Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Pa imam neke sitne bagove. RR slično izgleda, jedino im se settings, launcher i ikonice razlikuju.

Ne bi me čudilo, drugačiji je EAS kernel. Dev dosta eksperimentiše.

@slobo2712 Te iste animacije možeš dobiti instaliranjem Lawnchair + QuickSwitch magisk modula. Restartuješ telefon, otvoriš QuickSwitch app, podesiš da je default quickstep app Lawnchair. Reboot opet i postaviš Lawnchair za default home app.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

A kakav je MiuiPro? Jel se on flesuje isto kao ostali ili ima nesto posebno? Ili da biram izmedju Los15.1 i RR 7.0.2?
Ova Syberia mi se dopada sto neko rece ima lepe animacije, ali dzaba ako cu da kradem caletov punjac. [emoji16]

RR + UG (balanced)
b755986e6ed3d6b082b4cf8f5149391b.jpg

ja sa ovim novim aex-om bukvalno nijedan jedini problem. poslednji firmware sam ubacio pre aprilskog update-a.

Ja i dalje na zadnjem globalnom firmw - 10.2.3.0
Odlično se pokazao.

Jel ja ne mogu da nađem ili RR nema opciju double tap to sleep na ekranu? Znam da ima dt na status bar.

Imaš Double Tap na status bar da ga gasiš. Kad je ta opcija aktivirana onda radi i double tap to sleep na lock screenu. Ja za gašenje ekrana podesio da držim duže home dugme.

Jel zeza nekog tapatalk apk..tipa izlogovan sam i ne mogu da nadjem forume koje pratim..samo 1 radi?

eo baš kako sam napisao da sve radi besprekorno prva notifikacija mi je zaglavila. instagram direct je u pitanju. bolje da sam ćutao:D

^ dešava se to sa tapatalkom sporadično. greh na njihovoj strani :)

Gcam - MGC_6.2.024_RN7_V13L .apk

https://t.me/c/1433047686/4201 - kaže lik da ne puca na svetlim scenama

mega: https://mega.nz/#!mQcVWS6Y!a6LZX5zQCx4zYfC01zcmHhGi_yz-5SG81Fg_4unfHUE

Ne daje dobre slike.

Evo rešenje za Gcam bez gapps-a http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=833225&view=findpost&p=85006806

Ispod tog posta i Gcam v6.1 za mido sa fix-om; ne puca na svetlim scenama.

Ipak nije stabilna. Ona Gcam v5.2 uz syberia mi je najbolja.

Poslednja izmena:
Videh juče to rešenje za GCam bez Gapps-a al´ ne postavih jer sumnjam da je ikome interesantno sem meni :D

Gcam iz Syberie je, ako se ne varam, zadnja v5.2 od Bulkina MGC_5.2.025_BSGBase_N4X_v1t.apk?

Poslednja izmena:
Jeste, zadnja v5.2 od Bulkina.

Koristim ova podešavanja. Default su ok, ali nekad dugo okida.

Screenshot_20190506-140000_Camera.jpg Screenshot_20190506-140008_Lawnchair.jpg

Kakav je selfi - jel grainy :D

Sad probao ovo rešenje za Gcam bez Gappsa - ne radi puko kopiranje fajlova i dodela atributa. Radi ako se instalira MicroG core components, što i koristim duže vreme. Možda grešim negde...

Poslednja izmena:
Jeste malo, ali podigni denoise na 120-130% i testiraj.

Ma dobra je prednja. Neke stvari jednostavno ne možeš ispraviti/poboljšati [emoji16]

Pe caf radi..paranoid probao juce..znaci leti rom..brz dosta..ali pun gluposti

Aplikacija...nema bas previse podesavanja..i odvratan zeleni interfejs

Ne znam šta se dešava sa njima. Posle dobrog nougat-a su nestali...

Nikako da nadjem tu 5.2 kameru..ili ne znam da nadjem

Poslednja izmena:
Kombinovao sam sa ove dve varijante i jedino kad punim sa komplet fabrickim Moto punjacem onda je ok. Bilo koja druga kombinacija nece.
Xiaomi punjac + Moto kabl = nece
Moto punjac + Baseus kabl = nece

Imao sam negde fabricki Xiaomi kabl kojem se malo ogulila izolacija (standardna boljka) samo ne mogu da ga nadjem da probam sa njim.

Nazad
Vrh Dno