Moze se reci da je kamera jedan od slabijih segmenata telefona, ali uz Gcam taj problem nestaje, dobija se mnogo bolja kamera i za taj novac jednostavno ne postoji bolji deal.,kao mane bih naveo samo kameru
@svi: uzeo Samsung J5 (2016) dual kojem je ista cena što mi je malo bilo čudno i radi kako treba. Uvažili su reklamaciju za zamenu ili za povraćaj novca, ali mi nisu rekli šta je bio problem.
Mislim da "valjaju" refabrikovane telefone. Dobio sam garanciju 2 godine kao i za Xiomi.
Pozdrav svima.
Mozes u dev, imas anim. OffMogu li se animations iz dev options smanjiti na ispod 0.5x? Build prop ili negde...
Možeš ovako bilo koju vrednostMogu li se animations iz dev options smanjiti na ispod 0.5x? Build prop ili negde...
Znam, ali oću 0.25Mozes u dev, imas anim. Off
Aaa, bravo! To je to.Možeš ovako bilo koju vrednost
https://www.androidpolice.com/2016/...-animation-speed-android-works-stock-devices/
Koju verziju koristis, meni puca.Nema greske ni sa 15.1. Primetio sam da gcam ne puca uopste, a cak ni pri snimanju u 60fps ne puca.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari