Uzmi i stonu mašinu za sude.
U vezi papirnih tacni, narucio sa temua pakovanje od 100kom, taman pasuju za xiaomi od 6.5l, samo sto ne pecem u njjma nego su mi podmetac da ne curi/pada u posud. Resetku properem na ruke ili masina, isto i za nosac ako mora
Već neko vreme pečem krompir u gaćama,bude odličan.
Nisam koristio ali ovako gledajući mislim da je glavna razlika novi UI i potpuni manjak smart funkcija - sve je na dugme i ikonicu, ništa remote. Dodali su i 6L Essential koji nema ni displej, samo dva točkića, za vrijeme i temperaturu. Realno, oba su otprilike šta svako od nas koristi 95% vremena, ali meni bi falio prozorčić.Vidim da sad ima i model od 6l?
Jel koristio neko kakvi su utisci?
Ipak je znacajna razlika u ceni izmedju njega i onog od 6.5l
Skini teflonsku rešetkicu pa stavi skroz na dno ako hoćeš da se krčka u svom soku. Meni i dalje papiri ničemu ne služe jer se sve zalepi na njih. Možda je do fryer-a nemam pojma.Pripremao sam piletinu začinjenu i namazanu pavlakom, stavio na papir i probao par različitih temperatura. Ćevape probao i na papiru i bez.
Meso se zalepi na papir ako je "čisto" bez ikakvih dodataka i na visokoj temperaturi.
Meni je lepo da se krčka u svom soku, stvar ukusa. Svakako, poželjno je da se okrene 1x.
Probajte nekad sa manjim temperaturama. Ja uglavnom zapinjem, zbog uštede vremena, pa stavljam više od 200 stepeni, pa je onda veća verovatnoća da nešto se zalepi/zagori.
Koje uzimaš? Ja ih stalno pečem ali mi se nikad nisu mrvili. Uglavnom ćureće cordon bleu ali i piletinu par puta.Npr, ponekad jedem one medaljone ćureće ili pileće, panirane. Oni ne moraju da se okreću, ispeku se lepo, a mrve se dosta.
Kao što reče kolega, moraš da izlupaš. A air fryer ne promeni ništa u odnosu na prženje ili rernu.Kakva je junetine iz airfryera? Jel bude zilava? posto kod nas u mesnicama sve sto kupimo bude neko matoro june ili kravetina 😅
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari