Ja sam isto kupio od Vladimira,bas cu pogledati ovo kasnije.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Definitivno sa custom romovima na najnovijim verzijama izgleda postoji problem sa grejanjem telefona. Tema na official LOS...Definitivno je nešto do roma....kada se puni isključen telefon, sve je ladno skroz...
I meni se telefon greje iako ga ne koristim dok se puni...
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Zar je moguće da ima kopija ili sređenih? Čisto sumnjam. Naštancali oni dosta toga, a i uglavnom svi kupuju od proverenih prodavaca. Izbistrilo se to zadnjih godina.
Pogledao sam sada oficijalne romove,ja imam oficajlni rom,a procitah da se i tako vidi da li je fake ili ne. Kasnije cu svakako probati i ovaj verification.Mi Verification ce ti izbaciti da li je tvoj IMEI regularan ili ne.
Pored te informacije je direktan link ka Mi sajtu, gde mozes na Mi support-u (putem live chat-a) da dobijes i dodatne informacije.
Čemu onda yt kanali /genuine vs fake?
Zar bi AliExpress imao u Buyer Protection/ 3 times your money back opciju da nema fake-ova?
Tvoja izjava podseća na ono, Illuminati, fake or real
Jasno je da bench populacije čine 1/3 (a možda i više) preprodavci sa kp-a i ostalih sajtova.
Ja im se iskreno izvinjavam, svastan sam da sve ovo direktno utiče na njihovu zaradu, ali tu smo da bi sve bilo transparentno i fair play, zar ne?
Jel postoji probem sa 4X modelom i agresivnijim zatvaranjem nekih pozadinskih aplikacija? Tipa skype, viber ili prosto neki music app koji slusate dok koristite druge aplikacije?
Meni se desava da mi se souncloud u pozadini samo ugasi odjednom posle par pesama, dok koristim neku drugu app...nisam nesto googlao sta moze da bude, ali pretpostavljam da je nesto do permision ili cini mi se da sam video opciju da sam miui zatvara neke app posle odredjenog vremena..
Nisam siguran da moze, probao sam samo preko TWRP-a. Nije izasao na miui sajtu.
Okacio sam screenshot sa MIUI foruma, imam manje slobodnog prostoraKako imas 21.35gb slobodno,je l nemas nijednu app ili sta? Ja sam toliko imao kada sam kupio fon
Ne bih se složio .. rn4x krcka kao lud , pogotovu kada se izbleji malo na suncu . Po meni g3 ima dosta bolju izradu iako mu puca ramNe bih se slozio da gubi na izradi,g3 je plastican,zna da pukne dole kod mikrofona. 4x je aluminijum,takodje lg zna da krcka,4x je utegnut,cvrst telefon koji ne krcka pod rukom. Ekran takodje,egal su.
Zaleteo sam se malo za procesor. U pravu si - odličan je sa 625. Malo sam pogledao poređenje ova dva modelaKako sad to bolji procesor na G3? Ne bih rekao.
Neces osetiti da je losiji ekran. Izrada je bolja, dok kamera nije.
Okacio sam screenshot sa MIUI foruma, imam manje slobodnog prostora![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari