Bez uvrede ali skoro ne videh nesto ruznije x)
Takođe, u nekim app (Anymote smart remote) i dalje se oseća vibracija pri tapu iako je ona svugde u sistemskim podešavanjima isključena. To je neko vreme bio problem i u LOS-u, dok Cozzmy nije našao rešenje kako podešavati intezitet vibracije. Možda i ovde postoji opcija, ali nisam možda detaljno gledao.
Evo izvucen firmwareJoš sam na AEX... Nešto mi se ne prelazi, radi sjajno [emoji3]
Ima neke stvari koje dosta znače u svakodnevnom koriščenju... navika ☺.
Ali probam LOS, svakako [emoji4].
Koji sad pa to kernel... Više se ne može pratiti, a kamoli sve probati [emoji55]
Aj postuj linkove za kernel i firmware ☺
Porediš telefon iz Mi serije sa telefonom iz Redmi serije.Da li se zna otprilike kad se prvi modeli 5X stici kod nas? KP ili nesto slicno.
Gledam par review-a deluje kvalitetniji od 4x, naravno i skuplji
Ma naravno, a neko ga nema uopste
Salim se
Stigao Cafele i sa ovim "staklom" u kombinaciji stiti telefon totalno. Obuhvata taman onaj deo stakla koji folija ne pokriva.
Mana je sto ova folija nema oleofobni premaz pa se masti kao luda i nije bas skliska pa prst pomalo zapinje.
Ima kako nema. Prvo sam narucio za Note 4 i tu je desno, a juce mi je stiglo zaМене ово стакло иритира зато што нема рупицу за ону малу лампу за обавештења, или има а није на правом месту. Имам све три боје овихЗато користим ону провидну чак иако не покрива са стране
Stoji mi Prefer LTE opcija medjutim dobijam No service kada je 4G nedostupan, tj ne prebacuje sam na dostupnu mrezu 3G, 2G!? MIUI stable. Bug ili?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari