Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Žile u čemu je problem kada flešnem tvoj kernel na zadnji oreo omni rom, neće da se butuje sistem, samo stoji MI znak..? Da li što je suviše star rom, iz avgusta prošle godine?

Poslednja izmena:
To je stari non-treble rom. Kernel podržava samo treble romove.

Uzeo bih rodjaku polovan RN4, pa me zanima kako vas sluzi baterija posle 2 godine?
Da li mora da se menja?
I da li ima nekih znacajnijih nedostataka?

Uzeo bih rodjaku polovan RN4, pa me zanima kako vas sluzi baterija posle 2 godine?
Da li mora da se menja?
I da li ima nekih znacajnijih nedostataka?
Posle 23 meseca koriscenja,aplikacija AccuBattery pokazuje 87% kapacitet baterije. Tako da nema sta da brines,izvlaci sigurno 7-8h SoT-a. Na miui mozda cak i vise...

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Probao sam najnovije pie verzije RR, CrDroid i Havoc. Svaki ima poneki bag. Npr. na svakom romu posle nekog vremena nema tona kad stigne sms što je neoprostivo. Stock messenger je u pitanju. Uglavnom ništa posebno. Oreo romovi su još uvek ipak najbolji.

LOS15.1 može da se koristi. Lepo radi.

Preferiram samo čist LOS zato što je bloat free i nema puno podešavanja, bliži je AOSP-u.

Mislim na official.

A extended je ok ako hoćeš dosta podešavanja. Mada, po mom mišljenju nije fluidan kao official.

AICP 13, Mokee, AOKP, AEX 5, LOS15.1 official, LOS Extended, biraj :)

Probaj onda, nadam se da će raditi super.

AICP i AOKP imaju dosta podešavanja (LOS based su i nightly verzije). AEX je skoro update-ovan.

Aex je juce apdejtovan..radi kao sat..preporuka

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Probaj onda, nadam se da će raditi super.

AICP i AOKP imaju dosta podešavanja (LOS based su i nightly verzije). AEX je skoro update-ovan.

Zile mozes li popraviti ovaj bug u svom los 16 buildu "Prevent accidental wakeup" jer je to stvarno korisna stvar za nas sto ne koristimo otisak ni patern.Jer bez toga se cesto desi da nekog nazovem u dzepu.

Zile mozes li popraviti ovaj bug u svom los 16 buildu "Prevent accidental wakeup" jer je to stvarno korisna stvar za nas sto ne koristimo otisak ni patern.Jer bez toga se cesto desi da nekog nazovem u dzepu.
Verovatno je bug do LOS16. Je l' radilo na prošlom build-u?

Postavim ruku na proximity, otključava ekran ipak.

Do LOS16 source-a je. ROM nije official, ipak neke stvari ne rade, poput network traffic monitor opcije.

Ostali patch-uju framework.

Narode, da li je neko od vas imao problem sa deezerom? U stvari, da li ga iko odavde koristi?
Problem je u tome sto app radi samo prvi put kad se pokrene nakon flasha nekog roma, svaki sledeci put se otvori uredno app, izbaci naziv pesme dakle net radi ali ucitava muziku beskonacno i to je to. Nikakav error, ne izbacuje iz app, samo ucitava ...a inace osim audia, ostalo je ok. Izbaci cover albuma, izvodjaca, sliku, sve osim same muzike. Ne znam u cemu je fora, probao par 8.1 i pie romova, stock i franco kernel, drugi fw, nista ne pomaze. Da li iko ima ideju sta bi moglo sa bude, ovako sturo opisano?

Hvala

Ja koristim deezer..doduse modovan apk.i nemam problema nikakvih

Jel moze link do tog modovanog cuda, da probam? Moze i na pp kako god, samo spasavaj ;)

Da li je do roma ili mreze ne znam. Prekida mi se zvuk prilikom razgovora. Skoro svaku trecu rec ne cujem. Ima neko slicnih problema? Los 16, ziletov kernel.

Danas baš dosta razgovora, sve OK. Mreža mts. Isti ROM i kernel.

Isti problem sa prekidanjem zvuka, juče kasno uveče instalirao LOS 16 i žiletov kernel. Jedan poziv ok, drugi prekida.... mali je sempl... možda je samo do mreže bilo.
Što se ostalog tiče, dva puta danas sam primetio da mi je isključio wifi kada je screen off, isti problem sam imao sa PE i to je i glavni razlog zašto sam bežao sa PE.
Inače, veoma fluidan, meni je čak malo tečniji i od cr.

Nije mi se desavalo na prethodnom romu. Mozda gresim, propraticu jos par dana, moguce da je do mreze.

Pogledajte da nije do Dirac sound-a? Možda on zeza. Do kernela, verujem da nije.

Havoc, RAM usage. Au

23aabc87785353f10fefa2344dc27f7f.jpg

Poslednja izmena:
I odlična baterija sobzirom na 3 sata igrica, surfinga, instagrama...
Screenshot_Settings_20190124-222219.png
Screenshot_Settings_20190124-222212.png

Nazad
Vrh Dno