Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

Slazem se, prebaceno je i u prvi post... Ko ga zanima , procitace... Ali u potpunosti delimo misljenje, lakse uci na zadnju stranu i pitati nego procitati u prvom postu.

Sent from my MI MIX 2 @MIUI 10

Ma kazem ja...u nazivu teme se stavi...Redmi Note 5 NIJE Redmi 5 plus.. :D

Poslednja izmena:
U prvom postu u prvoj rečenici stoji "Redmi Note 5 je dakle isti model kao sto je Redmi 5 Plus..." Naravno, ovo se odnosi na modele za Indiju ali verovatno zbunjuje ljude.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Zabunu generalno napravi gsmarena jer tamo stoji redmi note 5 za redmi 5 plus. Sto i jeste tako ali ne i kod nas. I ja sam se istripovao prvi put tolikomodela sa redmi note 5 imenom.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Hahaha, ipak je šampion i dalje Redmi Note 4(x).
Treba samo gledati Global varijante i miran si, tada tesko mozes da pogresis :)

Zato sto je to skroz drugi telefon, tj, niza klasa...xiaomi je napravio zbrku sa imenima...svi telefoni koji imaju A na kraju su najniza klasa... :)

Krenula cena stidljivo dole na KP, bogata ponuda čini svoje :).

Ja se izvinjavam što idem u off ali - jel imao neko iskustva sa prodavcem Pc World sa kp? Treba mi što pre odgovor... Hvala

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Uzeo sam GPU od njih pre 2g.

Pocetkom ove godine nisu radili nekoliko meseci, posle su se vratili.

Sta uzeti:
Mi a1 ili Note 5?
Vredi li Note 5 cca 4500 rsd vise od Mi A1?

Imas poseban pod forum sta da kupim, tamo je najbolje da pitas. Mislim da vec ima slicne teme.

Po meni bolji je RN5, a isti savet sam dobio od upucenih ljudi.

P.S. Ne mogu jos uvek da saljem poruke, zato nisam odgovorio.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Mi A1 ako su bitni izrada(ceo metalan, dok je kod RN5 gornja i donja strana plastika), zvuk(na slusalici, zvucniku i 3.5mm izlazu) i Android One program.

Sve ostalo(ekran, baterija, kamera, chipset) je na strani RN5.

MiuiPro ( Miui 10 ) 8.6.21 radi kao da je Aosp.
Ipak je miuipro najbolji od sve dece, xiaomi.eu-a i mi-globerom-a.. Iz trece ruke eto, ima vise korisnih opcija od pomenutih i to me je ipak vratilo na pro (jer sam ga i pre koristio)...

Vidim da telefon ima dvostruki tap za paljenje ekrana. Da li je moguće da nema i za gašenje?
Da li ima opciju da kada gledam u telefon da se ne gasi ekran dokle god gledam?

Nema dt2s, samo dt2w.. ali imas njihov widget koji mozes da izbacis na ekran i dodirom na njega zakljucas ekran.
A nema kao Samsung tu opciju da prati " gledanje" u ekran i da ne gasi...jedino da podesis "sleep" na never i onda se ne gasi ekran.

Ima evie lanser 2x tap za gašenje ekrana.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Miui. Pro će početi da se naplaćuje nažalost...
Ipak je miuipro najbolji od sve dece, xiaomi.eu-a i mi-globerom-a.. Iz trece ruke eto, ima vise korisnih opcija od pomenutih i to me je ipak vratilo na pro (jer sam ga i pre koristio)...

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

Iskreno, ja sam pre za to da ako je vec crveni, da takav bude i napred, ali opet, ova crvena mi nije nesto...ona bordo crvena na smartisanu mi je mnogo dobra i napred je isto te boje...tipa, tamno zeleni(ali ceo) bi bio vrh... :D

Pre tacno mesec dana ja ga platio 225e.

Xiaomi MI A1      32/4Gb   *Snapdragon 625*   5.5"  Crni        Global pack  ============160e

Nije ni ovo sad loše

Nazad
Vrh Dno