Поздрав друштво,
данас сам напокон купио рн5, од професора Kidence-a!
Моје топле препоруке за сигурну, добру и врло коректну, повољну куповину!
Иначе ово је мој Xiaomi телефон у низу. Имам рн 3, рн4, редми 5 плус и сад овај.
Тако да уместо да пишем о карактеристикама телефона, које и онако знате, ја ћу у некој ближој будућности да направим мини поређење са овим горе набројаним телефонима.
За сада РН5 делује као одличан телефон, баш је компактан, одлично лежи у руци. Стварно је врло брз, флуидан, има сјајан екран, на којем не остају отисци, као што је то случај са редми 5 плус. Барем је такво моје искуство са редми 5 плус. Мастио ми се брзо екран. За сада још не могу да направим неку озбиљнију упоредбу са редми рн4 и р5+, јер овај фон имам пар сати. Што се тиче камере чини ми се да је врло добра, па чак и боља него код редми 5 плус, али и за то ми треба мало времена. Батерија је слична као код редми 5 +, што значи да може да издржи од 12 до 24 и да остане око 65 % +4,5% при неком нормалном коришћењу YouTube, Facebook, телефонски позиви,провера мејла, фоткање, итд. Ипак, најбоља батерија је у Редми Ноте 4(х). Ево брзинске 2 фотке, чисто да видите како изгледа
Толико од мене за сада
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk