Telefon je izasao pre mesec dana u prodaju. Strpi se malo.
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Xiaomi redmi 5 plus 4/64 verzija ili Xiaomi redmi note 5 3/32 verzija , da li vredi razliku u ceni od 2500 dinara dati za noviji model sa manje rama I skladisnog prostora ? I Ram I prostor mi je jako bitna stavka zato se I dvoumim . Inace se kupuje legalno sa dve godine garancije a ne mogu da cekam da se pojavi Note5 4/64 verzija jer mi je fon neophodan ?
Xiaomi redmi 5 plus 4/64 verzija ili Xiaomi redmi note 5 3/32 verzija , da li vredi razliku u ceni od 2500 dinara dati za noviji model sa manje rama I skladisnog prostora ? I Ram I prostor mi je jako bitna stavka zato se I dvoumim . Inace se kupuje legalno sa dve godine garancije a ne mogu da cekam da se pojavi Note5 4/64 verzija jer mi je fon neophodan ?
Za koliko dodju te maske sa alija otprilike?Narucio obe![]()
Redmi Note 5, naravno, ali ako postoji mogućnost 4/64 GB.e o ovome sam pričao, bit će još ovakvih pitanja...
Oko mesec dana se ceka obicno pa na gore. Desilo se da mi stigne i za 10 dana. Zavisi i do toga iz kojeg kraja kine dolazi.Za koliko dodju te maske sa alija otprilike?
Ovo ponavljamo vec x puta. Racunajte da se sve carini, ako prodje bez nje super. Bg carina zbog obima paketa ne carine ove sitno gabaritne, mada i tu ima izuzetaka.....Ja sam narucivao dosta sebi i drugima i vecina stizala za oko 20 dana. Nekad malo preko mesec dana ali retko. Ne carine se i onda brzo prodje.
@durantula javi kad stignu kakve su. Ja volim takve jednostavne i da nisu debele.
Ovo ponavljamo vec x puta. Racunajte da se sve carini, ako prodje bez nje super. Bg carina zbog obima paketa ne carine ove sitno gabaritne, mada i tu ima izuzetaka.....
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Probaj bas burn check na play store pa pogledaj na kojim se sve bojama jos vidi...Evo sad primetih jedan problem. Ikonica od bencha za tapatalk, mi se urezala u ekran, ladno je vidim na crnoj pozadini kada startujem tapalak.... Da li ko ima sličan problem? Telefon sam skoro uzeo....
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Probaj force stop tapatalk pa onda pokreni tt, mozda je samo bag ili jos bolje reboot telefona.... A i da stvarno jeste tako, nije tako strasno, sa custom romom to moze da se sredi tako sto se smanje neke vrednosti za boje u podesavanjima za displej...Sa ovim programom se ne vidi, ili barem ja ne vidim. Ni na crnoj, posto je crna ovom programu jaka, ali se u tapatalku vidi, jer je njegova crna nekako svetlija...
Probao reboot, opet isto... Ne znam da li ovo vredi reklamirati ili menjati za isti telefon ili neki drugi xiaomi.. Jesam ga uzeo sa kp, ali mislim da je prodavac korektan, i uzeo sam već par xiaomi telefona od njega.... nisam pametan....Probaj force stop tapatalk pa onda pokreni tt, mozda je samo bag ili jos bolje reboot telefona.... A i da stvarno jeste tako, nije tako strasno, sa custom romom to moze da se sredi tako sto se smanje neke vrednosti za boje u podesavanjima za displej...
Na custom romu se uradi sledece u display settings i bez problema posle toga, e sad ne znam za miui da li ima resenje? Ja nikada nisam imao problem sa time...Probao reboot, opet isto... Ne znam da li ovo vredi reklamirati ili menjati za isti telefon ili neki drugi xiaomi.. Jesam ga uzeo sa kp, ali mislim da je prodavac korektan, i uzeo sam već par xiaomi telefona od njega.... nisam pametan....
Za sada ne vidim ništa na mestu baterije... Mada mi je čudno, samo se vidi na ovoj nazovi svetlo crnoj u tapatalku. A kada se startuje ovaj program za proveru burna, na njegovoj jakoj crnoj se ne vidi....Imao sam to ja na lg g4. Šta god da stoji tu, urezaće se opet. Vrv su ti baterija i vreme urezani isto, gore na status bar.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Image_persistence
Nemam nešto vremena sad da instaliram neki custom, ali probaću. Ti imaš isti telefon i nemaš problem? Ili češće pomeraš ikonice po ekranu? [emoji3]Na custom romu se uradi sledece u display settings i bez problema posle toga, e sad ne znam za miui da li ima resenje? Ja nikada nisam imao problem sa time...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari