Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

Našao sam sta je problem. Plastično "staklo" za kameru. Sad sam ga skinuo i sve je normalno.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Pa sto ćeš onda preko update-era, možeš preko twrp-a.

Inače ja ću sačekati još koju verziju, pošto je na masiku sve obrisano, mrzi me da brišem one sve servise i bloat. Taman će i ispeglati malo još.
I ja ću da sačekam oficijalni apdejt pa ću ga onda ubaciti. Mrzi me sad jer možda povuku apdejt zbog bagova. Nekoliko puta mi se to desilo na rn5 i sad čekam.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Stiglo ažuriranje. Ode se u instalirane aplikacije, pa prikaži sve aplikacije, pa se izbrišu svi podaci iz aplikacije ažuriranje (update) i proveri ažuriranje par puta.
4d7bd2df15b1b9cf2bcd4cb3816c87ae.jpg

Stiglo ažuriranje. Ode se u instalirane aplikacije, pa prikaži sve aplikacije, pa se izbrišu svi podaci iz aplikacije ažuriranje (update) i proveri ažuriranje par puta.

Uhu, odoh proveriti

Brisu li se podaci i sve sa telefona kad se instalira ovaj MIUI 10?
I da li uopste treba raditi facotry reset pre updejta?

Ja volim da odradim factory posle većeg uplate-a, verzije androida. I radim posle uplate-a, a možeš i samo da obriše cashe iz recovery-a.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Brisu li se podaci i sve sa telefona kad se instalira ovaj MIUI 10?
I da li uopste treba raditi facotry reset pre updejta?
Ne bi trebalo, to je kao svaki drugi update. Ne moraš da radiš reset ako sve funkcioniše kako treba. Ako se neka opcija zaglupi onda uradiš.

Windows phone je hteo posle apdejta da zariba pa se morao factory reset raditi.
Memories...

Kako se zove tacno aplikacija gde brises podatke azuriranja? Nikako mi ne izlazi da je dostupna 10ka

Koliko sam ja trazio, nas telefon nema fabricki recovery? A navodno se cache brise samo preko cleanera.

Ja sam obrisao data ali i dalje ne dobijam azuriranje za desetku, ali stici ce

Ne znam da li ovo ima isti efekat kao kad se vrši wipe iz recovery-a
80ffe7b7286f1deabd3109bd127b3c10.jpg

Vazno je da je krenula, tako da stize uskoro i svima.

Masik ROM uz neki "aosp" style, bar tako sve zvala opcija u aromi kad sam birao :D
Ima nekih sitnih razlika u određenim aplikacijama u odnosu na classic Miui, jedva primetno.

Kod mene neće...A koji ti region stoji? Indija? Možda to ima neke veze...

Sent from my Xiaomi Redmi Note 5

Ja skinuo i samo mi nestao update i prikazuje opet da nema update.

Kako se zove tacno aplikacija gde brises podatke azuriranja? Nikako mi ne izlazi da je dostupna 10ka

Ажурирања или Updater, traži po izgledu ikonice ako ti je na eng. Ideš u instalirane apk pa na 3 tačke pa prikaži sistemske app i skroluješ dole. Kad obrišeš podatke proveri par puta ima li ažuriranja. Nemoguće da samo meni izađe a ja ne mogu da ažuriram zbog twrp-a.
7c68d532e393aba6252d3e9b6cbcaf01.jpg

Dobih i ja.
3c798c5fd2dc90aa77bca7a562b71fac.jpg

Ажурирања или Updater, traži po izgledu ikonice ako ti je na eng. Ideš u instalirane apk pa na 3 tačke pa prikaži sistemske app i skroluješ dole. Kad obrišeš podatke proveri par puta ima li ažuriranja. Nemoguće da samo meni izađe a ja ne mogu da ažuriram zbog twrp-a.
7c68d532e393aba6252d3e9b6cbcaf01.jpg

Hvala

Kod mene nece. Skidajte pa javljajte kako radi :D

Ne vredi. I kod mene neće... Vidim već okačeni na MIUI forumu i fajlovi FULL i OTA. Da li probati to?

Sent from my Xiaomi Redmi Note 5

Iskreno, mnogo gotivniji i lepsi 9 po meni

Meni se mnogo vise svidja kako izgleda 10, barem ovo sto s video na youtube.

Prvo sto mi se ne svidja jeste povecan font na statusnoj traci kao i bezbebojne notifikacije od aplikacija na satu

Instalirao, videcemo kako radi. Jos me samo zanima taj cache, da li cleaner/security obavlja isto sto je nekada radio recovery?

Nazad
Vrh Dno