Image retention, privremeno je na LCD ekranima.Sad primetih da mi se pregledač ucrtao na ekran, vidi se na sivim pozadinama. Mislio sam da je burn in rezervisan samo za oled ekrane?
Ma neka, kupljen je u emmiju...
I meni se desavalo, ali kad malo iskljucim ekran nestane...Sad primetih da mi se pregledač ucrtao na ekran, vidi se na sivim pozadinama. Mislio sam da je burn in rezervisan samo za oled ekrane?
Što tamo? Jedno od najskupljih mesta za telefone.
Koji miui 10 za rn4? Ako moze link.. Nikako da puste update. Zna li se kad ce?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
To cu i da probam, sa drugim recovery-em i gappsom. Mogu li te gapps za oreo?Stavi TWRP iz LOS 15.1 teme, OP. Probaj bez Magiska par dana. Takođe neke druge GAppse, recimo BiTGApps-arm64-9.x.x-0.1-unsigned.zip. Pratim te romove, niko nije te probleme prijavljivao, to su osnovne stvari.
Ja sam na AOSiP evo već dva meseca, niti najmanji problem. Uskoro AOSiP P.
Neka razlika u odnosu na stock launcher osim app drawer-a?Ja sam imao srece, pukla mi samo malo plastika na cosku, stavio u silikon i ne vidi se...
P.S. poco launcher, ima app drawer. [emoji16]
https://www.androidauthority.com/xiaomi-pocophone-f1-wallpapers-898103/amp/
A donkey, a donkey, my kingdom for a donkey!
A da probas Miui default .. pa Ako sve radi onda nesto drugo proba..Ja stvarno ne znam vise gdje je problem sa mojim telefonom,
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Bio sam na xiaomi.eu miui10, sve je bilo bez problema nego se vratih na custom zbog baterije prvenstveno i gcam. Sad sam instalirao twrp treble sa los teme, los i bitgapps pa cu da vidim kako se ponasaA da probas Miui default .. pa Ako sve radi onda nesto drugo proba..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari