Nisam izdrzo da sve bude out of box, upravo sam root-ovao i smanjio DPI na 405 i instalirao AdAway... Koliko je ovo lepse, to se ne moze opisatiako vas zanima kako da root-ujete fon na MIUI sa (unlocked BL), bez flesovanja TWRP-a zbog OTA update-a... recite da napisem.
Sent from my Redmi Note 4X
Nije losa aplikacija. Nego, kako mozes da koristis stock dpi?4pda.ru forum, tamo skidam bukvalno sve za android, ali se moras registrovati(malo je teze zbog slicice na ruskom jeziku). Cak imaju i svoju aplikaciju slicnu kao GP.Pogledajte prilog 234258Pogledajte prilog 234259
Sent from my Redmi Note 4X
Nije losa aplikacija. Nego, kako mozes da koristis stock dpi?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Јел вам се греје пуњач...мени је почео и да се осећа/смрди кабал до пуњача...на параноиду сам ако је важно...
Ni moj se ne greje, ni na kablu, a ni bez njega. Alukard, probaj drugi usb kabl, meni se jednom isto tako klimao na rn3, ali bio se sam prikljucak na kablu nekako ostetio. Zile995, ne znam nekako sam navikao na default dpi, sta cu.Moj se ne greje ali se ceo rasklimao,one viljuske se klate samo tako.
Kako se otkriva da li je refurbished
Sve si lepo rekao. Za igrice - moze da pogura dosta igara. X20 je prilicno dobar procesor sto se performansi tice. Ipak bi, da mogu sad da biram, uzeo ovaj model sa SD procesorom. Taj sam zapravo i želeo da uzmem ali ga nije bilo u radnji u kojoj sam kupio telefon. Žrtvovao bih malo performansi za duži vek baterije. Prosto mi je krivo što baterija kapaciteta 4100mAh ne može da izgura više od 5-6 sati SOT-a iliti duže od dana intenzivnijeg korišćenja telefonaja imam note 4X 4/64 komplet crn sa sa helio x20 ima global i radi perfektno.Preporuka cista za njega.Jedino sto sam menjao je fabricki punjac dobio sam onaj neki mali sa adapterom za EU uticnicu, njega sam prodao jer ne volim te nastavke i uzeo na aliju Ugreen QC 3.0, od 0-100% za neka 2 sata se napuni sa upaljenim wifi i ostalo sto nije lose za 4100mah bateriju.Nista ne secka,sve otvara brzo.ne igram neke igrice pa ne mogu da kazem kako se ponasa,igram samo top eleven to ni ne oseca po sat vremena upaljen ni ne ugreje se.Preporuka za futrolu je Cafele ultra thin ima u vise boja , ja uzeo u crnoj.ja bolju futrolu nisam imao ni na jednom telefonu.Iseceno sve perfektno,prijatan za ruku neki silikon ,tanka 0,6mm tako da kao da je nema.cak i bolje izgleda sa njom nego ovakonapred ono staklo sto prekriva ceo ekran u crnoj boji
kamera nije losa u dnevnim uslovima ,nocu onako nije neko ludilo. citac otiska brz,nema puno aplikacija cak neke mogu da se brisu i bez ruta(ne znam da li moze da se rutuje nisam probavao niti zelim), baterija dan, dan i po ali ceo dan upaljen internet (wifi,3g,4g),slusanje muzike preko yt par sati,malo top eleven,par aplikacija itd.Ja ga koristim sa micro karticom i micro sd uhs1 transcendovom memorijskom od 32gb i radi sve ok, nemam problema sa mrezom ili slicno uvek je na maksimum.Zvucnik je dosta jak ,zvucnik slusalice isto jasan,cisto,prednja kamera kao i zadnja dobra za dnevne potrebe,ima lampicu za obavestenja i opciju promene boja,Ima i IR tako da mozes da ga koristis kao daljinski.ja sa instaliranim aplikacijama i svim podesavanjima imam uvek slobodno 2 do 2,5gb rama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari