Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

Da li neko zna kako da widget sata iz neke druge teme dodam na trenutnu?

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Da ponovim još jednom. Ubih se pretraživajući po netu.

Mislim da moraš da iskoristiš tu temu gde ti je vidžet kao traku omiljenih (meni je telefon na srp) ili da je iskoristiš tamo gde se menjaju ikonice. I može samo na stock lanseru.
00560a00ab19fc8a9143eb80578d30ff.jpg

Sve sam te kombinacije probao ali neće. Jedino kako radi je da primjenim temu sa widgetom i onda izmjenjam ostalo na taj način ali onda mi u notification panelu obavještenja budu ispisana crnim slovima na crnoj pozadini i ništa ne vidim.
Mislio sam da ubacim widget tamo gdje se nalaze sistemski widgeti i oni iz aplikacija ali ne znam da li je moguće i ako jeste kako.

Poslednja izmena:
Da li moze da se iskljuci ovo otvaranje kamere kad se pritisne power dugme 2 puta uzastopno?

Sve sam te kombinacije probao ali neće. Jedino kako radi je da primjenim temu sa widgetom i onda izmjenjam ostalo na taj način ali onda mi u notification panelu obavještenja budu ispisana crnim slovima na crnoj pozadini i ništa ne vidim.
Mislio sam da ubacim widget tamo gdje se nalaze sistemski widgeti i oni iz aplikacija ali ne znam da li je moguće i ako jeste kako.
Jedino da se zezaš sa miui theme editorom. Ima ga u play prodavnici.

MM. Mislim da može.
6ab9da929d8ce1d52d489478efbf84fc.jpg

Jedino da se zezaš sa miui theme editorom. Ima ga u play prodavnici.

MM. Mislim da može.
6ab9da929d8ce1d52d489478efbf84fc.jpg

E super to je to, iskljucio sam. Bas me nerviralo krenem da pogledam koliko je sati i zakljucam upali se kamera.

@bojilica

Region je Srbija.
Screenshot_2018-10-17-17-08-56-888_com.android.thememanager.png

Da ponovim još jednom. Ubih se pretraživajući po netu.

Widget sata možeš da dodaš i iz aplikacije Zedge ima baš veliki izbor.
8924ad2edf8250ada8752313195370e2.jpg

Poslato sa F1 il nijedan by Xiaomi uz pomoć Tapatoka

Ali ne mogu onaj koji ja hoću već samo one koje aplikacija nudi.

Подржава ли телефон добро VR? И ако може нека препорука за неки сет онда.

Poslednja izmena:
Kako da prebacim podatke sa starog HTC telefona (Android 4.0) na Redmi Note 5? Kontakte, arhive sms poruka, viber, whats up..

Je li menjao neko ekran, gde naći original i koliko je $$?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Došlo vreme da se pozdradimo Xiaomi i ja :). Lepo je služio ali pošto sam se vratio Samsungu, dobri Kinez je višak.

Da je za uložen novac i više nego dobar telefon, ali kako sam ljubitelj flagship modela a ne planiram da nosim dva uređaja, onda Xiaomi ide u oglase.

Pa uzmi flagship xiaomi...

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Hvala. Nije bilo šanse da mi izađe u pretrazi.. Ova mi se čini kompletnom. Nađem neku dark night na mi forumu koja ima odličnu animaciju na zaključanom ekranu ali kad je provučem kroz theme creator resetuje se posle nekog vremena i ne pojavljuje mi se kad hoću da prilagodim temu, da iz nje izvučem samo zaključan ekran.

Da je za uložen novac i više nego dobar telefon, ali kako sam ljubitelj flagship modela a ne planiram da nosim dva uređaja, onda Xiaomi ide u oglase.
Pošalji mi tvoj oglas na pp da prosledim prijatelju. Hoće da uzme neki Xiaomi.

Pa uzmi flagship xiaomi...

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Razmišljao sam i o tome, ali sam prelomio na kraju za druge modele. Ono što mi je i dalje kod Xiaomi-ja nepoznanica je da li svi modeli imaju dual modem ili ne?

Hvala. Nije bilo šanse da mi izađe u pretrazi.. Ova mi se čini kompletnom. Nađem neku dark night na mi forumu koja ima odličnu animaciju na zaključanom ekranu ali kad je provučem kroz theme creator resetuje se posle nekog vremena i ne pojavljuje mi se kad hoću da prilagodim temu, da iz nje izvučem samo zaključan ekran.

Jedino što sam primetio jutros,pri dolaznom pozivu a upaljenom ekranu, ne vidi se ko zove. Crna na crnu podlogu. Ne znam jel to do trenutne pozadine ili je uvek tako. To bas nije prihvatljivo,bar za mene. Nisam ni ja uspeo naci trazenjem po temama ali sam cideo da mi stoji u favorite [emoji23][emoji23]

Jedino što sam primetio jutros,pri dolaznom pozivu a upaljenom ekranu, ne vidi se ko zove. Crna na crnu podlogu. Ne znam jel to do trenutne pozadine ili je uvek tako. To bas nije prihvatljivo,bar za mene. Nisam ni ja uspeo naci trazenjem po temama ali sam cideo da mi stoji u favorite [emoji23][emoji23]
I u mene je ista situacija što se tiče poziva.

Osnovno pravilo: nikad budget model od Samsunga i Huawei, nikad flagship od Xiaomi-a i Oppo-a.

Ja baš čekam ovaj mi mix 3 da čujem komentare. Samo je pitanje vremena kada će krenuti sa vrhunskim modelima i vrhunskim cenama.

Osnovno pravilo: nikad budget model od Samsunga i Huawei, nikad flagship od Xiaomi-a i Oppo-a.
Popravio se samsung sa a7 2018, meni se bas svidja. Devojka narucila mate 20 lite, sad idem da ga uzmem pa cu ga uporediti sa rn5 :D

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ja sam sa Samsung s3 Neo bio ekstra zadovoljan. Osim naravno updatea kojih nije bilo ni jedan. Razmisljam da sledeci telefon bude neki Sony cujem da im je aupport dobar a i uvek au mi se svidjao njihov kockasti dizajn.

Xiaomi sto se toce iz mog iskustva mogu samo da kazem nikako uredjaj koji nije "global" ma koliko god dobar bio. Evo moj MN3 nikad bolji telefon nikad gori support.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

Kod mene se loše vide sva obaveštenja i to je generalno problem na skoro svim temama. Na darkoid blacky sa mi foruma se vide obaveštenja ali su bela.

Vrh Dno