Jel ti bese rece da hoces stock miui mail aplikaciju i da si nju uvek koristio, imas je na apk mirror....automatsko osvetljenje, a mobilni podaci se pale samo gde nema wifi. ali ja sam pazio bateriju, ne koristim mob dok se puni (ako nije nešto hitno), punim uvek originalnim punjačem, ne prekidam punjenje (isto osim ako nešto nije hitno). i baterija zdrava.
nego, ja nikako da rešim auto sinhronizaciju outlook aplikacije na redmi note 5, ima li iko ikakvu ideju šta da uradim pa da proradi (samo nemojte predlagati drugu aplikaciju)?
nego, ja nikako da rešim auto sinhronizaciju outlook aplikacije na redmi note 5, ima li iko ikakvu ideju šta da uradim pa da proradi (samo nemojte predlagati drugu aplikaciju)?
Obzirom da je u italiji u zvaničnoj xiaomi radnji 199 i ovo im je dosta što će zaraditiSamo 50e skuplji nego ovako? Mora da je neka greska
Nisam, ali probacu kada budem u prilici tj. kada se dokopam kucnog racunara...Jesi probao?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari