Aha. Hvala.unlock nije tezak. imas na njihovom sajtu uputstvo, a imas i temu na forumu. Generalno, moras da posaljes zahtev njima i kada odobre, dobijas mogucnost download aplikacije koja to radi. Vrlo je jednostavno, bez brige.
Root kao takav ti ne oduzima apsolutno nista. Samo dobijas mogucnost da cackas root folder. E sad, da bi dosao do root, treba ti twrp kao sto si rekao. On moze da smeta prilikom update. Nije da gubis pravo, nego samo moze da ne radi OTA, odnosno automatski update. Update proba da uradi nesto preko recovery, a twrp mozda radi malo drugacije nego originalny recovery.
I dalje ti ostaje opcija da sam flesujes sistem koji zelis. Samo ne bi uradio update kroz sistem nego bi prvo download update i pustio ga iz twrp.
Ono sto sam primetio je da mi nekada update radi kroz twpr, a nekada ne. Mislim da zavisi od skoka verzija. Sa 7 na 8 nisam mogao auto vec flash i isto tako za 8 na 9. Kada sam flash miui 9, posle par dana se javio novi build koji je odradio sve sam.
Tipa ako imas 9.5.1, moci ces na 9.5.2.
Jesi li testirao ove verzije, ja sam ver orginal testirao i mogu reci da je stabilna, za ostale nisam vremena imao, i mozes li mi navesti razlike?al_ro je poceo da cacka gcam MGC_5.1.014_v.1.5f. Ima 4 ver: original libs, libs 6 - 5.1.018.177470874.41362666, libs 7 - 5.1.018.177624777-41364271, i ver sa libs od 5.1.018.177624777-41364271 + neke libs od 5.2. Za sada nema front hdr i portreta (pitanje da li ce i biti).
Ko zeli da testira licno: https://yadi.sk/d/BhgSGrE_3Ujnxx
Jesi li siguran? Koja podešavanja i koju app si koristio?Zanemarljivo
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Jesi li siguran? Koja podešavanja i koju app si koristio?
A kad bi se malo više žrtvovala brzina rada?
Gesendet von meinem Redmi Note 4 mit Tapatalk
Ako imaš root, probaj da otvoriš /system/etc/mixer_paths_mtp.xml fajl preko text editora sledeće linije:
Pogledajte prilog 250521 Pogledajte prilog 250522
Može, ali nije brži jer koristi drugi algoritam (LZO koji je sporiji) i druga zRAM stream podešavanja. LZ4 je bolji kod FK. Nisam siguran da stock kernel ima sve zRAM optimizacije, mada može se proveriti na GitHub-u, ali ko će tražiti sada to pored silnih commit-aMože li da se uključi zRAM na stock kernelu [emoji4] ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari