Menjaj telefon![]()
Jedna totalno noob molba za pomoc. Hteo bih da uradim root na rn4x(MIUI global 9.6.3.0) radi isprobavanja gcam. Otkljucan mi je bootloader, ali sta dalje? Nasao sam raznorazna uputstva, ali ne umem da razgranicim sta je neophodno samo za root(ne treba mi flashovanje drugih romova), kao ni to da li je bitno uopste koji rom je trenutno na telefonu u odabiru prave metode. Ako uspem da podesim root, koju verziju gcam koristite i odakle mogu da je skinem? Hvala.
Mojoj hanumi ali sa leve strane. Ima telefon godinu i koji mesec.Meni probio displej. Sa desne strane zuckasta vertikalna traka vidljiva na belim povrsinama. Drugarici isto pre 2 meseca. Je li se desilo jos kome?
Mislim, ne smeta u radu ali ne bi trebalo da se desava, samo jos fali da se prosiri...
Dostupan je@Zile995
Kada će novi Underground kernel biti dostupan za download?[emoji4]
Sent from my sub-etha-sens-o-matic
Dostupan je
- Upstream-ovan kernel (v3.18.124) i ubačen zadnji CAF tag. Od LA.UM.6.6.r1-09600-89xx.0 do LA.UM.6.6.r1-09900-89xx.0
- Ugašen MAPLE I/O scheduler
- Gaming profile ispravke (sada je gpu idle freq za jedan step veća: daje bolje performanse, ako treba niža freq, spustiće gpu governor).
Pogledajte prilog 258754
Ja se vratio na Miui. Milina. Samo sto ne mogu da izbrisem Hangouts. Sve ostalo nestalo a ovo smece nece.
Imam root, ali nesto zeza, ne znam sta.Ako imaš root instaliraj 3c toolbox pro i možeš da freez-uješ ili da deinstaliraš svaku apk bez problema.
Pa i nije bas za utehu. Mislim nije da sam ja ovaj telefon mnogo platio pa sad da kukam nesto ali ovo mi je poljuljalo veru u brend. Mislim ako ne mozete da stavite displej koji nece probijati za tu cenu onda nemojte telefon ni nuditi po toj ceni, samo ste neiskreni prema sebi i kupcima. Inace, sa ostalim delovima telefona sam zadovoljan da ne bude da sam hejter.@vladax10, i kod mene isto, i sa leve i sa desne strane. S tim sto mi je i pukao (ima jednu liniju preko celog ekrana), pa mi sve jedno, resio sam da ne menjam (ne isplati se), dok radi radi, kad prestane - kanta. Ali ako ti je za utehu: i kod lg g2 sam video slicno probijanje, tamo je od pregrevanja. Valjda lepak zuti ili sta vec.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari