Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

Pa rekao je covek slim case, nije trazio silikon :) meni se ovakva ekstra pokazala na Mi5

Sent from my MI 5 using Tapatalk

mi note 3 i redmi note 5 (global) jedina dva fona bez global developer rom-a....

i kao šlag na tortu, kod rn5 i dalje kao oficijelni stable stoji 9.2.13....

lepa budućnost se smeši...

Telefon je izasao pre mesec dana u prodaju. Strpi se malo.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Xiaomi redmi 5 plus 4/64 verzija ili Xiaomi redmi note 5 3/32 verzija , da li vredi razliku u ceni od 2500 dinara dati za noviji model sa manje rama I skladisnog prostora ? I Ram I prostor mi je jako bitna stavka zato se I dvoumim . Inace se kupuje legalno sa dve godine garancije a ne mogu da cekam da se pojavi Note5 4/64 verzija jer mi je fon neophodan ?

RN5 je dosta bolji uredjaj.

Na ovoj temi se ne zna.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Xiaomi redmi 5 plus 4/64 verzija ili Xiaomi redmi note 5 3/32 verzija , da li vredi razliku u ceni od 2500 dinara dati za noviji model sa manje rama I skladisnog prostora ? I Ram I prostor mi je jako bitna stavka zato se I dvoumim . Inace se kupuje legalno sa dve godine garancije a ne mogu da cekam da se pojavi Note5 4/64 verzija jer mi je fon neophodan ?

e o ovome sam pričao, bit će još ovakvih pitanja...

Po meni vredi uzeti Note 5 u svakom slucaju, noviji i bolji procesor, bolja kamera.
https://www.aliexpress.com/item/Sof...pm=a2g0s.13010208.99999999.261.1f173c00Mk92u9
https://www.aliexpress.com/item/Frv...115.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.76ab2e0ejutrKI
Ove dve zastite mi izgledaju fino a jos su i jeftine, jedna je meka, neka vrsta silikona a druga tvrda plastika.
Veoma su slicne, pa svako moze da izabere u zavisnosti od materijala.

Za koliko dodju te maske sa alija otprilike?
Oko mesec dana se ceka obicno pa na gore. Desilo se da mi stigne i za 10 dana. Zavisi i do toga iz kojeg kraja kine dolazi.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ja sam narucivao dosta sebi i drugima i vecina stizala za oko 20 dana. Nekad malo preko mesec dana ali retko. Ne carine se i onda brzo prodje.
@durantula javi kad stignu kakve su. Ja volim takve jednostavne i da nisu debele.

Ja sam narucivao dosta sebi i drugima i vecina stizala za oko 20 dana. Nekad malo preko mesec dana ali retko. Ne carine se i onda brzo prodje.
@durantula javi kad stignu kakve su. Ja volim takve jednostavne i da nisu debele.
Ovo ponavljamo vec x puta. Racunajte da se sve carini, ako prodje bez nje super. Bg carina zbog obima paketa ne carine ove sitno gabaritne, mada i tu ima izuzetaka.....

Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока

JAvljam kad stigne. Ja sam u zadnjih mesec dana narucio par stvari i nista mi nisu carinili, samo mi stigne paket, nisam platio nikad nista. Imao sam neki dres od 14 eura, mada je kinez napisao na posiljci 3e i imao sam neki kabl i jos neke sitnice koje nisu bile preko 5 eura

Ovo ponavljamo vec x puta. Racunajte da se sve carini, ako prodje bez nje super. Bg carina zbog obima paketa ne carine ove sitno gabaritne, mada i tu ima izuzetaka.....

Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока

To i nije bas tacno, sve zavisi sta se narucuje, sad gledam u poslednjih par godine sam narucio blizu 100 stvari sa aliexpresa, drugovima, drugaricama, sestri, meni itd. i od tih stvari maskica i stakla za telefone ima vise od 50 i nikad nije carinjeno. Sve sto je bilo ispod 20e nije nikad carinjeno kod mene. A za stvari preko 20e znali su da naplate carinu, tipa neka jakna, kamera neka itd.
Znaci takve sitnice kad bi pregledali i carinili ne bi im ni jos 20000 carinika bilo dovoljno.

Evo sad primetih jedan problem. Ikonica od bencha za tapatalk, mi se urezala u ekran, ladno je vidim na crnoj pozadini kada startujem tapalak.... Da li ko ima sličan problem? Telefon sam skoro uzeo....

Evo sad primetih jedan problem. Ikonica od bencha za tapatalk, mi se urezala u ekran, ladno je vidim na crnoj pozadini kada startujem tapalak.... Da li ko ima sličan problem? Telefon sam skoro uzeo....

Probaj bas burn check na play store pa pogledaj na kojim se sve bojama jos vidi...

Sa ovim programom se ne vidi, ili barem ja ne vidim. Ni na crnoj, posto je crna ovom programu jaka, ali se u tapatalku vidi, jer je njegova crna nekako svetlija...

Pa nije to amoled da ima burn in...
Na koliko drzis osvetljenje ?! Premesti ikonicu sa tog mesta, sutra ce sve biti normalno 99%... :)

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Sa ovim programom se ne vidi, ili barem ja ne vidim. Ni na crnoj, posto je crna ovom programu jaka, ali se u tapatalku vidi, jer je njegova crna nekako svetlija...

Probaj force stop tapatalk pa onda pokreni tt, mozda je samo bag ili jos bolje reboot telefona.... A i da stvarno jeste tako, nije tako strasno, sa custom romom to moze da se sredi tako sto se smanje neke vrednosti za boje u podesavanjima za displej...

Što je najgore imam note 5 i na njemu nikakav problem [emoji23] Pomeriću je, ali ako je ovako za par dana korišćenja šta li će biti ubuduće... Kakva su iskustva sa ovim problemom? Osvetljenje držim na manje od polovine.

Poslednja izmena:
Probaj force stop tapatalk pa onda pokreni tt, mozda je samo bag ili jos bolje reboot telefona.... A i da stvarno jeste tako, nije tako strasno, sa custom romom to moze da se sredi tako sto se smanje neke vrednosti za boje u podesavanjima za displej...

Probao reboot, opet isto... Ne znam da li ovo vredi reklamirati ili menjati za isti telefon ili neki drugi xiaomi.. Jesam ga uzeo sa kp, ali mislim da je prodavac korektan, i uzeo sam već par xiaomi telefona od njega.... nisam pametan....

Probao reboot, opet isto... Ne znam da li ovo vredi reklamirati ili menjati za isti telefon ili neki drugi xiaomi.. Jesam ga uzeo sa kp, ali mislim da je prodavac korektan, i uzeo sam već par xiaomi telefona od njega.... nisam pametan....

Na custom romu se uradi sledece u display settings i bez problema posle toga, e sad ne znam za miui da li ima resenje? Ja nikada nisam imao problem sa time...
772e983bd5d377527902e2857a27d67e.jpg

Na custom romu se uradi sledece u display settings i bez problema posle toga, e sad ne znam za miui da li ima resenje? Ja nikada nisam imao problem sa time...
772e983bd5d377527902e2857a27d67e.jpg

Nemam nešto vremena sad da instaliram neki custom, ali probaću. Ti imaš isti telefon i nemaš problem? Ili češće pomeraš ikonice po ekranu? [emoji3]

Vrh Dno