Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 9 / 9 Pro / 9S

Meni je na rn9 merlin stigao odavno. Kad je stigao prvi update proradio mi je Volte na MTS -u. Pre toga nije imalo sanse. Mislim da mi je update na 13 stigao jos u septembru,a ovaj drugi negde u nvembru. Srpski region je u pitanju.

Nisam ali na oficijelnom LineageOS 19.1 baterija ubija koliko je dobra.
Posle skoro 3 godine, standby 48h i SOT oko 10, 11 sati.
Mnogo bolja nego na 18.1

Postaviću pitanje i ovde pošto mi je mob rn9pro. Da li posle ažuriranja na 13 imate SoT (vreme koje je ekran radio u opcijama za bateriju)?

Nema, svi telefoni koji su dobili A12 i MIUI 13 nemaju prikazivanje Sot-a.

Jeste, kod supruge stigao jos pre par meseci,koristi 9S EU Rom.

Ovo su verzije koje su izasle za 9S, za sve Ro-ove.skinite miui downloader i preuzmite Stable Rom:

Prilozi

• Screenshot_2023-01-15-15-05-33-787_com.xiaomiui.downloader.jpg
    Screenshot_2023-01-15-15-05-33-787_com.xiaomiui.downloader.jpg
    78.4 KB · Pregleda: 29
Promenio sam region na Maleziju i instant sam dobio ažuriranje za MIUI 13.
Čini mi se da lepo radi, ali odradiću danas u toku dana factory reset pa da bude meredovno sve.

Redmi Note 9 serija ce dobiti i MIUI 14.Potvrdjeno od Xiaomi-a.Ali ne i Android 13.I to ce biti kraj sa nadogradnjama za MIUI i Android.

Standardna priča za Redmi, 2 android nadogradnje su sigurne.

Svakako je za Xiaomi bitnija nova verzija MIUI-ija

Ja moj nosam već malo jače od 2.5 godine,i ako dobaci još godinu biće odlična kupovina.
Što je najveći fazon za 250 € nema koliko mi se čini ništa bolje da se kupi,tako da dok bude ispravan neću ništa menjati.

Sin ima Xiaomi 9 Pro na kome je razbio staklo koje štiti zadnju kameru. Naručio sam novo staklo preko alija ima li neko preporuku za neki servis Zemun ili Nbg da ne idem preko bare.

Nisam ali na oficijelnom LineageOS 19.1 baterija ubija koliko je dobra.
Posle skoro 3 godine, standby 48h i SOT oko 10, 11 sati.
Mnogo bolja nego na 18.1
Zanimljivo, mogao bih i ja probati.

Ima li LOS google servise sada? Vidim da ne postoji gapps da se zasebno instalira od a11.

Jel probao iko eu rom?
Trebalo bi da bolje radi od stock-a i da je bolja baterija.

Za kameru neki GCam jer je difoltna losa.
Ponekad se desi da nece da pusta video ali to je verovatno zbog Magiska ili cega vec kod mene.
Reboot popravlja stvar.

I ja razmijam da flesnem neki custom,ali posle skoro godinu dana,ova Indonezija radi i vise nego odlicno.

Nazad
Vrh Dno