KCAL -> Smanjiš RGB slajdere za 5-10% i problem će nestati.Vidim da Indusi kukaju po forumima, posle par dana se pojavljuju burn-in -ovi. Ako moze neko neka proba neku apk, tipa: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bigtooth.apps.burncheck
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
@Zile995 sta li bi to moglo biti, mozda ti znas?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
![]()
Nema problema i ako bude bootloop jer imam mount-magisk zip, pa lako moze da se obrise u twrp file manageru bilo koji magisk modul... Hvala, probacu bas da vidim da li radi.Evo pa probajte mozda radi a mozda i ne. Sve radite na sopstvenu odgovornost ovo je magisk modul flesuje se kroz twrp.
64/4
175 € (NOV: 230*)
star 1 dana, garancija radnje dve godine.
lepo. krenulo da pada
Ja mislim da je greška, poslao sam juce sms da mi potvrdi o kom telefonu se radi i nema odgovora64/4
175 € (NOV: 230*)
star 1 dana, garancija radnje dve godine.
lepo. krenulo da pada
Ja mislim da je greška, poslao sam juce sms da mi potvrdi o kom telefonu se radi i nema odgovora
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Evo ja uzeo danas redmi 5 plus 64/4, i moram reci da sam prezadovoljan, stvarno mi se svideo fon, mozda cak i miui ostavim
Ja mislim da je greška, poslao sam juce sms da mi potvrdi o kom telefonu se radi i nema odgovora
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Ne mora da znaci, mnogi nece da odgovore na sms. Ne znam da li je Gremlin sa KP clan ovde, ni on ne odgovara na sms, tj viber.
A i pala je cena za 4/64 za 10e od prosle nedelje na kp
Sasvim fino radi. Nemam zamerki za sada sve radi glatko, pre njega imao A1, on je znao po nekad da stucne, ovaj ne, lepo su ispeglali miui.Vi koji koristite telefon neko vreme, kako vam se cini fluidnost?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari