Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

Baj d vej, nesto se nadjoj u Vipu i imah visak vremena.Reko ajde da uporedim brzinu otvaranja osnovnih aplikacija (settings, dialer, clock...) sa nekim telefonima...i nas telefon je bio brzi od galaxy a7, a9 cak ne znam sta je onom note 9 izlozbeni primerak ali je otvarao aplikacije u identicno vreme.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

U Mladenovcu krišom puštali 5g da testiraju [emoji23][emoji23][emoji23]

Primetio sam da su resili problem sa widgetima. Ostalo mi deluje isto kao i pre. Fluidan je. Sve u svemu meni najbolji od svih romova koje sam probao

Ne bi smeo da je otključan bootloader, to se dešava na kineskim verzijama telefona. Ako je global verzija i imaš otključan bootloader, onda ga je neko prepakovao.

Kako mogu da proverim koje band-ove ima moj telefon?
Da li pripejd mts može na 4G?
Da li mogu ostali operateri?

Trebalo bi da može, uzmi noviju 4G sim karticu. Svrati do mt:s-a i pitaj da ti daju zamensku. Vip i Telenor prodaju odavno 4g pripejd kartice, vrv i mt:s. Pogledaj kutiju, vidi da li je global ili kineska verzija, ima na netu za svaki model.

Pozdrav, da li telefin podržava MHL standard?

Inače kada radim screen mirror na smart tv preko telefona nisam zadovoljan kvalitetom slike, plus igrice kasne i dilazi do razlivanja piksela itd. Pa bi da direktno povežem mobilni i tv preko HDMI kabla, preko ovog adaptera:

http://www.gembird.rs/product/amhl0...rice_click&utm_campaign=Eponuda.com&code=9c22

Inače sam koristio i mirascreen i ista je stvar ko gore navedeno a net mi je optički Exe Net brzine 70/25 Mb/s.

E sada moj telefon je sa ovim specifikacijama
92c2e97356eea21ca7085182aee97a6f.jpg
1d2d054805f8629975451a9e5d7bd3ae.jpg

Poslednja izmena:
Trebalo bi da može, uzmi noviju 4G sim karticu. Svrati do mt:s-a i pitaj da ti daju zamensku. Vip i Telenor prodaju odavno 4g pripejd kartice, vrv i mt:s. Pogledaj kutiju, vidi da li je global ili kineska verzija, ima na netu za svaki model.
Kada sam isao da mi daju novu karticu pitao sam da mi ukljuce 4g, tamo su mi rekli da ne moze pripejd na 4g.
Kutija, punjac, sve je kako treba po global version, nego sam sumnjicav zbog toga sto mi je bootloader otkljucan, pa bih nekako da proverim da li imam b20 band.
Telefon je zmaj, ali hocu da budem siguran da je global.[emoji3]

Kada sam isao da mi daju novu karticu pitao sam da mi ukljuce 4g, tamo su mi rekli da ne moze pripejd na 4g.
Kutija, punjac, sve je kako treba po global version, nego sam sumnjicav zbog toga sto mi je bootloader otkljucan, pa bih nekako da proverim da li imam b20 band.
Telefon je zmaj, ali hocu da budem siguran da je global.[emoji3]

Proveris preko IMEI broja ;)
https://www.mi.com/global/verify/#/en/tab/imei

Evo šta meni izbaci.
34179486f7aeea249d7ce399b17e99bc.jpg

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Drugari, moze li neki hint oko 5GHz wifi mreze, vidim neke 5ghz mreze u wifi listi ali svoju kreiranu NE(2.4ghz radi najnormalnije), da li zeza mozda region na wifi ruteru, na fonu, mozda kanal na ruteru ?

Ne mogu Edit, da dodam samo da ip7 radi na toj 5ghz mreži kako treba.

Promeni kanal na 5GHz mrezi.

Koji misliš da je podesan ?

Na mcaosp mi se desava malo malo pa mi alarm jacina tona smanjena...evo jutros se uspavao zbog toga i malopre vidim skoro na minimumu, da li se jos nekom desava? Mogu li da izbegnem to ili cu probati rr, iako mi je sve ostalo super

Ok, sad ću da probam pa javim.

Najbolju stabilizaciju mi ima 1080p 30fps, stock kamera. Zapravo bolju nego 4k stock i 4k gcam. 1080p gcam nisam probao. I 1080p60 fps stock dobro radi.

Valjda je logično da će biti bolja stabilizacija na 1080p neko 4K..

Najbolju stabilizaciju mi ima 1080p 30fps, stock kamera. Zapravo bolju nego 4k stock i 4k gcam. 1080p gcam nisam probao. I 1080p60 fps stock dobro radi.

Sa patchom ili bez patcha? Meni na stock 1080p/60fps previše mračan i mislim da uopšte ne snima 60fps.

Sa patchom ili bez patcha? Meni na stock 1080p/60fps previše mračan i mislim da uopšte ne snima 60fps.
1080p60fps na stock je užasan u poređenju sa gcam. Jedino što mora stabilizacija da se isključi na gcam za tu rezoluciju dok sa stabilizacijom može samo u 720p60fps. Trebalo bi sledeći peč da popravi to.

Dobro je, znači nije do mene. [emoji3]

Jel postoji stabilan patch za custom romove za ove naše RN5 Global sa OV senzorom? Našao sam za miui i za sada je odličan, ali za npr AEX nema Boga da nađem..

Ma vise sam obracao paznju na stabilizaciju izmedju 4k i 1080p, 60fps nisam gledao toliko, samo isprobao, video da radi. Da, jeste mracnije, a dal je bolji gcam sa 60fps od stock nisam proverio.

Koristim pec i onaj booster. Stock 60fps bolji nego gcam 60fps, na brzaka sto videh. Zbog stabilizacije. Ako se ukljuci 60fps i stabilizacija na gcam, onda previsee zumira, ne lici ni na sta.

Nazad
Vrh Dno