Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

postoji li ijedna verzija portovane Google cam i podesavanje za nju da radi normalno sa Omnivision senzorom, da ne daje ovaj ljubicasti filter(hdr+ kad se ukljuci i stavi bilo koja konfiguracija u settingsu)

jedno blic pitanje vezano za 4k video na portovanoj kameri:
kad podesim da snima na internu, to bude oko 18-20fps, a na memorijsku(trenutna mi je Kingston najobičnija sa 10MB/s upisom)) oko 14fps... :(
da li ću imati veći fps sa bržom memorijskom?
da li je ovo kopija samsung evo plus kartice, obzirom da na samsungovom sajtu košta skuplje?
http://www.monitor.rs/memorijske-kartice/SD-Card-64-GB-Samsung-MB-MC64GA
hvala

do daljeg ništa od miui 9 global stable, na miui forumu neki pretpostavljanu ništa pre božića.

baš su ga otegli...

Jel i na SD verziji ovako dobar kvalitet zvuka na slusalicama? Sa upaljenim Mi Enhancer, general.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Imaš duplo više aplikacija od mene i manji usage na Mokee. :)

XenonHD septembarski update izašao, isto final.

Pogledajte prilog 236472

Za sada Xenon radi jako lepo :) , bolje od RR 5.8.4 ( bar moj subjektivni osecaj, cak bih se usudio da kazem da je bolja baterija ali nisam dugo koristio ) Mokee mi se zakucao a zbog nekih problema sa IGO aplikacijom sam pobegao sa MiGlobe roma.

Poslednja izmena:
jedno blic pitanje vezano za 4k video na portovanoj kameri:
kad podesim da snima na internu, to bude oko 18-20fps, a na memorijsku(trenutna mi je Kingston najobičnija sa 10MB/s upisom)) oko 14fps... :(
da li ću imati veći fps sa bržom memorijskom?
da li je ovo kopija samsung evo plus kartice, obzirom da na samsungovom sajtu košta skuplje?
http://www.monitor.rs/memorijske-kartice/SD-Card-64-GB-Samsung-MB-MC64GA
hvala

izvinjavam se na spammu, treba mi odgovor. inače, model je redmi note 4x 3/16GB, senzor kamere sony

Mislim da to nema nikakve veze, fps generalno varira

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Ako je klasa postojece kartice 4 onda stavljanjem klase 10 bi mozda pomoglo .. e sad koliko :)

Stigao je zlatni Note 4 Global, kupljen preko mobilnih ns. Uz telefon je u vakum pakovanju sa britanskim adapterom za struju. Poseduje BOA ekran bez mrtvih piksela i sony senzor zadnje kamere. Na prvu loptu zadovoljan. Pošto je telefon za stariju žensku osobu verovatno neće biti rutovan i ostaće miui na njemu.

Poručio preko kupujem prodajem i nillkin nature futrolu za njega ali je stigla sa viškom rupica i ne naležu sve savršeno. Na gornjoj ivici beže u stranu malo headphone jack i ir blaster i mikrofon je prekriven( ako je to ona sitna rupica). a sa donje strane ima po jedna rupica više za zvučnike i ne leže savršeno preostalih 5. Osećaj u ruci je korektan i ne klizi zato što je hrapava sa strane ali mi je premalo izdignuta iznad ekrana, mislim da će štrčati staklo kada stigne.

Pretpostavljam da je u pitanju futrola za 4x verziju telefona iako na samo kutiji piše samo note4. Kako znati koja je baš za note 4 global verziju telefona?

To je futrola za redmi note 4 mtk

Za global levo gore je jack a desno ova druga dva cuda koja su uglavnom u jednom otvoru na masci.

FLOVEME Case For Xiaomi Redmi 4X 3 4A Note 4X 4A For Xiaomi mi6 5S Hollow Breathable PC Cover For Xiaomi Redmi Note 4 3 Case
http://s.aliexpress.com/FvMnuiy2
(from AliExpress Android)

Cekam da zeni stignu dve takve, na slici deluju ok

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Naručio bi i ja ali me brine prašina koja bi ulazila kroz te rupice.

Ulazi prasina svakako . No primer je za rupice kako trebaju da stoje

Kakv hoces deblji silikonski ili tanji neki plasticni pa da ti sibnem sta ja koristim

Poslednja izmena:
Znam da mogu sa tim launcherom,necu da menjam MIUI,mislio sam da li postoji neka opcija ili da se instalira aplikacija koja ce ukloniti nazive ikonica,kao sto je to moguce u nova launcher?Malo mi smetaju nazivi ikona na pocetnom ekranu,mnogo lepse i urednije je bez teksta ispod..

Ko je flashovao MIUI9 global beta? Kako ste zadovoljni? Ima li bagova i kakvih? Sta se desava kad stigne global stable MIUI9, hoce li oni koji su na global beta dobiti kroz OTA ili kako? Mislim nema smisla cekati global stable ko zna kad ce. A nervira me sto nemam split screen. Jedino bi zbog toga flashovao global beta mada uopste nisam strucan sto se toga tice. :mad:

Znam da mogu sa tim launcherom,necu da menjam MIUI,mislio sam da li postoji neka opcija ili da se instalira aplikacija koja ce ukloniti nazive ikonica,kao sto je to moguce u nova launcher?Malo mi smetaju nazivi ikona na pocetnom ekranu,mnogo lepse i urednije je bez teksta ispod..
Miui nema tu mogucnost, ako neko zna aplikaciju javice se vrv :)

Ko je flashovao MIUI9 global beta? Kako ste zadovoljni? Ima li bagova i kakvih? Sta se desava kad stigne global stable MIUI9, hoce li oni koji su na global beta dobiti kroz OTA ili kako? Mislim nema smisla cekati global stable ko zna kad ce. A nervira me sto nemam split screen. Jedino bi zbog toga flashovao global beta mada uopste nisam strucan sto se toga tice. :mad:
Nema bagova, po meni osetno brze radi, cak je i ram menadzment bolji... Onaj ko je na developer romu, taj dobija update za developer, onaj ko je na stable, ceka dok ne izadje miui 9 stable ili povremeno dobija nightly update za miui 8

Postoji takva varijanta naravno, e sad ne znam koliko si upucen u xposed (postoji za miui 9 nugat zove se solawarez tako nesto) kada flesujes xposed i omogucis da radi kako treba, potrebno je da instaliras sledece xposed Miui module za raznorazna tvikovanja, a znam da postoji i ta opcija da uklonis tekst ispod ikonica. Ako nikada nisi radio sa xposed, onda treba da nadjes temu na xda i dobro je procitas jer u suprotnom telefon moze da ti upadne u bootloop...Screenshot_20170925-212801.png

Može li neko da provri na koju daljinu radi proximity senzor, meni na nekih 5-6mm pa se nekad desi da upali ekran u toku razgovora. Rn4 SD

Postoji takva varijanta naravno, e sad ne znam koliko si upucen u xposed (postoji za miui 9 nugat zove se solawarez tako nesto) kada flesujes xposed i omogucis da radi kako treba, potrebno je da instaliras sledece xposed Miui module za raznorazna tvikovanja, a znam da postoji i ta opcija da uklonis tekst ispod ikonica. Ako nikada nisi radio sa xposed, onda treba da nadjes temu na xda i dobro je procitas jer u suprotnom telefon moze da ti upadne u bootloop...Pogledajte prilog 237134

https://forum.xda-developers.com/redmi-note-4/themes/xposed-xposed-miui-9-7-0-solarwarez-t3660199

http://en.miui.com/thread-796681-1-1.html

https://www.gizdev.com/install-xposed-framework-for-miui-9/

Poslednja izmena:
Može li neko da provri na koju daljinu radi proximity senzor, meni na nekih 5-6mm pa se nekad desi da upali ekran u toku razgovora. Rn4 SD

Ma to se desava i meni. Mislim da je bug, pisao sam na miui forumu, kazu da je bug. Probao sam i da ga kalibrisem ali ne pomaze. Jedino kad odes u podesavanja i iskljucis ga pa ga ukljucis radi neko vreme kako treba a posle opet cim malo odmaknes telefon pali se.

Hajde neko za nas koji nikad nismo flashovali da napise step by step za rn4 sd 625 sa miui8 global stable na miui 9 global beta. Da ne cekamo ota jer nece bar jos par meseci kako vidim tamo na njihovom forumu.Ako vas ne mrzi? ;)

2-3cm je kod mene. Nisam na MIUI.

Hvala drugari, bug je. Uključio isključio I sad je kako treba, 2-3cm.

Vrh Dno