Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Uz ovaj Dušanov koji će ti poslati imaš i ova dva:

Recovery_fix_black_Vid_BOLTiSHok_superFPS-vend.zip

Dark Video 4.zip Redmi Note 4

Google izbacuje oba.

Čisto da ne čekaš Dušana i risca za džabe, pošto su prevideli možda, ali 60fps možeš samo u odličnom osvetljenju koristiti. To je i kod telefona od soma evra tako. Jednostavno brzina okidača i 60fps teško u mobilnim telefonima u low light.

Ne, ne, ima neki senzor problem sa mracnim video snimanjem kad se flesuje fix za 60fps, bude mracno i pri solidnom osvetljenju

Ja iskreno i ne snimam video zapise fonom, tako da zaista ne znam šta i kako. Skupio te module i stoje [emoji4] .

Ima i jedan za Magisk za Samsung senzor:

kmaer8rp.png

Džabe i konstantnih 30fps kada je zrnasta slika u lowlight-u. Zato default libs obaraju fps.

Franco izbacio r12 :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ne, ne, ima neki senzor problem sa mracnim video snimanjem kad se flesuje fix za 60fps, bude mracno i pri solidnom osvetljenju
E to je onda druga stvar. Neki ne znaju, a glava me već boli na xda kako su ubacili 60fps na Miui 10 na RN5, oni narandžasti samo kukaju da je mračno. [emoji2054][emoji2053]

Neću snimati u zatvoreno, samo napolje. Konkretno idem malo u planine [emoji5]

radi dobro 60fps preko magisk modula, ali je fokus uzas, konstantno pulsiranje pri i najmanjem pomjeranju telefona

Meni je fokus na ovu verziju izgleda manual, razmišljam da li je bolji auto ili manual. U low light pulsira kad fokusiram a napolju je ok.

Ovaj kernel je stvarno ekstra, igrao igricu Bullet Battle na najvecoj grafici bez ikakvog laga. Hvala!

Ne može na MIUI ovaj kernel, samo AOSP.

Ne može. Samo AOSP treble jer non-trable imaju stariji source i mogu lako nastati problemi. Zato je i Franco ostavio samo trable.

@zile, na kom si romu trenutno, i dalje LOS 15.1? Ili si presao na pitu?

Ja probao pitu par komada, ima dosta bugova pa se vratio na keksic. Cekacu jos malo.

Ja takodje probao pitu ali nije to to, pa se vratio na miui dev.
Danas moram na los, navikao sam na stock iako je baterija na miui perverzija

Kad budeš na LOS-u, probaj Žiletov kernel podešen na Battery profil. On je dobio zaista lep rezultat što se tče baterije:

d7a89dbaf1ed874b01817373d3337afa.jpg

Ja sam od juče na LOS-u zadnjem, sa Franko kernelom, da vidim kako se ponaša. Onda ću preći na Žiletov. Ovog puta nisam instalirao Gapps-e [emoji16] .

Neka jednostavna aplikacija za color calibration? Mnogo me prže boje

Probaj sa Kernel Auditorom. Ne znam koji kernel ima AEX, ali trebalo bi da može. Sa Žiletovim svakako može, mada njegov već dolazi sa podešenim prikazom i ne ostavlja RTS znak u levom gornjem uglu [emoji1] .

Ziletov kernel sam ubacio..odlican..mada i dalje me zeza boja na igrici..zuta. zelena...nekako su mnogo svetle...i mesaju se..neam pojma sta je..probacu taj kernel auditor

Vrh Dno