Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Kako ova tema izgleda zadnjih 20 stranica ja imam utisak da vi vase somije urnisete. :D Place mi se kad vidim sta im sve radite samo zarad jos 5 min sot-a. Sta je problem pa neko zeli da menja miui, radi bez problema, baterija drzi po ceo dan i uz najgore mucenje... Cemu sve to? :D
Ne razumeš, nije tu do sot@ to je jednostavno neka potreba da se nešto radi i budži.... To je poseban soj ljudi...Kao ja npr. savršeno mi radi telefon i ja dok sedim u kafiću skinem neki rom i flešnem uz kafu...Pa sve podesim sredim i mislim da je neki drugi rom bolji pa ponovo sve....To su opasne frekvencije..

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Ostavi telefon covece druzi se s ljudima :)
Meni je sinoc los ponudio da skinem update i Ja kliknem da skinem i skida do pola recimo i kaze faild

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ako zelite Google Phone (za android 6.0+) interfejs tokom zvanja i primanja poziva umesto default Miui phone ili nekog drugog interfejsa od custom roma, tu je patchovan Google phone kome ne treba root, samo se instalira apk, a potom se podesi u Settings > Installed apps > Defaults > Dial > tu namestite Phone (google) i to je to. Mana ovog Gphone-a je sto nema opcije za snimanje razgovora.
Screenshot_2017-08-30-08-14-45-387_com.google.android.dialer.pngIMG_20170830_082857.pngScreenshot_2017-08-30-08-14-09-829_com.android.settings.png

Sent from my Redmi Note 4X

Evo i ona starija verzija Gphone takodje no root, samo se instalira apk i sve kao u predjasnjem postu. Po meni jos bolja, tj. stvar navike na nacin javljanja na telefon. Obavezno stavite permissions i iskljucite u opcijama za phone caller id jer mislim da to ne radi, treba probati.
Screenshot_2017-08-30-13-12-08-820_com.google.android.dialer.pngIMG_20170830_132003.png

Ljudi od kada sam prešao na miui9 proximity sensor mi ne radi kada razgovaram , to jest ne gasi se ekran.

Koja stavka je taj senzor u onom meniju kada se stisne kernel 8puta ? :/

Hvala. Po tom testu radi sve OK. Verovatno je do miui

dva pitanja:

1. ima li na stock miui 8 opcija da se battery saver pali kao na drugim androidima na 15% ili 5%?

2. zna li se kad će konačno full stable verzija miui 9 global?

Poslednja izmena:
@spaxon
Da.

f3c7e789009bc9216b736973246cd88d.jpg

Ne znam da li me kulirate :-D ili niko nije video pitanje: zašto kad hoću da uradim vraćanje na fabričko stanje tel/on se samo restartuje i sve ostane isto?

Treba vipe iz twrp mozda ?

Ne znam da li me kulirate :-D ili niko nije video pitanje: zašto kad hoću da uradim vraćanje na fabričko stanje tel/on se samo restartuje i sve ostane isto?

Imaš custom rom a hoćeš nazad na miui global? Zar ne možeš putem fastboota da flešneš rom (mi flash)?
RN3 dobio prvi AOSP 8.0 ☺

Imaš custom rom a hoćeš nazad na miui global? Zar ne možeš putem fastboota da flešneš rom (mi flash)?
RN3 dobio prvi AOSP 8.0 ☺
Ma ne. Hoću samo da odradim obično vraćanje na fabričko stanje. Kao kad bih hteo da ga prodam (samo primer)
0558adbc6dc47c915a13a102ac20e7ce.jpg

Formatiras data iz MI Recovery-a. (vol+ i power drzis). Mislim da brise i internu memoriju.

Zile to mozes kada je unlocked BL, kada je locked...njet.

Zile to mozes kada je unlocked BL, kada je locked...njet.

Znaci ipak tako ne moze. Hvala, nisam znao. Radio sam to na otkljucanom bl-u, mislio sam da je isto, *** :)

Ljudi jel kad ubacim twrp automatski dobijam root ili ne?

Mora otkljucan BL za Mi recovery, ima nacin i za ovaj problem...ali... ;)

Drugaru, koliko bude carnina za Xiaomi redmi note 4x 3/32gb, ako se poruci sa Aliexpress-a, aparat kosta oko 130evra. Kakva mu je kamera, cuo sam svasta o njoj.... hvala pozdrav

Imas brdo slika u temi, koristi search

Kod nas je 30e skuplji, a dobijes ga sutradan...bolje ti je tako da uzmes, nego preko alija da se cimas i cekas 2-3 nedelje... :)

Nazad
Vrh Dno