Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Zavisi, može da puca ako imaš Substratum i aktivne layer-e. Odradi debloat iz nekog file manager-a, ubij aosp keyboard, pa probaj tada..ako ništa, reinstall gboard, pa probaj ponovo. Gboard radi najnormalnije. Nešto ti se dešava na sistemskom nivou. Ili, ako ti je sveže instaliran rr, idi na factory reset, pa sve iz početka.

Taman sam sve lepo instalirao i podesio gde sad factory reset :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Sa nekim rom-ovima Gboard pravi problem, moras da ubacis Google keyboard...ona sljaka kako treba.

Sent from my Redmi Note 4X

Uvek imam nandroid default rr settings jer nikada ne povlačim restore sa gdrive-a, uvek idem as new device. Posle iz TB-a vratiš sve aplikacije + SMS + call log i to je to.
Igraj se malo sa instaliranim aplikacijama, nešto ti se dešava u sistemu, probaj da poisključuješ sve aplikacije u Draw over other apps. Uradi nešto :D ovako mi ne pada ništa na pamet, jer Gboard radi normalno u RR-u.

Poslednja izmena:
Ja sam instalirao gapp x64 def možda sam trebao neki drugi

Ti pises za RR na bazi 6.0...a on je ubacio 7.1.2.
Nije to isto.

Gledam sad na kompu... Baš dobro parče softvera HDR+ kamera. Izgleda da se nema šta više zameriti fonu :)
Apsolutni best buy :D

Jeste samo je snimak na HDR kameru previše taman. Da ubacio sam 7.1.2 poslednji

arm64 je ok. Uvek koristim mirco jer od tog pack-a je implementiran i Assistant. Ali i njemu nemaš Gboard, već sa PS instaliraš.

edit:
odakle ti ideja da govorim za rr 6,0, vaimjaocaisina ?
:wall:

Poslednja izmena:
Sad nmg da obrišemo gboard je je def app

Bilo koji root uninstal-er moze da je ukloni...

Kako da rootujem beše ja sam sve zab :D, i sa kojim uninstalerom je najbolje da obrišem?

U RR-u ti je već po default-u Magisk.
Es file manager (pro) je ok.
Kidence misli da imaš instaliran Kitkat, ne kapira da si na Android O :D
(sad će on da te kontaktira na pm, da ti proda telefon, neispravan ti je uredjaj :)

Poslednja izmena:
Jel postoji TV za tel ko za komp?

Ajd na brzinu, jel moze ona hdr+ na stock?

Evo okacio sam full fotografije, crDroid(v3.6), samsung senzor, ova kamera tacno je u pitanju GCam_4.4.012.156195200_MI5S_MIUI_Android_7.0_PIXEL_II_XL_v.1.1.apk hdr+ na auto, pa kako "uvati". Sutra cu uslikati i neke nocne fotke pa cu okaciti.

Bio pre dve godine, bilo mi je sjajno. Ove godine otišao u Paralia Skotina ( par kilometara severnije, ispred Leptokarije). Mir i tišina...

@spaxon

Sony senzor ili Samsung ?

Napisao je samsungov senzor :)

Spava mi se previše pa nisam video :)

Inače ovde je originaalna tema za kamera apk , pa tu pratite ako izađu nove verzije.
https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=564748

@Zile995
Da li oficijelni los ima na stock lancheru opciju da se zaključa folder na otisak ?

Hvala na linku.

Au, stvarno ne znam, ne podnosim stock los launcher. Znam da mozes da zakljucas/zastitis aplikacije. Kad udjes u svaku zakljucanu, izbaci ti notifikaciju na koju moras da kliknes i otkljucas FP-om. Bolje je odradjeno na MIUI-u.

@r!sc!

https://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=73466180

> Kernel Upstreamed to 3.18.66
> Added Xiaomi Doze
> Added FP Boost Driver
> Added Sound Control
> Enabled CRC32 & SHA256 Hash Algorithms
> Added USB Fast Charge
> Block Few Wakelocks
> Fix Few Memory Leaks
> Temperature Throttle Limiter
> Westwood set to Default
> Added Backlight Dimmer
> Power efficient workqueues
> Disabled CRC Check
> Lots of Performance Tweaks
> Add/remove QS Tiles with one click
> Lots of AEX Upstreams

Desavalo mi se na mi5s, a sada i na note4x, da mi jako cesto pucaju stranice u chromu. Ako ima vise slika, ili ako gledam neku online seriju, samo izleti Aw Snap...
To ne bi smelo da se dogadja na telefonima od 4 i 3gb rama, nije mi jasno...
Sve ostalo rastereceno, nije pootvarano svasta...

Flešnuo RR da probam HDR+ na onoj kameri i stvarno mi se čini da dobre fotke pravi. Baterija traje otprilike isto, a dešava se povremeno lag pri skrolovanju, što mi se nije dešavalo na MIUI, tako da se vraćam na njega.

Pa nemoj odma da se vracas koristi ga malo :) Nego ja primetih dai je baterija slabija na rr nego na miui

Nazad
Vrh Dno