Uslovljeno je auto kontrastom isto kao i na miui 9.Moze jedna molba,ako neko "vozi" miui 10...interesuje me da li je pod sekcijom podesavanja boja displeja omoguceno sada ona opcija da moze normalno da se razdvoji "cool" "warm" "standard" a da nije uslovljeno automatic kontrastom? Nadam se da ste razumeli sta sam hteo da kazemto je bilo na miui7 pa su posle zakljucali tu opciju...
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Pozdrav drugari,ajde da se i ja oglasim i pitam nesto. Da ne bih otvarao nove teme zanima me da mi preporucite neki ok Xiaomi za 250e,tj do 250e. Ja sam prvenstveno gledao,tj najvise mi se dopao Xiaomi Redmi Note 5 AI dual cam. Meni generalno treba tel sa dobrom kamerom,drustvene mreze ne koristim a ni igre ne igram. Znaci najvise da mogu da hvatam lepe slike slikajuci cerkicu malu,ostalo je manje vise bitno. Da li gresim kod Note 5 AI dual cam ili mogu za te pare da nadjem neki bolji. Nebitno nov ili polovan. hvala svima u napred.
Razmislio sam ipak malo da se ne zalecem sa oficijalnim romom, vec cu cekati .eu, mi-globe, miuiPro da izbace svoje romove, pa tada sledi flesovanje...Pusti ti indijce, kako radi miui 10? [emoji3]
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Stvarno je odlicna kamera, kako baca zadnji blic?Jutros sam malo fotkao na novom beogradu sa gcam MGC_5.2.022_AllAutoCORR_2 sve po default setovanju i point & click. Prelepe fotke daje RN5... https://photos.app.goo.gl/v2GrcpcpcMNyFIyl1
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Slabo slikam sa blicom, ali koliko mi se cini da je led lampa dosta jaca na RN4, mozda tripujem ali mislim da je tako....Stvarno je odlicna kamera, kako baca zadnji blic?
Vidis ne setih se to da uradim, a na miui sam. Sledeci put cu bas napraviti neko poredjenje, stock vs gcam...Trebao si uporediti sa stock. Ovako samo Google cam preko dana ne verujem da odskače toliko od stock. Lowlight je već druga stvar.
Mislim da redwolf twrp ima opciju da nakon apdejta ne brise twrp, a ima jos i gomilu drugih setovanja... https://forum.xda-developers.com/re...t/recovery-red-wolf-recovery-project-t3753111Redmi 5 Plus rootovan i ubačen TWRP. Nakon automatskog update-a, obrisan TWRP i upadne u bootloop. Sve dok ne uradim factory reset i obrišem internu memoriju, ne bootuje. I to je slučaj već neko vreme. Postoji li neko rešenje?
Na Note 4x update uvek prođe, samo uradim fleš TWRP-a, uradim root i sve je kao pre.
Imao sam na RN4x redwolf i ne dogadja se to, ima zastitu od svega nezeljenog... Jedino mi se ne svidja onaj splash screen i sam interfejs crvenog vuka, ali progutas to i teras daljeUvek se nakon update-a enkriptuje interna memorija i upadne u bootloop. Da li sa RedWolf to nije slučaj?
Mozda se desi prvi put enkription na redwolf (nisam siguran, mozda i ne), ali vec svaki naredni put ne bi vise trebalo.U redu, hvala. Ubacih RedWolf, pa ću videti nakon sledećeg update-a. Devojci dosadilo da na mesec dana, čim odradi update, ubacuje iznova podatke u telefon.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari