Šta je novo?

Xiaomi Shop otvoren u Beogradu

Imaju li YeeLight? uzeo bih jednu, a ne ceka mi se mesec-dva da stigne sa AE.

Ja nisam video, bila je samo neka 360 stepeni

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

https://www.kupujemprodajem.com/Mob...2-god--73949135-oglas.htm?filter_id=369002301

Evo ti,mi max 3 sa pisanom garancijom pc centra na kp, bez računa.

Gomila takvih telefona. Sve šverc..
Samo što ovaj nije dobio ni garanciju za mi9. Ali kao da je važno. Ništa od toga ne vredi bez računa.

2a84c92945c436e31fa9064c2ad8ae91.jpg
d5b9bab25a1b54beb13288b986bc8d74.jpg

Ne izdaje PC Centar fiskalni račun... Ako znaš kako funkcioniše sistem PDV-a palo bi ti napamet bar 2-3 scenarija kako je to moguće, a da naravno nije u pitanju nikakav šverc. Naravno, nije ispravno, ali možeš dobiti legalan telefon, za sve garancijom, a da PC Centar teorijski i ne zna za to i nije počinio nikakav prekršaj. Zapravo ko bi, kako ti kažeš, švercovao telefone i kasnije na njih lepio svoje deklaracije i još overavao svojim pečatom garancije?

BTW Garancija po Zakonu važi i bez fiskalnog, ako je popunjena uredno. Fiskalni je poželjan kako bi ostvario pravo na povraćaj novca ukoliko reklamiraš nešto u prvih x dana.

Poslednja izmena:
BTW Garancija po Zakonu važi i bez fiskalnog, ako je popunjena uredno. Fiskalni je poželjan kako bi ostvario pravo na povraćaj novca ukoliko reklamiraš nešto u prvih x dana.

Da, samo što će ti u prodavnici ili servisu zahtevati račun pa ćeš morati da se boriš s njima da donosiš odštampane citate zakona gde kaže da važi i bez fiskalnog, da pretiš inspekcijom pa će ti reći da će pokušati da nađu fiskalnu traku koju (imaju obavezu da) čuvaju i iskopiraju račun pa te neće pozvati nedelju dana i opet ćeš morati da odeš lično, nisu našli fiskalni, evo odma će koleginica da proba "ponovo" itd...
Svrbija je to...

Da li neko koristi Xiaomi AirDots ili AirDots Pro?
Ima li nekih informacija da li ce se pojavljivati u radnji?

Da, samo što će ti u prodavnici ili servisu zahtevati račun pa ćeš morati da se boriš s njima da donosiš odštampane citate zakona gde kaže da važi i bez fiskalnog, da pretiš inspekcijom pa će ti reći da će pokušati da nađu fiskalnu traku koju (imaju obavezu da) čuvaju i iskopiraju račun pa te neće pozvati nedelju dana i opet ćeš morati da odeš lično, nisu našli fiskalni, evo odma će koleginica da proba "ponovo" itd...
Svrbija je to...

Da, u vecini slucajeva moraces da im pretis inspekcijom, jer sami radnici u maloprodaji nisu krivi sto ne znaju...

^"kupujte u domacim radnjama" :D
Bakara, MTS ne izdaje racun za telefone kada korisnik kupi, a to jeste kroz maloprodaju.

Neću više da idemo dalje u OT.

Možda neko zna da li u radnji ima xiaomi blender tamo da se uzme?

Samo čekam kad će da naprave četku za WC šolju :D

Zvao da pitam za blender, nemaju i nece nabavljati ...
A siguran sam da devojka sa kojom sam razgovarao nema predstavu ni kako to izgleda...:S:

inace nemaju direktan telefon, nego zoves PC centar...prilicno neozbiljno i neubedljivo za "xiaomi shop"
Mnogo cega oni nemaju, fokusirali su se na telefone, a njih mogu da kupim gde hocu, zbog njih im radnja i nije bas bila potrebna.

Poslednja izmena:
Kad sam bio u Andori u Mi radnji, tamo isto tako, najvise telefona, ostalo imaju ponesto.
Mozda ispitivaju trziste, pa ce vremenom biti vise robe.

Mene zanima kad ce stici peskiri i kolko ce kostati? :D

Kad udjemo za mesecak dana a vise gace i carape Xiaomi.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Je l' moguće naručivanje telefonom ili preko sajta ili za sve mora da se ide u radnju?

0114524140

Direktan telefon mi store

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Interesantno da nemaju tablete. Po netu sad ovi stariji modeli mogu da se nađu po ok cenama.
Malo me čudi, nisam primetio da su skoro izbacili neki novi model tableta!

^ Mi Pad 4/Plus je poslednji model iz leta prosle godine.
Bice i tableta i novih racunara a i TV-a u Mi Storu.
Kinezi su poznati po tome da sve kopiraju.
Da, bas kao sto to Huawei npr radi. Jedinstven i trenutno najbolji dizajn na trzistu.
Te price vise ne vaze. Kinezi su postali inovatori na svakom polju.

Poslednja izmena:
Pa šta kopiraju?

Da ja pitam jedno glupo pitanje...
Otvoren Mi Shop u Srbiji, prvi.
Zar nije za očekivati da će čovek, kada ode na njihov zvaničan sajt, naići na gomilu njihovih telefona, čije povoljne cene će da bodu oči, da te teraju da klikneš na onu korpu!?
Kad ja tamo, a ono međutim!
Da li je u pitanju neka greška, ili ja imam potpuno pogrešno poimanje online (a i obične) trgovine?
Izbor uređaja, cene, mogućnosti online kupovine su tragikomedija u odnosu na ono šta treba da budu!

Ako nisi znao u Srbiji još uvek nema prave online radnje sve je to kvazi nešto poluonline kako drugo nazvati...
To su suviše napredni tokovi novca za srpska poimanja

Nisam mislio baš na dizajn, a i njega kopiraju.
Na sta si konkretno mislio?
Nemoj pogresno da me razumes, samo diskutujemo. [emoji4]
Mnogo je dobrih stvari koje su kineski proizvodjaci prvi doneli na trziste. Evo jedan banalan primer, inovacija je i povecanje kapaciteta baterije u flagship klasi, i to itekakva inovacija. Kada bi se npr Samsung odlucio da u svoju S seriju stavi 4k+ mAh bateriju? Verovatno nikada, dok ih Huawei nije primorao na to.
Tu su jos i mobovi bez obrva, kapljica, rupa, FP u ekranu, reverzibilno punjenje, hardverski najbolji kamera setapovi, ultra brza punjenja itd itd.
Ja se izvinjam za off ali primera je zaista puno.

Vrh Dno