Šta je novo?

Xiaomi Smart Air Fryer

Na papiru, dupli je slabiji, veća friteza je 1450W, kod Smart AF je 1800W, i dupli nema kontrolu preko telefona.

Dovoljno je jaka dupla friteza, ima 230c što je sasvim dovoljno. U poređenju sa onom prvom od 3,5l koja se prva pojavila kod nas, mnogo je kvalitetnija plastika, ručke, unutra je od metala. Ne perem ništa u mašini jer sam staru uništila sa mašinom. Nije da mi je prva friteza pa da sam do sad mnogo eksperimentisala. Pekla sam paprike, pice sa običnim testom, pice na tortilji, krompir iz kese. Po meni je 230c jako jer mi zagori odozgo. Moguće da je manja komora malo slabija. U suštini je nisam mnogo ni koristila. Ova slika je 5 min na 230c i zagorelo mi je dosta odozgo.

Prilozi

• IMG_4451.jpeg
    IMG_4451.jpeg
    198.3 KB · Pregleda: 79
Uzeo sam danas Smart 6.5L, na akciji je 10k... Pogledao sam i Dual, deluje kao ozbiljna kuhinjska tvorevina, ali definitivno ne bih imao prostora za njega a da mi ne okupira preveliki deo radne površine u kuhinji. Kako su mi objasnili sve je praktično isto s tim da dual ima taj sekudarni deo i ne može da se integriše sa Xiaomi Home.
Za vikend ću isprobati ovaj... Jedino bih voleo da fioka ima providni prozor, ima neki manjeg kapaciteta sa providnim, kao rerna što ima.

Mora se malo paziti kod pranja, nije strašno. A prozor je game changer.

Ko nema već prskalicu za ulje ova je vrhunska. Mnogo bolje i ravnomernije prska od onih plastičnih sa alija.

Takodje koristim ovu prskalicu, ima je i na Ali i na Temu, ali ja sam je video pre nekoliko dana u Jumbo-u na policama, cak kosta i manje nego na pomenutim sajtovima.
Proverio sam, staklo.

Prilozi

• 2025-10-13_14-05.png
    2025-10-13_14-05.png
    40 KB · Pregleda: 40
99d71929c6df4e1959e09ccc432b0761-2.jpg

Xiaomi12-L.jpg

Specifikacija.jpg

12L, ali sada jedna fioka iznad druge :)

Poslednja izmena:
Da li se zna kada ce ovo biti dostupno kod nas? Planirao sam kupovinu onog dual ali ovo deluje mnogo bolje posto nemam previse mesta u kuhinji, mnogo je praktičnije.

Ko nema već prskalicu za ulje ova je vrhunska. Mnogo bolje i ravnomernije prska od onih plastičnih sa alija.
Porucio sa temua sa ovog sajta ove dve staklene posude
https://www.temu.com/goods.html?_bg...ype=ONLINE_TRACKING_LINK&_x_ns_irmpgroupname="ag"%2C"US"&_x_ads_channel=impact&_x_ns_mp_value2=&_x_ns_mp_value3=&_x_ns_irmpname=Opera%E2%80%8A&_x_ns_irpid=1943907&_x_vst_scene=adg&_x_sessn_id=6gyq6dmufx&refer_page_name=bgt_order_detail&refer_page_id=10045_1760394046976_t8rbzgxz91&refer_page_sn=10045

Cekam da posalju.Imao sam inace neki dodatni popust i obe posude su me izasle ukupno 600 dinara.
Mislim da je ok cena za dva komada?

Radi preko aplikacije?Odlično

Nazad
Vrh Dno