Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

Koji music player koristite? Negde sam video da je neko pominjao kz es3 i ovaj telefon i neki player uz to, samo ne nalazim..

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ja imam KZ ES3 i koristim PowerAmp + podešavanja za EQ koja sam našao na jednom forumu...

Sent from my Xiaomi Redmi Note 5

Poslednja izmena:
Defacto kucaj na google non root vanced xda..imas gdrive link, skines prvo neki manji file nesto na g i kad to instaliras instaliras neki od onih po 60mb tipa white black sve su valjda ista verz, videces..

ahaa, msm da sam bas tvoj post procitao za poweramp a jel imas link za ta podesavanja ili nekako da mi izvuces svoja?

Ja sam probao mnogo playera i najvise mi legao Pulsar. Brz, jednostavam, pregledan, nema reklama. Preporuka za njega.

Stellio одличан

Купујмо домаће!

Имам и ја лиценцу....али онај његов процес у позадини ми иде на живац и да... интерфејс је очајан...џелибин резуректед

Купујмо домаће!

Kakav proces?

Poweramp ima redizajn.
f8d6683a57994b6b737cabc6d0bb18e3.jpg

moze li da se iskljuci ova notifikacija "messenger is displaying over other apps", a da ne isljucim opciju cheat heads za facebook?

Има један који скупља ако убациш нову музику...умео је да заглави опасно (додуше у ранијим верзијама)...
Јел ово стварно слушаш или је слика са нета?

Ima li još neko ko prati stanje baterije ovom aplikacijom? Koliko je realno da ovoliko izgubi za dva meseca korišćenja? I koliko je zapravo ova aplikacija pouzdana?
9509d3af71208a85e016b2202829f5b2.jpg

Stiže u toku noćas, za one koji su prešli na P.
21175ed9345ba2187f4b3f5c5ac3ae40.jpg

Има један који скупља ако убациш нову музику...умео је да заглави опасно (додуше у ранијим верзијама)...
Јел ово стварно слушаш или је слика са нета?
:d ima svašta kod mene u telefonu

Evo i ja da se pridruzim note 5 ekipi. Presao sam sa mi a1, i imam dva pitanja [emoji3]

1. Ako instaliram miui 10 betu bez otkljucavanja bootloadera, onda ne mogu da se vratim na stable miui 10 dok ne otkljucam i flesnem stable rom?

2. Da li sada moze da se flesne twrp, ili samo da se bootuje sa ovim arb 4?

Jel ima neko "problem" da mu se wifi pali sporije kada se ugasi? To mi se dešava i sa WiFi-jem i sa Mobile Data-om.

I ja sam zapazio da mi recimo prednja kamera pravi perfektne portrete iako to radi samo softverski posto je jedna je li, dok zadnje kamere lose. Zamuti mi nesto tek da bude zamuceno, ali veze nema sa predmetom koji slikam. Probao iz vise uglova, blize objektu, dalje od njega.. tap to focus. Ma svejedno. Rezultati 5x lisiji nego sa prednjom kamerom. E sad mozda je caka u tome sto je taj portret mod napravljen samo za osobe, pa kad slikam selfi prednjom ispadne extra, a zadnjom mahom neke predmete pokusavam da uslikam i muci se. Mada brdo jutjubera na rivjuovima stavi neku igrackicu na sto, okine u portred modu i bude sasvim dobra fotka. Kod mene nesto bez veze.
Evo probao sa breskvama. Jedino je jelenka zamutio. [emoji23]

3bcc0621d8e2f2618622e74e9701a764.jpg
Zavisi šta slikaš i kako. Portrete ljudi sa zadnjom kamerom izvlači fenomenalno. Ne smem da postavim sliku ali sam napravila par odličnih fotki. Jedna osoba sedi na fotelji, samo fotelja i osoba su u fokusu. To je bilo kad je telefon bio nov pa mi se eksperimentisalo. Ovako kad slikam, stalno mi se dešava da napravim mnogo bolju fotku sa fonom nego sa dslr-om (vrv zato što ne znam još da koristim aparat [emoji16]) + snapseed i perfektno. Gcam meni i dalje baguje, za zadnju kameru je ok, prednja nekad radi nekad ne i portret mod ne radi. Čekam desetku pa da sve to lepo ubacim, taman i gcam da poprave.

Kod mene je baterija užas, igram neku igru, punim ga 5x dnevno.

Kako ljudi koji ne rutuju telefone surfuju netom od tolike količine reklama koje su postale tako bezobrazne da ni iksić ne pomaže, odmah otvara novu stranicu? Ove aplikacije block this i ad guard pomažu ali ne svuda.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Ne mogu nikako da zapocnem proces otkljucavanja bootloadera. Ulogujem se u mi unlock tool i ovo mi izadje.

Kada sam na njihovom sajtu isao unlock now, baci me pravo na download aplikacije, nece da mi izadje da apliciram za otkljucavanje.

Zna li mozda neko sta mi je ciniti? [emoji3]
c503f6efc7365a0be52f97698d9db9ad.jpg

Poslednja izmena:
Nema dalje od AIMP-a, i na windowsu i na androidu. Kakav poweramp, kakvi bakraci...[emoji122]

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Imam jedan baš iritantan problem, s vremena na vreme čuje se zvuk notifikacije i ništa više se ne desi. Ekran se ne upali ako je telefon zaključan, nema nikakvih obaveštenja o kojoj aplikaciji je reč, nema ikonice u status baru - apsolutno ništa osim zvuka. Gledao sam u podesavanjima aplikacija i nijedna nema omogućen samo zvuk za notifikaciju. Ovo mi se dešava zadnjih 2 dana, nema nikakvih pravila, ne čuje se 2-3 sata i onda za pola minute javi se 3-4 puta. Restart sam probao, nema nikakvog efekta, ima li neko ideju o čemu se radi?

Moj sot deluje prilicno slab naspram vasih, ali meni je to sasvim dovoljno...
8ff70325db97314247da3e5af7c629cb.jpg

Ako hoćeš više dana da ga koristiš onda ne možeš 10+ sati ekrana. Skoro tri dana i 8 sati ekrana je odlično. Ipak za tri dana ode bar 20% baterije na stendbaj

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Ja nemam bas toliko impresivne rezultate baterije kao sto ovde neki kace, ali izdrzi mi bar 8h na 24h kad je vecina na wifi. Dopunjavam ga cesto kad padne na oko 20% pa ga skinem i ranije, obicno i ne cekam da se napuni do kraja, tako da ne mogu da procenim koliko mi traje sa jednim punjenjem.
Uglavnom ja sam zadovoljan sa baterijom, cak i kad igram igre opet izgura dosta baterija.

Evo malo sunčane Rijeke od danas. Nisam nešto posebno fokusirao jer ne vidim ništa na ekranu, piči sunce ko blesavo.

5d2137b968e1d030121b2fffd48bb0db.jpg
4358f095338b0deb22d905e68789b4b5.jpg
3841b7f3ccb04c63bb1759c0d4cb82ed.jpg
6f8b0e5021cda0806a7a7bedca829a2d.jpg

Redmi Note 5
57457fd7ac551000885898d90fb436ed.jpg

Poslednja izmena:
Da li neko zna gde da iskljucim kada mi je telefon zakljucan,imam pri dnu sa leve i desne strane opciju za kameru i za daljinski,kako da to iskljucim?

Stiglo... Par dana bez root-a da se potvrdi hardverska ispravnost, pa onda debloat i adaway i kamera...

Doboj...

Ako hoćeš više dana da ga koristiš onda ne možeš 10+ sati ekrana. Skoro tri dana i 8 sati ekrana je odlično. Ipak za tri dana ode bar 20% baterije na stendbaj

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Pa da, to sam i kontao...

Vrh Dno