Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Moze li link za taj a2 port(meni fp ne treba)?Radi dobro ovaj los 16 slicno kao cr droid i cini mi se da ima manji unlock delay .A za kasnjenje poruka posebno viber sta god radio dzaba,ja sam na to navikao jos od nexus 5x.

Ne ide sa pixel pie vendorom..nemam sad net da skinem havoc os..kao lepi se na tom vendoru..e da zadnji bild pixel pie je odlican rom..

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

@slobo2712 ..jesi uspeo da ubacis taj port?
Kod mene nikako..
Dobar zadnji crDroid Zile.fluidniji los 16
Baterija zato fenomenalna

fd54638240fbdac12042c15475910fb7.jpg

Poslednja izmena:
Ni ja nisam uspeo. Na CrDroid sam, ali bolji mi je LOS16.0.

^
Je l' LOS 16 dovoljno stabilan da moze da zameni 15.1, da bude daily driver?

Sent from my sub-etha-sens-o-matic

Nema pucanja aplikacija, stabilan je sistem. Do sada sam imao problem sa download notifikacijom, to se lako može srediti.

Ima screen wake up delay i miracast ne radi. U Gcam fokusira stalno, pulsira. Neki LOS dodaci možda ne rade, još uvek nije official.

CrDroid fenomenalan ALI oreo. Nikako pie.

Pie za sada najbolji...a isprobao sam 10 roma bar

Treba mi mala pomoc. Trenutno sam na stock miui 10 i bas mi je bedak bez gcam. E sad, nisam nikad cackao oko custom romova. Jesu ovo ok koraci za recimo ovaj crdroid?

1) Copy crDroid zip, gapps zip to your device
2) Boot into Recovery
3) Wipe cache, system, & data (or just cache & system for a dirty flash).
4) Flash ROM
8) Flash gapps
9) Boot up

Moraces format data ja mislim...

@Zile995 10h sot...crDroid pie ...bomba

Poslednja izmena:
Moze li jos neko da potvrdi ko koristi pie ovaj bag sa auto fokusom na gcam sto smo ja i Zile otkrili?Tj. gcam konstantno fokusira posebno na manjem osvetljenju.Znaci samo na pie.

Da, u uslovima slabijeg osvetljenja zeza fokus. Verovatno je do gcam verzije?

CrDroid dolazi sa permissive SELinux-om. LOS16 je jedini enforcing pie ROM, ne znam da li ste primetili to.

Kad realno pogledaš, oreo nije najbolji na ovom telefonu. Možda je google nešto zeznuo, ali pie radi bolje sa gotovo identičnim device source-om.

Pie je po mom mišljenju dostigao fluidnost LOS14, možda je i bolji. Samo su ostali još ti sitni bug-ovi. Verovatno će ih rešiti pie blob-ovim kada Mi A1/ A2 Lite dobiju pie. Sa Aquaris X / Motorola One lib-ovima je primetno poboljšanje (ne trza animacija prebacivanja aplikacija na recents dugme, isto i pomeranje razdelne linije u multi-window modu, sve to bez boost-a). Kao da je official ROM za mido, bolji od MIUI.

Poslednja izmena:
Nekih mesec dana sam na AEX Pie rom-u. Generalno jesam zadovoljan, ali dve stvari znaju nekad da iznerviraju: unlock delay i užasne wifi brzine kad imam povezan i bluetooth uređaj.
Unlock delay, kako vidim, više-manje postoji na svakom Pie rom-u, al to mi i nije toliki problem koliko wifi+bt. Nisam dobro ispratio priču oko wifi+bt baga, jel ima neki Pie rom da je to sređeno? crDroid bih odmah stavio da jeste.

Nije 100% čist ni taj build. Malo odstupa od official. Kernel je dosta modifikovan (GPU oc na 700MHz), dok device tree ima izmenjen DPI, ugašen dexpreopt, izbačena default interactive podešavanja i ugašen thermal driver. Lik je neki gejmer? :D

Ne bih znao [emoji1] . Svako ostavlja neki svoj pečat [emoji16]. Sa Francom radi zaista odlično. Ništa dok sam ne središ [emoji28]

Poslednja izmena:
Zile jel imas problem sa modemom na crDroid? Puca mi net i na data i wifi
Jos jedan zanimljiv port (8.1) zui lenovo ..kazu dobar

Poslednja izmena:
Vrh Dno