Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Evo DU ostvarenje
27fcf90fb941f146c7f1a3c3fdfea6c3.jpg

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Koje su prednosti i mane kog ako ti nije problem da napises, stavio bih jedan rom i ne bih ga menjao duže vreme...

Hm..bolje rade Oreo portovi znaci to preporucujem..ne kasne ti notifikacije,audio je fenomenalan,brzi su romovi,mozes UI da menjas ima milion tema.. sa druge strane ne radi gcam 6,x.x,cast ne radi u vecini slucajeva,bloat prisutan (ne u velikoj meri)..nemam pojma vise..probaj u svakom slucaju

Da li postoji mogućnost na MIUI romovi da prikazuje lockscreen notifikacije kao na stock androidu?
Na primer ovako:
screenshot.jpg
ali da ostane tako dokle god ih ja ne sklonim iz notifikacion bara.
A ne da mi ih kada otključam i ponovo zaključam ekran više ne prikazuje.
Znam da ima u podešavanjima za svaku aplikaciju da se dozvoli da prikazuje lockscreen notifikacije, ali i kada je to podešeno isto se dešava.

nešto razmišljam, da nije možda potencijalno rešenje za notifikacije instaliranje nekog drugog gapps paketa obzirom da svi ti pushevi idu preko google play services?

Ne idu preko push. Ja nemam gappse i rade notifikacije.
Hmmm... Moguće da je do Magiska (eno reči o tome u Tapatalk temi)?

Poslednja izmena:
^ kakav je Superior što se tiče opcija, nije prenatrpan? Ima li Diraca i nezavisnog podešavanja jačine ringa i notifikacija? Screen shot tile?

Kako vam radi proximity senzor? Meni u poslednjih mesec dana bas pravi problem, par poziva radi dobro, posle se ne gasi ekran i moram restart... Nisam radio clean flash poslednjih 5 meseci, samo dirty kad izadje novi aex build...

Dobro radi na RR Pie, nije nikad zekio. Sporadično je znao da zabode na LOS 15.1, na Pie za sada sve OK.

proximity je meni na svakom pie romu zezao. uvek mi svuce notifikacije i nekoliko puta sam uhom pritisnuo airplane mode i gubio vezu. ugasi se ekran ali touch i dalje radi

Jest lawncher uzima memoriju..sa prostim pie launcher3 mislim da bi rom bio mnogo bolji

Mogu da potvrdim, dobar je. Bolji i brži od Bootleggers-a

Lawnchair je super.

Screenshot_Settings_20190627-165934.png Screenshot_Settings_20190627-170122.png

Meni se sad boje nesto poj.... poslije flesovanja ovih beta Underground,da li je jos nekome?

Jos nisam probao betu..mozda veceras..pa javljam sta je i kako je

Meni se sad boje nesto poj.... poslije flesovanja ovih beta Underground,da li je jos nekome?
Sve OK ovde, čak mi se čini da je ekran sada sa više osvetljenja i kontrasta ( placebo :) ). Odlično radi novi kernel, sve je za korak fluidnije.

Poslednja izmena:
Jel uspeo neko da skine ovu kameru?...link je mrtav

Tnx. Samo što ubija više aplikacija. Biće uskoro nova beta, sa tweak-ovanim LMK i novim performance poboljšanjima.

Na koji nacin aplikacijama moze da se omoguci upis na SD karticu, a da se ona ne formatira kao internal storage u podesavanjima? RR Pie je u pitanju.

Nazad
Vrh Dno