Ne znam zbog čega bi sada išao na developer kada će uskoro stići stable MIUI 9?
Odgovor na 2. pitanje ti je ne... ko je na developer-u ne dobija stable.
Možeš bez problema da se vratiš na MIUI 9, samo nisam baš siguran da li je baš na isti način... proveri pre eventualnog flešovanja.
Za bootloader lock kucaj *#*#6484#*#*, pa proveri tamo.
Moras otkljucati bootloader ako zelis miui 9, ili moras biti beta tester.
Neces dobiti stable ako si na dev.
Mozes. Kad otkljucas bootloader, posle se mozes zezati koliko god hoces.
Neko je rekao da treba sacekati Miui 9 stable jer ce uskoro, pa msm da nece tako skoro. Mozda tamo oko Nove [emoji13]
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ako imate MIUI 8 stabilnu globalnu verziju mozete preci na Developer ali samo Globalni preko Recovery Update-a...
Koliko vam pokazuje za android system potrosnju, poslednji miui stable ,meni je stalno oko 30%, jel to ok?
Da, dobija se OTA nedeljno, trenutno ne idu jer imaju nekih problema pa su povukli ali trebaju ici nedeljno.pod kojom tačkom se nalazi informacija o bootloaderu?
hvala za informacije. a da li developer miui 9 dobija OTA ažuriranja ili se svaka nova verzija posebno flešuje?
ček, zar to nije u suprotnosti za gornjim odgovorima?
pisao sam o tome na prethodnim stranama, i meni 8.5.8.0 troši više bateriju, čak sam primetio i da manje rama imam slobodno u pozadini.
na 8.5.4.0 je sve bilo bez greške.
Moze li MIUI camera na " no miui " rom ?
Gcamera stalno crashujeGoogle Camera v4.0 https://www.androidfilehost.com/?fid=745849072291676705
MIUI Camera v1.7 TWRP flashable https://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=4277308&d=1505855758
Jel radi slowmo tečno na non miui roms?MIUI Camera v1.7 TWRP flashable https://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=4277308&d=1505855758
A kako ti uopste radi HDR na miui modovanoj kameri za custom romove? Probao sam na raznorazne nacine da je instaliram i nikada nije proradio pravi HDR (doduse uslikana fotka pise da je hdr, ali to nije slucaj).Ja sam probao googlu cameru, onu sa hdr+, v4.4 valjda, i miui modovanu sa manual mode, sa 4k, sa hdr,... I msm da mi se svidjala vise miui hdr nego google hdr, pa sam nju ostavio. Sve je to bilp na brzaka jer mi nema kljucnu ulogu kamera.
E pa to je vec druga stvar. Miui kamera na Miui romu je sjajna i hdr radi odlicno, slike su takodje odlicne...Aaaa, izvinite ako sam se lose izrazio, ja sam na MIUI 9, nisam na custom ROMu.
Proveri sve permissions za viber i ukljuci ih, takodje proveri draw over other apps u advanced settings...Mala pomoć. Ne stiže mi obaveštenje za viber. Samo se upali ekran i to je to. Radilo je sve normalno do danas.
Sa kog Nexusa si presao?evo i mene u klubu zahvaljujući kidencetu64/4 global ver. za sad mi je osveženje nakon nexusa i ostaću na miui neko vreme. jedino što bih promenio je dpi koji je prevelik za moj ukus ali dobro. uopšte nisam očekivao da je ovoliko dobra mašina za ove pare. pitanje jedno: pošto led lampica ima više boja, radi li neka custom aplikacija za podešavanje? light manager pro ne funkcioniše
To imas u podešavanjima, aditional settings pa notification light. Poruke, pozivi i notifikacije. Zeleno, plavo, crveno... Mada meni za viber svetli ljubicasto a nista nisam podesavao.evo i mene u klubu zahvaljujući kidencetu64/4 global ver. za sad mi je osveženje nakon nexusa i ostaću na miui neko vreme. jedino što bih promenio je dpi koji je prevelik za moj ukus ali dobro. uopšte nisam očekivao da je ovoliko dobra mašina za ove pare. pitanje jedno: pošto led lampica ima više boja, radi li neka custom aplikacija za podešavanje? light manager pro ne funkcioniše
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?p=5228801evo i mene u klubu zahvaljujući kidencetu64/4 global ver. za sad mi je osveženje nakon nexusa i ostaću na miui neko vreme. jedino što bih promenio je dpi koji je prevelik za moj ukus ali dobro. uopšte nisam očekivao da je ovoliko dobra mašina za ove pare. pitanje jedno: pošto led lampica ima više boja, radi li neka custom aplikacija za podešavanje? light manager pro ne funkcioniše
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari