Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

Bože dragi jel vi samo o bateriji mislite?

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

automatsko osvetljenje, a mobilni podaci se pale samo gde nema wifi. ali ja sam pazio bateriju, ne koristim mob dok se puni (ako nije nešto hitno), punim uvek originalnim punjačem, ne prekidam punjenje (isto osim ako nešto nije hitno). i baterija zdrava. ;)

nego, ja nikako da rešim auto sinhronizaciju outlook aplikacije na redmi note 5, ima li iko ikakvu ideju šta da uradim pa da proradi (samo nemojte predlagati drugu aplikaciju)?
Jel ti bese rece da hoces stock miui mail aplikaciju i da si nju uvek koristio, imas je na apk mirror....

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ja i jos par kolega je imalo ozbiljnih problema sa Outlookom. Brljao je attachmente. Otvarao i prosledjivao pogresne. Nece me videti skoro.

nego, ja nikako da rešim auto sinhronizaciju outlook aplikacije na redmi note 5, ima li iko ikakvu ideju šta da uradim pa da proradi (samo nemojte predlagati drugu aplikaciju)?

Verovatno je miui stopira. Inače Outlook radi odlično, naročito na Androidu.

U radnji na G....... izlistan 3/32 za 29999.

Poslato sa Che2-L11 uz pomoć Tapatoka

Nije greška, ta je cena. 64/4 će biti 33.000

Sasvim solidno, još ako krenu kod operatera ima to da bude baš lepo po nas krajnje kupce.

Gesendet von meinem HUAWEI VNS-L21 mit Tapatalk

Dugo ocekivani MIUI 10 je izasao za RN5!!! Da li je alpha, beta, dev, cn ili drugo ne znam, ali znam da sve funkcionise kako kazu na xda... bigota.d.miui.com/8.5.31/miui_HMNote5_8.5.31_1ae494c33e_8.1.zip

Poslednja izmena:
Jesi probao?

Javi utiske i baci koji SS. [emoji3]

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Evo indijci vec krenuli sa opisom desetke na yt: https://youtu.be/KeAbAj1bL5E
Dobro je to sto nasa globalna, kineska i indijska pro verzija RN5, nose svi prefiks "whyred" i koriste jedan te isti rom jer u suprotnom bi bilo na hiljade brikovanja u jednom danu :)

Meni opet prijavljuje onaj update od 1.7g

I opet isti error. Krene kao da instalira i posle 5 sec izbaci.
107b9e2606eecb59e160cc25b9d7e80e.jpg

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

i meni je prijavio, nemojte to skidati, to je downgrade... stvarno mi nije jasno šta im to developeri rade s ovim fonom, dva puta zaredom *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*an update izbacuju...

Sad mi stoji obavestenje u vrhu. Necu instalirati.

Nije toliko los MIUI 10,mozda zbog nekih dizajnerskih promena na prvu vam tako zvuci..Meni licno.ok..

Poslano sa mog Redmi Note 4 koristeći Tapatalk

Jel moze nekako da se skloni ovaj ekran gde ima datum, search, notes...desno kad prevucemo sa pocetnog?

Kada si na pocetom ekranu, zadrzi duze menu button(ono sa tri linije, prvo levo) ili uradi sa dva prsta "skupljanje" da se otvori launcher setup , pa idi na More i ugasi Turn on App vault...
To gasi taj ekran.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nemam te opcije ili ne mogu da je pronadjem
b5cab93012263573410f5116efdfcd76.jpg

Bice da su je izbacili... ;(

uploadfromtaptalk1527884504241.png

Nikada mi nece biti jasno sto izbacuju korisne opcije, zasto to rade i koja je svrha toga? Nije u pitanju samo ovo, vec su izbacili jos gomilu stvari od prethodnih verzija miui 6, 7, 8.... Dobra stvar je sto modovani miui kao sto su xiaomi.eu, globeRom, miuiPro, multiRom ostavljaju te opcije. Konkretno kod mene MiuiPro 9.5.6.0
c39b78e49e219c44761bfd6b45be22bd.jpg

Ovo ADVANCED su dodatne opcije u custom rom-u, to nikada nije bilo u zvanicnim rom-ovima...

Nazad
Vrh Dno