Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Jel moguce ubaciti launcher..kao sto DU ima..mislim da je quickstep launcher3 version 9...nigde to ne nalazim..odlican launcher..lagan a ima sve sto treba

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

To..ali taj ne radi
Nemam pojma kako to ubaciti..mozda ima twrp verzija

@Zile995

Uspeo sam delimično da sredim. Po default-u interna memorija i SD kartica su mount-ovane na sledećim lokacijama:
763bc9aa3f393b0a3bdacb697633fdd8.jpg

Instalirao sam ExSDCard Acess Enabler Magisk modul i mount-ovao karticu na još jednu lokaciju:

/mnt/media_rw/8468-0AF4

Tako da je sada kartica na 2 lokacije, od kojih ova druga ima write permission. [emoji2]

Poslednja izmena:
Novi UG kernel je apsolutni smmmoooothhhhnessssss... Fala Žile bratu [emoji16]

I Žile na S-OSu, šteluje kernel prema njemu [emoji51]. Probam danas.

Rade notifikacije...

Sa underground

6c81a7dc8eafbd73200ced99fb7e9855.jpg

Poslednja izmena:
Nisu..cekamo update..Advanced charging ne radi isto

Aryan izbacio juče LOS 16.0 sa finim nadogradnjama (jul SP, audio/media blobs, dirac, camera,...), možeš probati. Ja i dalje trošim RR, neke stvari mi se ne dojme vezano za Superior OS.

Probao.Brz je bas,nego ima li jos neko problem sa ovom betom 2 ug kernela?Stavim na punjac tel i uredno puni,kada iskljucim i ponovo ukljucim na punjac pise da puni samo u status baru a lampica ne svijetli i puni brzinom infuzije.Eto ako je neko skonto sta sam htio reci :)

Carbon brz kao munja

45e5be72fffa33cc5dedb1406e6795a2.jpg

Poslednja izmena:
Na zadnjem RR puca fingerprint magisk verifikacija.

ljudi drugar mi se zali na... uf ne znam ni kako ovo da objasnim :D naime kada skine neku sliku sa neta i pozeli da je posalje putem viber, wapp, messenger ona se ne pojavi kao prva u listi. Zamrzeo je miui zbog ovoga :D Zna li neko o cemu pricam i kako to da sredi :D

A je l' se pojavi kad udje u galeriju? Proveri da nema u downloads folderu fajl sa nazivom .nomedia.

Zile se ne hvali da je ispek'o novi kernel. Cccc

Ispek'o opet, beta 5 :D

Da li je neko menjao ekran u nekom servisu u NS? Znaci da je sve odradjeno tamo, nemam nameru da narucujem sa Alija. Na kraju,da li ste bili zadovoljni? Ako ima takvih,moze Pm za dodatne informacije. Hvala unapred.

Sent from my SM-T585 using Tapatalk

Vrh Dno