Hvala za linkove... Ima li neki postupak pre samo ubacivanja tog modula ili...?
Edit: vidim ima novija verzija 8.11.15, da li si je probao?
Znam, znam, mislio sam da li treba neka posebna cam app da se instalira...Ako misliš na taj mido camera booster, on ti se nalazi u odeljku download u magisku.
Vazi, javi utiskeUpravo je flešnuo pa ću videti večeras..
Meni radi svaka, jedino na 6.1 verzijama ne radi lepo prednja kamera... I nemam pulsiranje fokusa, mada to je definitivno do senzora, kod mene je sony, a vidim da svi sa samsung se zale na to...Jel ima neka stabilna gcam za crdroid pie rom? Samo mi radi ova 6.1 a ostale verzije ne rade. Jos na ovoj pulsira fokus.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Meni radi svaka, jedino na 6.1 verzijama ne radi lepo prednja kamera... I nemam pulsiranje fokusa, mada to je definitivno do senzora, kod mene je sony, a vidim da svi sa samsung se zale na to...
Ne može, nisam radio kernele za nougat.Zile jel moze neki od tvojih kernela na los 14.1?
..probao franko r5 i dalje secka golf
Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
Mido camera booster, koliko znam, sadrži sve lib-ove za video snimanje (30FPS, 60FPS) Ne bi trebalo da utiče na kvalitet slika.Ako misliš na taj mido camera booster, on ti se nalazi u odeljku download u magisku.
Miui pro probao sam sgsi 8.1 i port je odlican,par manjih bagova ima..sve radi gcam i 5 i 6 verzijaJel koristi neko od vas MiuiPro romove? Kakvi su vam utisci? Ja sam probao do sada dve verzije. Ima brdo opcija kojih nema u off miui ili xiaomi.eu verziji. Posebno me iznenadila kamera koja sa onim mido booster modulom pravi extra slike, bukvalno kao GCam.
Miui pro probao sam sgsi 8.1 i port je odlican,par manjih bagova ima..sve radi gcam i 5 i 6 verzija
Mido camera booster, koliko znam, sadrži sve lib-ove za video snimanje (30FPS, 60FPS) Ne bi trebalo da utiče na kvalitet slika.
Jedno mozda glupo pitanje,kako da vratim blur na notification bar-u? Do skoro je pozadina notification bara bila zamucena i bilo je citljivo,sada je skroz prozirna sto na nekoj beloj pozadini cini telefon neupotrebljivim.
I jos jedno pitanje,od poslednjeg apdejta u podesavanjima mi ne radi opcija home and recent, imao neko ovaj problem?
Da nisi možda temu promenio?Fabricki rom. Miui je u pitanju
To je bag, odradi factory rrJedno mozda glupo pitanje,kako da vratim blur na notification bar-u? Do skoro je pozadina notification bara bila zamucena i bilo je citljivo,sada je skroz prozirna sto na nekoj beloj pozadini cini telefon neupotrebljivim.
I jos jedno pitanje,od poslednjeg apdejta u podesavanjima mi ne radi opcija home and recent, imao neko ovaj problem?
Jesam, al mi i dalje ne daje opciju za face unlockDodaj magisk modul
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari