Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

Pa teži su na pritisak, ali na ovom telefonu su tasteri i sami takvi.
Case je baš precizno izrađen pa nema problema sa upotrebom dugmića.

Meni je vrlo važno što rubovi futrole prelaze ekran dovoljno da telefon bez problema može povući po stolu kada je okrenut na staklo.

Materijal ostavlja baš utisak kvaliteta i uopšte ne kliza u ruci.

Prethodno case 360 je u rukama klizao tako da ga je bilo muka zadržati.

Kako da mi se linkovi otvore u aliexpress aplikaciji? Sad mi kad kliknem na bilo koji aliexpress link otvori pocetnu stranu ali sajta u firefox.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Kako da mi se linkovi otvore u aliexpress aplikaciji? Sad mi kad kliknem na bilo koji aliexpress link otvori pocetnu stranu ali sajta u firefox.

Ja ovako otvaram.
421e14508d782803a688be6fcd0d87ac.jpg

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

1. Ako nisi aktivan na MI forumu čeka se i više. Ja sam dobio unlock odmah.
2. Automatski ti se otključa i briše se mob
3. Ništa, možeš ga zaključati sam i otključati opet ako ti treba.

Poslano sa mog Redmi Note 5 koristeći Tapatalk
Hvala. Znaci, kada se pokrene Mi Unlock tool na telefonu brise sve i formatira telefon.

Moze li neko da potvrdi da li se gubi update sistemskih applikacija?

I meni stigao Mofi na preklop, jedino mi se ne svidja sto nema magnet da drzi stranice... Cim se malo otvore, pali se ekran, ako je ukljucen Smart cover mode...

Da li postoji teoretska mogucnost da bi Mi mogao u narednim updates, podrzati opciju Camera2 Api, otvorenog porta za instalaciju Gcam?

Kao sto Pocophone, Mi8 imaju.

Zbog cega on nije ukljucen po default? Da li je to zbog procesora, software..?

Ako nisu do sad 99% neće, možda sa pie ali to neće skoro. Razlog je isključivo njihova odluka, iz ko zna kojih ne tako razumnih razloga.

Ne vidim zašto bi root Xiaomi-a bio problem.
Uvijek može sve da se vrati na fabrička podešavanja ako bude trebala garancija da se koristiti.

Koja je funkcija kruga koji se pojavi pritiskom na sliku u cameri? Focus?
5dba1954d438a767f2b22f511d76395c.jpg

Poslednja izmena:
A zasto da ne? Jos bolje, manje se greje baterija. :)

Naravno, ja uglavnom punim sa 5V/1A punjačem od Redmi 5A.

Danas, Stock Camera+Malo Snapseed [emoji16]
5aaa2b6afa6917699ced8e0caa810f22.jpg

Jel moze savet kako da Viber i what's app da drugog broja učinim da stalno rade, dao sam im sve dozvole kao i Parallel Space apk, ili barem mislim da jesam ali rade tek kad ih otvorim 5j udjem u njih onda se startuju [emoji848]

RN 5

Jel moze savet kako da Viber i what's app da drugog broja učinim da stalno rade, dao sam im sve dozvole kao i Parallel Space apk, ili barem mislim da jesam ali rade tek kad ih otvorim 5j udjem u njih onda se startuju [emoji848]

RN 5
Zašto parallel space kad možeš bez bilo koje aplikacije da ih kloniraš? Imaš u podešavanju duple aplikacije i tu biraš koje ćeš klonirati.

Evo gar.jpege.jpeg

Kako isključiti reklame u Mi Video aplikaciji?
Da li neko zna postoji li način da se titlovi prikazuju sa č, ć, đ... a ne sa onim čudnim (é) znakovima u Mi Video aplikaciji?

Moze link za najbolju verziju gCam za miui?

Dal je moguće da na xiaomi.eu romu ovoliko bolje rade full screen gestures...nema vraćanja na stock

Poslednja izmena:
Dal je moguće da na xiaomi.eu romu ovoliko bolje rade full screen gestures...nema vraćanja na stock

I animacija je brža. Jedino što sam našla je da kad ubacim raw fotku iz gcam u snapseed, fotografija je poprilično zelena. Možda sa drugom verzijom gcam da probam. A neprocenjiva mi je ona aplikacija za mail koje više nema na globalnom romu.

Ови ЕУ ромови мењају АРБ?

Купујмо домаће!

Vrh Dno