Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Hvala za linkove... Ima li neki postupak pre samo ubacivanja tog modula ili...?

Edit: vidim ima novija verzija 8.11.15, da li si je probao?

Poslednja izmena:
Jel ima neka stabilna gcam za crdroid pie rom? Samo mi radi ova 6.1 a ostale verzije ne rade. Jos na ovoj pulsira fokus.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ako misliš na taj mido camera booster, on ti se nalazi u odeljku download u magisku.
Znam, znam, mislio sam da li treba neka posebna cam app da se instalira...
Upravo je flešnuo pa ću videti večeras..
Vazi, javi utiske :)
Jel ima neka stabilna gcam za crdroid pie rom? Samo mi radi ova 6.1 a ostale verzije ne rade. Jos na ovoj pulsira fokus.

Meni radi svaka, jedino na 6.1 verzijama ne radi lepo prednja kamera... I nemam pulsiranje fokusa, mada to je definitivno do senzora, kod mene je sony, a vidim da svi sa samsung se zale na to...

Meni radi svaka, jedino na 6.1 verzijama ne radi lepo prednja kamera... I nemam pulsiranje fokusa, mada to je definitivno do senzora, kod mene je sony, a vidim da svi sa samsung se zale na to...

Ne znam onda da li sam ja uradio sve kako treba. Meni bukvalno nece ni jedna vise. Svaka puca cim je startujem. Ja sam samo ukljucio camera2api u buildpropu. Treba li da se flesuje neki fix ili nesto?

Camera2api je po defaultu enable-ovan na custom romovima... Ne gine ti clean flash

Nista, pokusacu ponovo. Jesi li ti na ovoj verziji crDroidAndroid-9.0-20181125-mido-v5.0?

Nadjoh rjesenje za onaj sje..an fokus na pie,problem je bio u kernelu,stavio sam ovaj revolt i fokus radi kako treba,sad nzm kakav je kernel sa performansama sigurno nije kao franco.

Jel koristi neko od vas MiuiPro romove? Kakvi su vam utisci? Ja sam probao do sada dve verzije. Ima brdo opcija kojih nema u off miui ili xiaomi.eu verziji. Posebno me iznenadila kamera koja sa onim mido booster modulom pravi extra slike, bukvalno kao GCam.
Miui pro probao sam sgsi 8.1 i port je odlican,par manjih bagova ima..sve radi gcam i 5 i 6 verzija

Jedno mozda glupo pitanje,kako da vratim blur na notification bar-u? Do skoro je pozadina notification bara bila zamucena i bilo je citljivo,sada je skroz prozirna sto na nekoj beloj pozadini cini telefon neupotrebljivim.
I jos jedno pitanje,od poslednjeg apdejta u podesavanjima mi ne radi opcija home and recent, imao neko ovaj problem?

Jedno mozda glupo pitanje,kako da vratim blur na notification bar-u? Do skoro je pozadina notification bara bila zamucena i bilo je citljivo,sada je skroz prozirna sto na nekoj beloj pozadini cini telefon neupotrebljivim.
I jos jedno pitanje,od poslednjeg apdejta u podesavanjima mi ne radi opcija home and recent, imao neko ovaj problem?

Bar da si rekao koji je rom u pitanju.. ovako teško da ti mozemo pomoći jer ne umemo da čitamo misli :)

Koliko ja znam miui nema opciju za podešavanje blur-a notification bar-a. CrDroid, Aex, RR... imaju tu opciju.

To je bag, odradi factory rr

Evo i screenshot-a. Default mi je tema nakon apdejta.
Hteo sam fabricki reset ali gledam da ga izbegnem ako je moguce,nemam vremena sve posle da vracam u telefon
6883ddb01bbf6b687b57eaad9b3d9cd9.jpg

Od trenutno dostupnih romova koji biste predlozili i zasto i koliki im je generalno battery life? I koja kombinacija kernela?

Stormguard kernel ide najbolje uz miui romove a žiletov ili franco kernel uz los, aex itd. Meni lično CrDroid najbolje leži jer je smooth, brz i odličan battery life. Bez bagova i štucsnja. Los isto dobar ali nema onih finih sitnih podešavanja kao CrDroid ili Aex. MiuiPro romovi takođe odlični. To su moja iskustva.

Jel više nema kvalitetnih stakla za RN4?

Dajte neku lepu kolornu maskicu, da ubijem ovu crnu monotoniju [emoji1]

Da li moze da se flesuje veci paket gappsa preko manjeg posto na ovom micro sto sam ubacio nema face unlock? Ili moze nekako samo da se doda?

Vrh Dno