Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

Sexy. [emoji3]
Salim se, izgleda ok skroz. Bitno je da vrsi posao dok ne stigne nesto kvalitetnije.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ja zadovoljan. [emoji3]
45aabd005d219734a579577089695feb.jpg

Ja kad na mom izguram 3h SOT pun srece :D
Previse bi me razmazilo toliko veliko poboljsanje SOTa.
Odlicni rezultati nema sta.

Moja žena ima 4x i taj telefon nema 10-11 sati sot

Ima 10 sati ako isključiš sve i gledaš video 10 sati

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Stigao i meni Redmi note 5 pro, 3gb/32gb + Mofi na preklop case. Sve sa carinom od 3900 dinara ispalo je nesto tipa 188e, sto je dosta dobra kupovina s obzirom da i Mofi case izgleda odlicno.

Prvi utisak je: vauu sta dobijes za manje od 200e, kamera je stvarno dobra, ekran dobar i veliki, MIUI gesture su kul, sve u svemu prezadovoljan.

Je l' može neko da proveri za mail client na ovom modelu, da li stižu notifikacije kada stigne mail? Znači standardna mail aplikacija koja dolazi uz telefon. Imam redmi 3s i ne stižu, iako u opcijama je uključeno. Tipa tek kad otvorim aplikaciju i rifrešujem, onda vidim mail i stigne notif.

@desolator

Nisi zavrnuo državu? Sram te bilo [emoji23]

Znaci, 3900 je realno? Više ne bi trebalo?
Opet to je nekih 10e jeftinije od KP. Malo

Poslednja izmena:
Je l' može neko da proveri za mail client na ovom modelu, da li stižu notifikacije kada stigne mail? Znači standardna mail aplikacija koja dolazi uz telefon. Imam redmi 3s i ne stižu, iako u opcijama je uključeno. Tipa tek kad otvorim aplikaciju i rifrešujem, onda vidim mail i stigne notif.
treba da dozvoliš aplikaciji da može da radi u pozadini da bi dobijao notifikacije

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

@desolator

Za 10e narucis neku kvalitetniju oblogu i zastitu za ekran. Ali nije 10 nego vise. Ako je 188e sa sve zastitom i carinom.

Moja žena ima 4x i taj telefon nema 10-11 sati sot

Ima 10 sati ako isključiš sve i gledaš video 10 sati

imao sam ga i ja... ali nisam koristio 3g/4g tamo gde imam wifi. i meni je mogao toliko da traje (tad je bio aktuelan miui 8 i prve verzije miui 9, ne znam kako je sad).

@desolator

Trebalo bi vise, nekih 5-6000. Izracunajte, 32% na iznos telefona.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Bolje da uzmete sa kp, lakše za garanciju,
Razlika u ceni je mala.
Ovaj gesture mod je odličan, juče sam ga upalio i bolje od dugmića na ekranu

Poslednja izmena:
Dakle 188e sa MOFI kvalitetnim preklop case-om. Dakle razlika je oko 20e u odnosu na trenutni KP, ali iskreno mislim da je opet lakse sa KP sve organizovati nego ovako... Telefon je odlican.

Dakle 188e sa MOFI kvalitetnim preklop case-om. Dakle razlika je oko 20e u odnosu na trenutni KP, ali iskreno mislim da je opet lakse sa KP sve organizovati nego ovako... Telefon je odlican.
12e razlike, mislim da 3/32gb modeli na KP idu po 200e. Mislim da su cene sa KPa sasvim prihvatljive. Jer to sto su njega dazbine izasle 3900 dinara, ne znaci da ce i vas, mogu ici i do 5-6000, sto mu posle dodje na isto kao s KP ili vise, ili pak ako ste bas imali srecu, da ne platite nista. Rizik svakako postoji, ko hoce da ceka iz Kine i da se igra sa carinom nek narucuje, a ko hoce odmah a da plati malo vise onda nek uzme sa KPa. Meni odgovara jedan prodavac sa KPa jer mogu licno da preuzmem telefon i naravno da se uverim u ispravnost telefona pre kupovine. Ali svakako, sacekacu ja jos neki mesec da cene idu dole malo, da izdrndam jos malo ovaj RN4X pa da ga prosledim nekome od rodbini. :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Zasto neka modela sa 6gb rama na KP? Jel uopste postoji taj model global verzija?

Zato što retko ko hoće da da pare za nešto što je ne potrebno, na 4/64 verziji šta god radio, 1.5 je slobodno

Bolje da uzmete sa kp, lakše za garanciju,
Razlika u ceni je mala.
Ovaj gesture mod je odličan, juče sam ga upalio i bolje od dugmića na ekranu

Zasto ih saljes da uzimaju na KP kad si se ti hvalisao da ne placas ni za jedan telefon dazbine drzavi kad narucujes sa Alija,izadje te telefon 17500 din,to si ti pisao.Izadji ljudima u susret pa nek narucuju preko tebe da bi im izaslo sto jeftinije..

Ja sam podelio ovde ako će da uštede 20-30e naručujući preko Alija, ali ovde dobiju garanciju, plus odavno nisam video neki trol, ne javljajš se pa da te isteram na videlo [emoji23]

Ali zasto ih savetujes da uzimaju na KP ako ti uspevas uvek da "nadmudris" drzavu i ne placas nista,ni carinu ni pdv,i telefoni ti izlaze sa cenama na Aliju,nekih 17500 din?To je jeftinije nego na KP..Ako si vec neki dobrotvor pozovi ljude i narucuj umesto njih da bi im telefon sto jeftinije izasao kao i tebe..???

Nego sta kazes,citirao si na predhodnoj strani kako si imao i ti telefon ali je bilo nemoguce da izadje SOT 10-11h ali je izlazio 10h,malo si se useprtljao,haha

Savetujem da kupuju sa KP zato što ti momci što prodaju treba da zarade neki dinar danas za leba, savetujem jer ne čekaju minimum 13dana, savetujem zbog garancije...ali ako im znači 3-4000 dinara, dobili su i savet kako da što bolje prođu sa dažbinama naručujući preko Alija

Sve prethodne postove sam procitao i nisam shvatio da li note 5 ima band 20? Ako nema da li je veliki - za telenor korisnike? Kakav je zvuk na slusalicama npr u usporedbi sa mi a1 ili samsung galaxy s serija?

ako je global verzija ima [emoji16]

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Razlika između Kineske i EU verzije telefona, nije bilo na odmet da proverim da li ima 800mhz, ali je generalno band 20 kilav [emoji1], nigde nisam pronašao da radi ni blizu kao B3
f634c3349371aafaa8caf5dc50b862a0.jpg

Nisi pročitao, ima B20 [emoji16]

Savetujem da kupuju sa KP zato što ti momci što prodaju treba da zarade neki dinar danas za leba, savetujem jer ne čekaju minimum 13dana, savetujem zbog garancije...ali ako im znači 3-4000 dinara, dobili su i savet kako da što bolje prođu sa dažbinama naručujući preko Alija

Aha,znaci savetujes kolege sa foruma koji hoce da kupe telefon da isti uzmu na KP i prodju skuplje iz razloga sto momci sa KP "treba da zarade neki dinar za leba danas"..???Dobar si neki covek,pravi dobrotvor i pravi kolega forumas!Ali i dalje ne odgovaras na koji nacin izbegavas placanje dazbina drzavi kad narucujes telefone sa Alija,i ako se desi da platis to je simbolicno 600-700.Objasni kako ili si lazov??

@duk

A sto ne kreneš u biznis sa telefonima. Ja bih uzeo 2 odma. Samo od bencha bi lepo živeo

Uzmes Global i nema da brines. Taj ima. Kineski nemaju.

@duk

A sto ne kreneš u biznis sa telefonima. Ja bih uzeo 2 odma. Samo od bencha bi lepo živeo

Ovi sa KP su mala deca za Duku,ima da ih pokopa ako krene da valja telefone sa Alija.Na svakom telefonu ce biti dobar po 5000-6000 din samo od dazbina jer ih ne placa,plus od telefona..Ima da vozi "mecku" za 2 meseca..:laugh:

Nazad
Vrh Dno