Jesi na originalnom romu?Da dodje RN5 sa ovakvom istom kamerom (samsung senzor), ja bih bio zadovoljan. Sa RN4 kamerom slikam skroz dobre fotke, za ove novce nema bolje i nista joj ne fali (sem lowlight), ali naravno da bih voleo da se vidi neki tj. bilo kakav napredak na novom Redmi Note modelu...
Sent from my Redmi Note 4x
@nebojsa77Evo okacio sam full fotografije, crDroid(v3.6), samsung senzor, ova kamera tacno je u pitanju GCam_4.4.012.156195200_MI5S_MIUI_Android_7.0_PIXEL_II_XL_v.1.1.apk hdr+ na auto, pa kako "uvati". Sutra cu uslikati i neke nocne fotke pa cu okaciti.
Sent from my Redmi Note 4X
Ako ti je uključen hdr, ne smes da izadjes iz kamere dok vrti onaj kruzic ,tj sejvuje sliku, desilo mi se nekoliko putaJe l se desava jos nekome da slika nesto i kasnije kad udje u galeriju slike nema? Jako me nervira,slikam nesto bitno i kad udjem u galeriju slika ne postoji.
Stock kamera i stock rom su u pitanju.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Imao sam taj problem. Iritira strasno, javljao se jedino kada je upaljen HDRJe l se desava jos nekome da slika nesto i kasnije kad udje u galeriju slike nema? Jako me nervira,slikam nesto bitno i kad udjem u galeriju slika ne postoji.
Stock kamera i stock rom su u pitanju.
@nebojsa77
Evo gore, slikao jos letos sa onom prvom verzijom gcam. Ima jos ovde u temi su slikali i kacili odlicne fotografije...
Sent from my Redmi Note 4x
Ja sam sebi otvorio nalog na Flickr jednostavno imao sam i imam yahoo nalog mozda moze i gmail ne znam tamo dobijes odmah 1TB prostora za slike??? Odlican server mozes da zakljucas da niko ne gleda mozes da otvoris da svi gledaju ja nesto bolje nisam nasaoGde lako i brzo da vam okačim par slika u full kvalitetu?
Mene izasla 22410 kako ne znam kad sam kupovao dogovarali smo se za 190 eura x 121 + 280 za postarinu, ko se gde z*****o nemam pojma ispalo da sam po kursu od 121 platio 182 + 280 kako ne znam ali dobro meni oni nisu kukali i svi zadovoljni.4gb sd verzija je oko 23k dinara sa 1 godine garancije...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari