Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Poslednja izmena:
Meni na RR baguje recents dugme. Dodirnem jednom i ne otvara recents, već prebaci na prethodnu app.

Btw. užasno radi sa stock kernelom.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Taj gaf sa recents sam imao i ja kad sam prvi put instalirao RR. Samo od sebe nestalo, posle 1-2 reboota.

AOSiP ima Dirac? Kakav mu je skrol?

Inače, meni RR sa UG kernelom radi vrhunski. Evo više od dva meseca nisam menjao kombo.

Izašao novi Englezos kernel.

Poslednja izmena:
Kod mene nema problema sa recents na RR..doduse ja koristim slim varijantu...isprobavam trenutno Franka ..pa vracam UG
Mnogo secka ovaj RR i sa stok i franko kernelom...nekako mi onaj DU unofficial "najsmut" rom

Poslednja izmena:
Evo, posle par restarta radi kako treba.

nemojte AOSiP nikako. ja ludim od kasnjenja notifikacija. probacu sutra RR+underground. ladno bih se vratio na miui al onda nemam v6 gcam. moram da smislim sta cu:)

Potvrđujem. Ja sam bio na AOSiP-u do pre 15 dana i na wifi-ju notifikacije nijedne nema. Potom sam prešao na RR i notifikacije su uredno stizale prvih par dana. Onda odjednom opet isto.. Ni battery optimization ne pomaže. Stvarno me zanima šta je razlog za to..

RR ipak nije tako fluidan kao AOSiP. Sa UG kernelom je, naravno, dosta bolje, al opet mi nije to to.

Trebamo svi preći na Telegram i stvar rešena [emoji16]

Ako je AOSiP fluidniji od RR + UG onda su ga baš baš ispeglali [emoji106]

Odradiću twrp backup večeras i probam AOSiP, baš me interesuje razlika u radu [emoji954]

Poslednja izmena:
Definitivni menjam RR. Probaću i ovaj ArrowOS pored Bootleggers-a.

Ljudi jel i vama secka scroll kroz tapatalk apk?

Sa UG kernelom i Tapa 7.3.6 nema seckanja. Sa ostalim kernelima da. Od novijih probao 8.2.5 i ona secka i sa UG.

Zahvaljujem...radi kao sat..PEx rom englez kernel

Meni tapatalk lepo radi međutim neće da prikaže slike u postovima kao što u Android zone.Znači ne mogu da vidim screenshotove igrica,aplikacije.Još neko sa tim problemom?
Recimo tu bi trebalo da stoji slika te igrice ali nema...
e5b9a6f2e55d1465662f1175e16f2942.jpg

Ili je to samo do Android zonea???

Poslednja izmena:
Vratio se na DU bild 20.06.2019 ...nekako je najbolji

@r!sc!
Jesi li instalirao AOSiP? Kakav je u odnosu na RR? [emoji4]

Poslednja izmena:
Extra..danas radim popodne..isprobacu Xenon definitivno
Od sinoc DU+ englez r22

fd4a069d442265c6b1b0a89abd236c27.jpg

Poslednja izmena:
Hahahah, i meni se javlja evo već nedelju dana, nikako da flešujem neki drugi ROM [emoji16]

Pa koji onda koristiti, ni ja nisam ni s jednim bio zadovoljan...

Uvek imas miui portove..prilicni su dobri za dejli

Bootleggers sa UG kernelom je brutalan. Najduze sam se zadrzao na tom romu od svih do sada.
Koliko? 3 dana? [emoji16]

Joke [emoji317]

Fluidnost ROM-a ocenjujem tek nakon 3-4 dana i akcenat bacam na otvaranju share prozora i animaciji otvaranja izabrane app. Tu mnogi ROM-ovi štucaju, dok Nugat to odrađuje vrhunski na ovom fonu. RR + UG mi je jako blizu.

Poslednja izmena:
a notifikacije na tom rr + ug nugat? tu nema problema?

ja vratio 9.6.2.0. lepo je kad sve radi ko sat:) al mogu da probam taj rr nugat

Ne ne, mislim na Nugat based romove, tipa LOS14.1... Na RR Pie su već neko vreme notifikacije pravovremene, što ne mora da znači da se neće ponovo javiti delay [emoji51]

Nazad
Vrh Dno