Šta je novo?

Xiaomi Redmi Pro (aka Redmi Note 4)

Našao sam ovo na yt, pretpostavljam da je to?
https://www.youtube.com/watch?v=GrkVsD13GcI
Ja sam radio po ovom uputstvu koje sam okacio, tu imas i fajlove da skines a imas i video uputstvo. Fazon je naravno da su driveri dobri, ostalo je veoma lako i za 10 min. gotovo, samo prati uputstvo. Posle toga sa miui foruma u delu Redmi pro skini twrp 3.2.2 (flesuje se iz twrp-a) i to ti je sve.

Sent from my Lenovo YT3-850F using Tapatalk

Šta se sve fleša sa TWRP? Verovatno mogu custom romovi, ali mi nisu jasni ovi Stable, dev china, Global...Ja sam upravo flešao sa stable na global i videću kako radi. Koji je uopšte stock rom Xiaomi? I kad izadje Nogut za moj Redmi pro, jel može sa TWRP ili je neki drugi postupak. Inače, ne mogu da se povežem sa MiPCSuite, traži mi neki update? To je isto bilo i kada sam bio na stable.

Šta se sve fleša sa TWRP? Verovatno mogu custom romovi, ali mi nisu jasni ovi Stable, dev china, Global...Ja sam upravo flešao sa stable na global i videću kako radi. Koji je uopšte stock rom Xiaomi? I kad izadje Nogut za moj Redmi pro, jel može sa TWRP ili je neki drugi postupak. Inače, ne mogu da se povežem sa MiPCSuite, traži mi neki update? To je isto bilo i kada sam bio na stable.
Za Redmi pro nema global rom, samo china stable i developer. Ja koristim eu rom, što bi bio custom rom, oni su veoma azurni, izlaze svake nedelje (sad su obustavili do avgusta) i unose sve novine sa china romova. Kad izadje zvanicni nugat nece moci da se flesa preko twrp-a vec preko toolsa. Pogledaj na xda mozda nadjes nesto, mada za Redmi pro i nema nekog izbora.

Sent from my Redmi Pro using Tapatalk

Za Redmi pro nema global rom, samo china stable i developer. Ja koristim eu rom, što bi bio custom rom, oni su veoma azurni, izlaze svake nedelje (sad su obustavili do avgusta) i unose sve novine sa china romova. Kad izadje zvanicni nugat nece moci da se flesa preko twrp-a vec preko toolsa. Pogledaj na xda mozda nadjes nesto, mada za Redmi pro i nema nekog izbora.

Ja sam upravo sa stable 8.0.4.0 flešao na GlobeRom 8.6. Da li se dobija preko OTE neka nadogradnja dalje? Inače, šta se preporučuje od nekih custom romova? I da, zašto ne mogu da se povežem sa MiPCSuite?

Ja sam upravo sa stable 8.0.4.0 flešao na GlobeRom 8.6. Da li se dobija preko OTE neka nadogradnja dalje? Inače, šta se preporučuje od nekih custom romova? I da, zašto ne mogu da se povežem sa MiPCSuite?
Meni je na Globe romu bila losa baterija pa sam ga batalio veoma brzo. Misuit ne koristim mada znam da je bio neki problem oko povezivanja, pitaj u nekoj drugoj xiaomi temi.

Vidim da je obustavljeno i nema trenutno naš omega eu roma? Koji ti koristiš i gde da ga skinem. U suštini sam zadovoljan sa Globe koji trenutno koristim, ali bih probao i eu, iako još nema update?

Imam nedelju dana ovaj telefon. Cuo sam da je puno kvarova imao vezano za ekran, treperenje ekrana itd. Da li je neko imao probleme sa ekranom ili cuo za to? Redmi Pro 64/3 imam

Imam nedelju dana ovaj telefon. Cuo sam da je puno kvarova imao vezano za ekran, treperenje ekrana itd. Da li je neko imao probleme sa ekranom ili cuo za to? Redmi Pro 64/3 imam

Ja ga imam od februara i nikakvih problema nemam, cak nemam ni batery drain. Imam verziju 3/64.

Pozdrav, dobio sam ovaj telefon da probam da ga vratim iz bootloop-a. Samo je Mi logo na ekranu (bez onog powered by android). Neko je pokusao da skine sifru za otkljucavanje ( ne znam sta je radio sa telefonom). U glavnom ne mogu da ga povratim preko SP Flash tools skinuo ROM China stable developer), Milash aplikacije....
Zakljucan BL. Dobio odobrenje za otkljucavanje, ali mi u Miflash unlock prijavljuje da naravno nalog nije povezan na telefonu i da se mora nesto uraditi u developer opciji. Ne znam sta je radjeno sa telefonom (mozda pogresan ROM ubacivan) u glavnom nikakav pomak
nisam napravio. Ima li neko neki savet za ovo?
Hvala unapred.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno