Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

nisam zadovoljan ovom novom stable verzijom 8.5.8.0.

3h manje sot-a imam i dan kraće baterija mi traje.

Pozdrav. Imam problem sa redmi note 4x 3-32, u mom mestu je 4g 800 mhz koje telefon izgleda ne podrzava, samo 1800. Dali za to ima nekog resenja?
Telefon bi mozda i menjao zbog te gluposti pa ako moze predlog neceg slicnog sto ce da podrzava 4g i 800 i 1800 mhz.

Nema resenja.Trebao si kupiti Redmi note 4 Global, a ne Redmi Note 4X.

Sent from my Redmi Note 4X

Ne pratim bas napredovanje telefona, tada je na benchu preporuka bila za 4x, bolja baterija, kamera, procesor i sta ja znam i zato sam uzeo. Sve mi je savrseno u vezi telefona sem 4g u vecem delu srbije na 800 mhz.
Znaci preporuka prodati telefon i kupiti nesto drugo sto podrzava 4g 800mhz? Dali ima neki predlog za telefon ovih ili boljih karakteristika?

Redmi Note 4 Global je identičan sa Redmi Note 4x, osim u tome što podržava i LTE 20 tj. 4G na 800MHz. Ako ti je to neophodno, Note 4 Global je pravi izbor za tebe.

Ako ti ovaj odgovara kupi isti samo global verzija, ali ne note 4x sa global romom. Mislim da na prvoj strani imaš koje sve verzije postoje.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ajde ako moze jos pomoc oko tog Global. Vidjam po radnjama, na primer logic .... samo redmi note 4, redmi note 4 pro, redmi note lte. Kako cu znati da je global verzija, jer verovatno cim se naglasava global da postoji i druga verzija...

Kazi prodavcu da ti treba redmi note 4 global, znace on

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Ne, I 4x I 4 global (sa B20) imaju Sd625. Kontaktiraj Kidenceta, imao je on na prodaju Rn4 global verzije, on te neće prevariti a i zna šta je šta.

Ne postoji 4x sa b20 i sd625

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Odlicno, ne treba mi bolji telefon jer sam sa mojim prezadovoljan (osim...) Koliko vredi moj telefon otprilike, star ni 6 meseci, ima garanciju ali ustvari izgleda vise i nema jer sam iz potrage za problemom ubacio rom 7.6.8 a perfektno je stanje. Hvala svima na pomoci

Ja pazario nov note 4x sd 16gb 3gb za 115€ ;)

Možda sam se loše izrazio. Rn4x ima Sd625 a nema B20 a i Rn4 global, koji podržava B20, ima takođe Sd625.

nisam zadovoljan ovom novom stable verzijom 8.5.8.0.

3h manje sot-a imam i dan kraće baterija mi traje.
I meni je isto bilo tako sa 10-12 sati na 7 jedva, pre sedam dana sam stavio miui 9 i ostalo je 6-7 sati...najbolje je baterija drzala na verziji pre te 8.5.x.x, ne secam se tacno...a vidim kod nekih je ostao sot na 10+, ne znam sta se desava..

Ja sam na 8.2.10 I bateriju jedva potrošim, pošto me neki virus uhvatio kući na wifi 16 SOT na 2 dana 10h, I 4% ostalo. Zato ništa ne menjam za sada.

Ja sam se ipak odlucio za RR rom, stavio sam kernel, power saver opciju, video sam da ih ima raznih, prvo stavio darkness, sad ovaj. Bas mi se svidja rom, malo za promenu. Za sada sam uz RR

Sent from my Mi Max using Tapatalk

Ja razmisljam da se vratim na 8.2.10 ako moze, pa da cekam stable verziju 9 kad izadje...

Sigurno moze. Nisam do sada nista flesovao na Xiaomi ali sam pomocu ovog linka otljucao, ubacio TWRP, i root-ovao. Mislim da su tebi bitni Part 8 i Part 10, kod part 10 kad odes na link da skines rom, desno imas "older verison".... Sacekaj da neko iskusniji ili ko je probao da potvrdi ili rizikuj pa probaj...
http://en.miui.com/thread-667496-1-1.html

Pitanje,
Kad pricam na jednoj kartici na drugoj sam nedostupan. Jel vama tako? Probao sam sva podešavanja, preusmerenja i ništa.

Tako bi trebalo da je, pise da je dual standby, da bi bio dostupan i na drugu karticu dok pricas na prvoj onda treba da je dual active. Mada sam citao da na nekim drugim telefonia ne pise da je dual active a korisnici javljaju da jeste.

Au, katastrofa. Baš dosta pričam na obe i stalno se žale da sam nedostupan. Što bar ne javi zauzeće?

Pa ima jedan modem...koja kartica ga prva "zauzme" druga nije na mrezi...

Koja aplikacija je najbolja za slike, da li mogu google cameru da namestim na RR?

Sent from my Mi Max using Tapatalk

Au, katastrofa. Baš dosta pričam na obe i stalno se žale da sam nedostupan. Što bar ne javi zauzeće?
Odradi "ručno"; odnosno namesti da preusmerava poziv sa jedne na drugu karticu kada je nedostupna. Tako će dati pozivaocu zauzeće.
Treba da znaš i da ako te neko npr. pozove na broj A dok razgovaraš na broju B, kada završiš razgovor, pozivaoca će da obavesti da je tvoj broj B ponovo dostupan (a ne broj A koji je ustvari pozvao).

Poslednja izmena:
Moze ovo sto je @desp rekao, plus poziv na cekanju na obe kartice da se aktivira...Onda pokazuje drugi poziv...

Vrh Dno