1. Otključao sam telefon sa onim Mi unlocker, koji je posle drugog puta (ono ponovo posle 72 sata) bio uspešan. Je li to znači da je otključan bootloader?Otkljucas bootloader, ubacis tel u fastboot, flesnes twrp iz adb-a, butujes twrp, fles lazyflasher ako hoces miui da koristis, fles supersu, wipe kes i dalvik... To bi bilo to
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
@dusanbbgk evo izgleda da jeste otključan bootloader, jer sam ranije ga već otključava sa mi unlock alatom.Udji u developer options i vidi da li ti je otkljucan bootloader. Za ostatak da ti ne pisem, pusticu ti tutorial na pp
na 5'2 dijagonali i mislim da je savršena
- ne dopada mi se parcijalnost miui-a, jer su negde zadržali stock opcije, negde koristili third party opcije (kao recimo swiftkey). ako već imaš svoj interfejs, onda neka bude potpun, a ne neki miks;
- možda nekom ovo ne smeta, ali mislim da ima i previše opcija i podešavanja unutar miui-a.
Šta ti ja rekoh u odgovoru na temi za R4P, ako ti paše 5,5" RN4 je odličan telefon (za te pare, naravno), meni recimo ne odgovara 5,5", veliko mi je za džep košulje, za džep pantalona. Tu mi je R4P sa 5" legao savršeno.evo ovako da napišem neke utiske, tj. da navedem neke stvari koje se meni ne dopadaju, jer svi manje-više znaju za sve prednosti i blagodati ovog fona. pa da počnem:
- za početak, mislim da mi je ovo zadnji telefon sa ovom dijagonalom (iako sam koristio fon i sa 5'7 dijagonalom), ali zadnje dve godine sam bio na 5'2 dijagonali i mislim da je savršena;?
Imas widget sa satom i vremenskom prognozom spojeno, ja taj koristio.evo ovako da napišem neke utiske, tj. da navedem neke stvari koje se meni ne dopadaju, jer svi manje-više znaju za sve prednosti i blagodati ovog fona. pa da počnem:
- za početak, mislim da mi je ovo zadnji telefon sa ovom dijagonalom (iako sam koristio fon i sa 5'7 dijagonalom), ali zadnje dve godine sam bio na 5'2 dijagonali i mislim da je savršena;
- ne dopada mi se parcijalnost miui-a, jer su negde zadržali stock opcije, negde koristili third party opcije (kao recimo swiftkey). ako već imaš svoj interfejs, onda neka bude potpun, a ne neki miks;
- možda nekom ovo ne smeta, ali mislim da ima i previše opcija i podešavanja unutar miui-a. pogotovo kad pređeš nakon mesec dana korištenja lineageos-a, gde sam telefon postavio u roku od 7-8min, dok ovde treba dosta više vremena;
- previše klizav;
sad par pitanja:
1. kako namestiti batery saver da se pali kao kod drugih modela na 20%, 15% ili 5%? ovde imam samo opciju da se pali kada baterija spadne ispod 60%, što je glupost;
2. ima li u opcijama neki clock&weather widget? ovako imam odvojeno sat, a ako hoću vreme, onda imam poseban widget koji zauzima veći deo ekrana. znači nešto kao što ima na emiui-u inferfejsu kod huawei modela.
3. kako namestiti da figerprint otključava na home screen, a ne na lock screen? ne vidim mu svrhu ako otključava na lock screen, jer fon ima "double tap to wake" opciju.
4. da li i kada ćemo dobiti miui 9?
5. može li silikonska maska i kaljeno staklo sa redmi note 4 i na redmi note 4x ili ne?
Nije led notifikacija na istom mestune vidim zašto kaljeno staklo ne bi moglo, koliko vidim ekran i raspored kamere i senzora je isti.
Redmi note 4x 16 ili 32gb i redmi note 4 global, uglavnom onaj koji ima sd625... Subjetivno misljenjeKoji se trenutno model Redmi Note 4 najviše isplati za kupovinu ?
Nije led notifikacija na istom mestu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari