Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Na 80% rn4x postoji burn in... skini cf lumen app sa play store ili flesni neki custom kernel koji ima kcal podrsku, pa smanji boje na 90%

Sad primetih da mi se pregledač ucrtao na ekran, vidi se na sivim pozadinama. Mislio sam da je burn in rezervisan samo za oled ekrane?
Image retention, privremeno je na LCD ekranima.

Promeni profil boja na cold ili probaj neki custom kernel sa KCAL podešavanjima. Mislim da na MIUI 8 Marshmallow nisam imao taj problem.

Xiaomeme i Tianma paneli :D

emmi nije ovlašćeni maloprodajni partner kompanije MI..ja imao problema sa redmi 4a modelom kupljenim kod njih

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Koji android 7 rom je bolji: viperos ili los 14.1 off\advanced? Neko testirao?

Probaj Advanced, trebalo bi da je optimizovan odlično. Nema vrhunske fluidnosti bez Nugata [emoji4]

Koji miui 10 za rn4? Ako moze link.. Nikako da puste update. Zna li se kad ce?

jel bese mora mi flash da radi za ovaj miui 10?

Ne mora, normalno fleš kroz twrp ako ideš sa nugata na njega. Ako sa orea onda mora format. Lepo radi ali me nervira to što ne radi Gcam.

Poslednja izmena:
Jel se nekome pojavljivala ova greska ?

Inace, deluje da nine vezana za neku odredjenu akciju vec se vremenski na svakih 10 ili 15 sekundi pojavi ,nebitno koji recovery, radjen format data is twrpa, nema promena. U principu recovery odradi sta treba Ali nemam pojma sta je uzrokovalo ovu gresku.

Verovatno bi resilo problem da uradim kompletan svez flash official miui pa sve ispocetka ali ko da se cima oko toga ...
e4625b2515d1fc30662305677005c16b.jpg
ed871330fcf285621752bd779eb995f9.jpg

Problem je do twrp-a. Ne znam koje su verzije pogodjene, ali čini mi se da sam čitao i na S7E forumu za to.

Uglavnom da ideš unazad i vidiš koji nema i koristiš official i to je to.

Kažu da sve normalno radi, ali eto izlazi ta greška.

Ja stvarno ne znam vise gdje je problem sa mojim telefonom, nakon problema sa phone servisima na aosip-u(dialer zamrzne, ne prikazuje kontakte, prazan call history, ljudi ne mogu da me pozovu kaze im da sam iskljucen) probam LOS 15.1, isti problem i na njemu, reko ovo je mozda neki problem do treble romova, vratim se juce na MiracleDroid, budim se jutros opet dialer zabagovao, nista ne pomaze sem restart). Izgleda kao da tokom noci deep sleep ubije phone service ili tako nesto, moze li to biti do redwolf twrpa, magiska, gappsa, ne znam vise sta da isprobam

Miui 10 eu dobro izgleda..brz rom..jel zna neko kako da namestim prevod na pretrazivacu? Ne cita prevod filmova..

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Stavi TWRP iz LOS 15.1 teme, OP. Probaj bez Magiska par dana. Takođe neke druge GAppse, recimo BiTGApps-arm64-9.x.x-0.1-unsigned.zip. Pratim te romove, niko nije te probleme prijavljivao, to su osnovne stvari.
Ja sam na AOSiP evo već dva meseca, niti najmanji problem. Uskoro AOSiP P.
Ubacih zadnjeg Franca, lepo klizi.

946b30548805f303855a94aed11439f5.jpg

Poslednja izmena:
Stavi TWRP iz LOS 15.1 teme, OP. Probaj bez Magiska par dana. Takođe neke druge GAppse, recimo BiTGApps-arm64-9.x.x-0.1-unsigned.zip. Pratim te romove, niko nije te probleme prijavljivao, to su osnovne stvari.
Ja sam na AOSiP evo već dva meseca, niti najmanji problem. Uskoro AOSiP P.
To cu i da probam, sa drugim recovery-em i gappsom. Mogu li te gapps za oreo?

Mogu, idu i na P. Pogledaj temu na XDA, mislim da trebaš unmountovati neke particije pre instala.

Ako sam dobro video, ima 5 ikonica u redu, umesto 4

Jeste 5 ikona..radi dobro..ne mozes da stelujes nista..kakav je takav je

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Meni kod ovih ikonica nece da pokaze obavestenje za poruku.

@alukard, kolege sve rekle, imam jedino da dodam da ume ponekad da stucne kad izlazim iz neke igrice direktno na home, moram jos jednom da pritisneđ home da bi se pojavile ikone

A donkey, a donkey, my kingdom for a donkey!

A da probas Miui default .. pa Ako sve radi onda nesto drugo proba..
Bio sam na xiaomi.eu miui10, sve je bilo bez problema nego se vratih na custom zbog baterije prvenstveno i gcam. Sad sam instalirao twrp treble sa los teme, los i bitgapps pa cu da vidim kako se ponasa

Je l' ima neko sa sony senzorom i GCam da je ubo black level podesavanja, da boje budu sto realnije?

Vrh Dno