- Učlanjen(a)
- 14.04.2015
- Poena
- 20
^
Spamuješ.:smash:
Spamuješ.:smash:
https://www.kupujemprodajem.com/Mob...2-god--73949135-oglas.htm?filter_id=369002301
Evo ti,mi max 3 sa pisanom garancijom pc centra na kp, bez računa.
Gomila takvih telefona. Sve šverc..
Samo što ovaj nije dobio ni garanciju za mi9. Ali kao da je važno. Ništa od toga ne vredi bez računa.
![]()
![]()
BTW Garancija po Zakonu važi i bez fiskalnog, ako je popunjena uredno. Fiskalni je poželjan kako bi ostvario pravo na povraćaj novca ukoliko reklamiraš nešto u prvih x dana.
Ima ali koliko sam video samo white, nemaju colour verziju.Imaju li YeeLight? uzeo bih jednu, a ne ceka mi se mesec-dva da stigne sa AE.
Da, samo što će ti u prodavnici ili servisu zahtevati račun pa ćeš morati da se boriš s njima da donosiš odštampane citate zakona gde kaže da važi i bez fiskalnog, da pretiš inspekcijom pa će ti reći da će pokušati da nađu fiskalnu traku koju (imaju obavezu da) čuvaju i iskopiraju račun pa te neće pozvati nedelju dana i opet ćeš morati da odeš lično, nisu našli fiskalni, evo odma će koleginica da proba "ponovo" itd...
Svrbija je to...
Da, samo što će ti u prodavnici ili servisu zahtevati račun...
Mislis, kao Samsung?Samo čekam kad će da naprave četku za WC šolju![]()
Samo čekam kad će da naprave četku za WC šolju![]()
Oni u opste i nemaju telefon, to na sajtu nije telefon radnje.Je l' moguće naručivanje telefonom...
inace nemaju direktan telefon, nego zoves PC centar...prilicno neozbiljno i neubedljivo za "xiaomi shop"
Kad udjemo za mesecak dana a vise gace i carape Xiaomi.
Mene zanima kad ce stici peskiri i kolko ce kostati?![]()
Da, bas kao sto to Huawei npr radi. Jedinstven i trenutno najbolji dizajn na trzistu.Kinezi su poznati po tome da sve kopiraju.
Na sta si konkretno mislio?Nisam mislio baš na dizajn, a i njega kopiraju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari