Moze biti da je u pitanju donji desni, ne secam se. Ali je donji deo telefona sigurno, jer je taj deo u gornjem desnom uglu, kada telefon stavim u gaming polozaj.Tacno odredjeni deo ekrana, kao kod nas sto je slucaj sa tim donjim desnim uglom ili kod tebe nema pravila?
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Kod mene nije na tom mestu vec ispod, tj kod tebe je to u nivou strelice za nazad...znas kako ces da probas, iskljuci taj nav bar, tj ukljuci gestove i bice ti tacno na mestu gde ti je enter na tastaturi i udji negde gde mozes da kuckas i pritiskas enter sve vreme pa proveri koliki je odzivGde je tačno to mesto? Je li tamo gde je strelica next? http://cloud.tapatalk.com/s/5f6b7fdc2be66/Screenrecorder-2020-09-23-19-01-18-987.mp4
Poslusao sam te i instalirao screen test pro, opcija screen pres test i utvrdio da u donjem desnom i donjem levom uglu postoji smanjen odziv na dodir, bukvalno svuda na ekranu gde pritisnes pojavice se crveni krug istog trena dok u uglovima moras da zadrzis malo...Što ne instaliras neku aplikaciju za testiranje taca?
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
I kod mene na tim aplikacijama isto tako pokazuje, al ako ti nije mrsko instaliraj onu sto sam naveo gore i udji u onu opcijuDve razlicite aplikacije kazu da je kod mene sve kako treba. Bas cudno...![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari