Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Je l se desava nekome da telefon zvoni sam od sebe?
Pocelo je danas da mi se desava,krece da zvoni ali je ekran ugasen,zvoni dva puta i prekine. Nema nikakve notifikacije.
Jako cudno.
Mislim da piše po celom forumu, ali isključi notifikacije za tapatalk.

Ja kad sam updejtovao tapatalk na najnoviju verziju od tad nisam primao notifikacije uopste,iako je sve bilo podeseno da iste stizu..Izbrisem iz telefona tapatalk sa novom verzijom nadjem na netu verziju pre ove nove,instaliram i sve radi normalno..Izgleda da nova verzija pravi randum probleme na telefonima..Ako je to sto pricas Djilke,da telefon sam od sebe zvoni zbog tapatalka i da se moraju iskljuciti notifikacije na njemu da telefon ne bi zvonio.Kod mene nisu stizale notifikacije,mozda je to sve do nove verzije tapatalka?

Sent...

To je najnovija verzija koja pravi fantomske notifikacije.

@Caridze

Ova nova verzija nema fix za bright sunlight, ali u sustini nije losa.

Sent from my sub-etha-sens-o-matic

Ljudi, jel neko od vas ima zadnji dev miui 10 8.9.6 i da mu radi gcam?

-edit nema nista od miui 10 ...pu, a taman pomislih da ne diram stock. :D

Poslednja izmena:
Zadnja dva dana gomila Pie romova izašla. Kreće peglanje [emoji4]

@caridze dobra ova gcam, nisam dirao postavke nista ali zadovoljan sam s fotkama u slabim svjetlosnim uvijetima, prvih par fotki mi je davalo onaj pink tint ali nakon sto sam resetirao gcam radi sad ok..

Je li ijedan pie rom dovoljno stabilan za normalnu upotrebu, da isprobam neki?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Mislim da je bolje sačekati još malo, što se tiče dejli drajvera [emoji16] . Postoje neki problemi i dalje koji se ispolje u zavisnosti od koriščenja fona. Juče recimo izbacili 2 ili 3 builda AEX-a. Probati se može svakako. Kad izađe P source za Mi A1 ili za Mi A2 Lite biće svakako dosta bolja situacija. Oreo romovi su sazreli fino [emoji4] .

Poslednja izmena:
Zna li iko kako da se disable-uju kapacitativni dugmići? Metoda preko build propa i komentarisanja pojedinih key bindinga meni ne radi. Ima li neki magisk modul?

Skinite spectrum app sa playstore i probajte zadnji kernel build https://goo.gl/LGJZQw

- Odrađen je overclock na 2.2GHz, to je siguran clock i radi na istom naponu kao 2GHz, ostavio ga je qualcomm za S626.
- 15mV undervolt.

Imate i spectrum tile (zadnji tile na prvoj slici) za brzu promenu profila.

IMG_20180916_112159.jpg Screenshot_Spectrum_20180916-112708.png

Battery profile bi trebalo da je smooth. CPU frekvencija je ograničena na 1.6GHz, što je oko 85% max performansi. Dok je default max GPU 560MHz. Conservative je manje agresivan. Balanced i Performance su slični, samo što Performance koristi veće boost frekvencije.

Poslednja izmena:
Super je ovaj poslednji kernel, bas fluidno radi LOS sa njim. Verovatno mi se cini, ali kao da osvetljenje ne moze da se pojaca na max(iako je slider na 100% i ugasen adaptive brightness), mislim da je sa stock kernelom bilo jace osvetljenje:)

Sent from my sub-etha-sens-o-matic

Ne čini ti se, tako sam podesio battery profile. Balance i ostali nemaju to ograničenje.

Poslednja izmena:
Aex odlican sa ovim kernelom..probao igrice za sada..

Sa li je neko testirao koja je app najbolja za snimanje videa za naš telefon? Ako je to Gcam koja verzija. Isključivo mi treba za video. Miui 9

Ja koristim gcam 5.1.018 (bilo koji dev) sa magisk modulom za snimanje u 60fps i zadovoljan sam

Ja imam supersu, ubacio neku zadnju 5.1.018 cstark27, snima u 60fps, ali video deluje tamnije.

Važi, nije hitno, trebaće mi za 30.09. Pa hoću do tad da sredim i podesim.

Vrh Dno