Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Nisam probao eu verziju..ostao na miuipro..odlican stvarno

Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk

Dobro je, ali prednja je jako loša, a bila je na nekim drugim buildovima gcam vrhunska.

edit: Vratio se na CameraRN4X_08. Zadnje slične, prednja neuporedivo bolja.
aj baci link za tu rn4x_08 da je uporedim i ja

u pravu si za prednju, samo preko dana su upotrebljive ali sharpening ubija. zato koristim kloniranu gcam5 kad mi zatreba prednja :)

Isteklo vreme za edit. Radi li ti adaway? Ne uspeva da skine definicije. I Chrome je pucao, kao i search u settings - u

Valjda ce da ispravi u sledećoj verziji.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ne koristim adaway...
U sledecem buildu ce biti "valjda' sve ispravljeno.

Sta koristis od ad blockera?

Ostalo lepo radi, videcu danas kako se ponasa

Adquard DjoleMC. Odličan! Niša ne propušta. Ni u aplikacijama ni prilikom sirfinga.

^Hvala, probacu Adquard

izgleda da nisam rutovao telefon kako treba, zato i ne radi adaway Cime da rutujem ovaj Pie? Probao magisk i supersu iz twrp, al nesto izgleda ne radim kako treba.

Magisk 18.1 probaj. Nakon toga klasično instaliraj Magisk Manager 7.1.1.

Uspeo, hvala. Nešto nije prošlo kako treba prvi put...

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Trebalo bi da je kao XEU sa malo više podešavanja. Probaj MIUI portove sa Mi 5x: t.me/midoports

Interesantno, UI je fluidan na xiaomi.eu portu dok je uključen PiP Youtube mod. Na AOSP romovima ne radi glatko.

Kakav je na tim portovima zvuk, čistoća razgovora, baterija, signal...?

Na miuipro sve to sto si nabrojao radi perfektno

Pustio ovaj MIUI Pro. Trebam aktivirati, ali ne mogu da promenim tastaturu koja je trenutno ruska, te ne odgovara ukucivanju lozinke. Kako da je promenim?

edit: levo-desno na space :D

Poslednja izmena:
Slajd preko dugmeta probaj...ja nisam imao taj problem..samo hold button

Da pitam ovde posto ne znam gde bih drugde. Naime,od sinoc su masovno počele da kresuju aplikacije, Gmail, LinkedIn, Sport Klub, Feedly itd. U pitanju je stock rom i miui 10. Nista nisam cackao,jedina promena koju sam uradio u poslednja 10 dana je instalacija Brave browsera.
Znam da je najbolje da probam factory reset ali bih to ostavio kao poslednju opciju.

Ja ne mogu da aktiviram taj MiuiPro. Pise sledece:

Couldn't check device security info.
Can't get device status, wait a minute or two and try again.

Probao sam i preko WiFi preko i mobile data, a i bez sim kartice. Ne prolazi nikako.

Edit: Uspeo sam, isao sam na opciju Forgot password :D

Poslednja izmena:
Ja se nakon probe portova XEU i MiUi Pro vratio na LOS. Nije ono za mene [emoji16].

Ja sam baš planirao da pohvalim taj syberia build od 7-og aprila. Do danas sam je testirao i moram reći da radi kao sat. Kernel nisam menjao.

Nazad
Vrh Dno