Kao sto je neko pomenuo em su praznici, em su poslednji update za 4x povukli, jer su zeznuli nesto, pa dok ne srede. Ali bice ga valjda za jedno dve nedelje [emoji13]Drugi petak bez updejta na dev miui9 romu ...jel to normalno ili?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Držim balanced i ne diram. Ima opciju da sam prepoznaje i menja, kada aplikaciji treba jači ili slabiji profil.
Zenin se telefon ne klati, sad sam proverio na staklenom stolu.narode, imam dva problema za rn 4x, kako kaže stara pesma "bilo je izgleda i previše lijepo da nam tako ostane"...
1. prvi problem - juče mi je ispao sa police u kupatilu na pločice sa nekih 60-70cm visine. mislio sam od displeja više nema ništa, međutim na fonu NEMA NI OGREBOTINE! ali pojavio se drugi problem, senzor otiska prsta sada sporo radi, trebam nekoliko puta prisloniti prst da bi ga očitao. jeli pad mogao ovo uzrokovati? znači ponavljam nema ni tačkice na mobitelu kao posledice pada.
2. drugi problem - primetio sam da, kada ga stavim na stakleni stol okrenutog na ekran, gornja leva (znači levo od kamere) i donja desna strana mobitela se klackaju. kao da je negde kriv, ali kad gledam linije kučišta ništa ne primetim. može li neko od vas to testirati?
Cemu sluzi caffeine?Radi FPC FP, Goodix još nisu sredili.
ROM :- LineageOS-MOD 15.0
Changelog :-
> Fixed BT Calls
> Fixed Charging Indicator Issues
> Added Pixel White Bootanimation
> Added Sound Tile
> Added Compass Tile
> Added Caffeine Tile
> Added H+ Icons
> Fix Audio Corruption Issues
> Fix Audio when using WifiDisplay
> Menu Button Actions Will work fine now
> Removed Unnecessary stuff from Framework
> Updated BT Overlays
> Enabled RCU Boost
> Persistnet usb drive notification disabled
Drzim power saver, cpu darkness, gpu andreno governorI ja sam vratio na balanced.
Previse je da kucam jezgra na 100...
Jesi testirao ondemand governor?
Responzivniji je od interactive. Animacije su fluidnije.
U sustini pokusavam malo da dotegnem fluidnost.
Twitter i B92 komentari prave problem sa scrolom.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Zenin se telefon ne klati, sad sam proverio na staklenom stolu.
Sent from my Mi Max using Tapatalk
https://android.gadgethacks.com/how...our-screen-awake-longer-press-button-0176126/Cemu sluzi caffeine?
Pritiskao sam sve ivice, nema nikakvog pomeranja
Ma jok evo dva komada ravno kao staklo!
Ma nije neravan telefon, nego sto![]()
Sent from my Redmi Note 4X
Zeni fon opet nije savrsen, gornji desni ugao, ima prostora izmedju ekrana i rama. Moguce da je kod tebe zastitno staklo neravno, ili je mozda ekran malo ispupcene ****mu... ne znam u čemu je štos, kad uperim vodoravno prema svetlu, nigde ne vidim ništa da se savilo ili iskrivilo. a klati se na ta dva mesta.
90% vremena mi stoji na stolu, i u stanu i u firmi. kako je moguće da je negde neravan?
Zeni fon opet nije savrsen, gornji desni ugao, ima prostora izmedju ekrana i rama. Moguce da je kod tebe zastitno staklo neravno, ili je mozda ekran malo ispupcen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari