Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Fala lepo, vako radi :) nego na ovim temama miui9 nema na satu logo za vremensku prognozu nego samo sat :(

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Odakle skidate teme, sa Miui foruma ili? Gde su najbolje?

Sent from my MI 5 using Tapatalk

4pda.ru forum, tamo skidam bukvalno sve za android, ali se moras registrovati(malo je teze zbog slicice na ruskom jeziku). Cak imaju i svoju aplikaciju slicnu kao GP.Screenshot_2017-08-07-18-34-42-058_ru.freeman42.app4pda.pngScreenshot_2017-08-07-18-35-56-026_ru.freeman42.app4pda.png

Sent from my Redmi Note 4X

Poslednja izmena:
Da li jos neko ima "problem" sa ram menadznentom? Desava mi se cesto da imam u pozadini samo 4-5 aplikacija i gledam yt,stigne mi poruka na Wa,pogledam poruku i vratim se na yt i on osvezi subscribe listu a bio sam na npr 50 videu sa liste. Zna da bude prilicno frustrirajuce. Ocekivao sam bolji ram menadzment od telefona sa 3gb rama.

Ako se vratiš na subskrajb listu uglavnom je vrati na početak, mislim da je do YouTube apk. Ali ako si na nekom klipu sigurno te vraća na taj klip

Multitasking je primetno bolji nego npr na Nexus 5x..

Poslednja izmena:
Nisam izdrzo da sve bude out of box, upravo sam root-ovao i smanjio DPI na 405 i instalirao AdAway... Koliko je ovo lepse, to se ne moze opisati :) ako vas zanima kako da root-ujete fon na MIUI sa (unlocked BL), bez flesovanja TWRP-a zbog OTA update-a... recite da napisem.

Sent from my Redmi Note 4X

Ako može link do uputstva, nisam uspeo da nađem.

Јел вам се греје пуњач...мени је почео и да се осећа/смрди кабал до пуњача...на параноиду сам ако је важно...

Moj se ne greje ali se ceo rasklimao,one viljuske se klate samo tako.

@vladof isto i kod mene. Samo sto se i telefon greje, na LineageOS-u.

Nemojte ga koridtiti dok je na punjacu. Mora malo na ovoliku bateriju, plus i velika spoljna temp

Nije losa aplikacija. Nego, kako mozes da koristis stock dpi? :D

Јел вам се греје пуњач...мени је почео и да се осећа/смрди кабал до пуњача...на параноиду сам ако је важно...

Moj se ne greje ali se ceo rasklimao,one viljuske se klate samo tako.

Ni moj se ne greje, ni na kablu, a ni bez njega. Alukard, probaj drugi usb kabl, meni se jednom isto tako klimao na rn3, ali bio se sam prikljucak na kablu nekako ostetio. Zile995, ne znam nekako sam navikao na default dpi, sta cu. :)

Sent from my Mido

Poslednja izmena:
Definitivno je nešto do roma....kada se puni isključen telefon, sve je ladno skroz...
I meni se telefon greje iako ga ne koristim dok se puni...

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Mora to, svaki punjac. Ne treba obracati paznju na to. Kod mene se barem telefon ne grije mnogo. Punjac zna da bude vreo, ali napuni za 2ipo sata sto je za mene fenomenalno.

Ja imam omnivision,kamera je skroz okej. Juce sam se vratio iz Milana uslikao brdo slika i sve su odlicne. Neke su malo tamnije nego sto je realno bilo. 90% slika sam slikao sa ukljucenim HDR-om. Ali i one bez njega nisu toliko lose.

Dnevne fotografije su odlične. Ja sam dobio Samsungovu kameru. Noćne fotografije nisu baš reprezentativne. Ali to se valjda nije ni moglo ičekivati od telefona iz ovog cenovnog ranga

Послато са Redmi Note 4X уз помоћ Тапатока

Zamolio bih da mi neko kratko kaze da li je bolje ici na 4x ili cistu 4 global verziju ovog Note telefona, procitao sam sve zivo i i dalje nisam pametan.

4X, ali verziju sa SD625. Ako se ne varam, ima 4 verzije od čega je samo jedna 4/64GB sa Helio X20.

4 global zbog band 20, ostalo je potpuno isto

http://c.mi.com/thread-132215-1-1.html

Da li je neko, od vas koji kupujete telefone preko kp-a, testirao da li je fon original ili fake?
Noćas sam prošao celu proceduru, moj fon je fake.
Kupio sam ga kod Vladimira sa kp-a, doduše moj model je RN3Pro, ali stvar važi i za RN4.
Moj IMEI se ne nalazi u Mi bazi.

I onda kukam na Vip što mi pucaju pozivi, distorziraju i telefon ispada iz mreže.

Meni je ok redmi note 4x od smiljane kupljen.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Nije ti fejk. Neki mob prosto tako ne mogu da se provere .. bitnija je po meni ona provera da li je refurbished ili ne

Kako se otkriva da li je refurbished

ja imam note 4X 4/64 komplet crn sa sa helio x20 ima global i radi perfektno.Preporuka cista za njega.Jedino sto sam menjao je fabricki punjac dobio sam onaj neki mali sa adapterom za EU uticnicu, njega sam prodao jer ne volim te nastavke i uzeo na aliju Ugreen QC 3.0, od 0-100% za neka 2 sata se napuni sa upaljenim wifi i ostalo sto nije lose za 4100mah bateriju.Nista ne secka,sve otvara brzo.ne igram neke igrice pa ne mogu da kazem kako se ponasa,igram samo top eleven to ni ne oseca po sat vremena upaljen ni ne ugreje se.Preporuka za futrolu je Cafele ultra thin ima u vise boja , ja uzeo u crnoj.ja bolju futrolu nisam imao ni na jednom telefonu.Iseceno sve perfektno,prijatan za ruku neki silikon ,tanka 0,6mm tako da kao da je nema.cak i bolje izgleda sa njom nego ovako :D napred ono staklo sto prekriva ceo ekran u crnoj boji

kamera nije losa u dnevnim uslovima ,nocu onako nije neko ludilo. citac otiska brz,nema puno aplikacija cak neke mogu da se brisu i bez ruta(ne znam da li moze da se rutuje nisam probavao niti zelim), baterija dan, dan i po ali ceo dan upaljen internet (wifi,3g,4g),slusanje muzike preko yt par sati,malo top eleven,par aplikacija itd.Ja ga koristim sa micro karticom i micro sd uhs1 transcendovom memorijskom od 32gb i radi sve ok, nemam problema sa mrezom ili slicno uvek je na maksimum.Zvucnik je dosta jak ,zvucnik slusalice isto jasan,cisto,prednja kamera kao i zadnja dobra za dnevne potrebe,ima lampicu za obavestenja i opciju promene boja,Ima i IR tako da mozes da ga koristis kao daljinski.ja sa instaliranim aplikacijama i svim podesavanjima imam uvek slobodno 2 do 2,5gb rama

Ja sam isto kupio od Vladimira,bas cu pogledati ovo kasnije.

ja imam note 4X 4/64 komplet crn sa sa helio x20 ima global i radi perfektno.Preporuka cista za njega.Jedino sto sam menjao je fabricki punjac dobio sam onaj neki mali sa adapterom za EU uticnicu, njega sam prodao jer ne volim te nastavke i uzeo na aliju Ugreen QC 3.0, od 0-100% za neka 2 sata se napuni sa upaljenim wifi i ostalo sto nije lose za 4100mah bateriju.Nista ne secka,sve otvara brzo.ne igram neke igrice pa ne mogu da kazem kako se ponasa,igram samo top eleven to ni ne oseca po sat vremena upaljen ni ne ugreje se.Preporuka za futrolu je Cafele ultra thin ima u vise boja , ja uzeo u crnoj.ja bolju futrolu nisam imao ni na jednom telefonu.Iseceno sve perfektno,prijatan za ruku neki silikon ,tanka 0,6mm tako da kao da je nema.cak i bolje izgleda sa njom nego ovako :D napred ono staklo sto prekriva ceo ekran u crnoj boji

kamera nije losa u dnevnim uslovima ,nocu onako nije neko ludilo. citac otiska brz,nema puno aplikacija cak neke mogu da se brisu i bez ruta(ne znam da li moze da se rutuje nisam probavao niti zelim), baterija dan, dan i po ali ceo dan upaljen internet (wifi,3g,4g),slusanje muzike preko yt par sati,malo top eleven,par aplikacija itd.Ja ga koristim sa micro karticom i micro sd uhs1 transcendovom memorijskom od 32gb i radi sve ok, nemam problema sa mrezom ili slicno uvek je na maksimum.Zvucnik je dosta jak ,zvucnik slusalice isto jasan,cisto,prednja kamera kao i zadnja dobra za dnevne potrebe,ima lampicu za obavestenja i opciju promene boja,Ima i IR tako da mozes da ga koristis kao daljinski.ja sa instaliranim aplikacijama i svim podesavanjima imam uvek slobodno 2 do 2,5gb rama
Sve si lepo rekao. Za igrice - moze da pogura dosta igara. X20 je prilicno dobar procesor sto se performansi tice. Ipak bi, da mogu sad da biram, uzeo ovaj model sa SD procesorom. Taj sam zapravo i želeo da uzmem ali ga nije bilo u radnji u kojoj sam kupio telefon. Žrtvovao bih malo performansi za duži vek baterije. Prosto mi je krivo što baterija kapaciteta 4100mAh ne može da izgura više od 5-6 sati SOT-a iliti duže od dana intenzivnijeg korišćenja telefona

Послато са Redmi Note 4X уз помоћ Тапатока

pa ne znam koliko bi duze trajala?.Ja sam uzeo ovaj zbog vise rama i memorije.Razlika ima izmedju ta dva modela manje rama i memorije , mislim da je SD verziji 3/32 maks.dole ima 5 rupica za zvucnik i mikrofon a ovde ima 6, lampica je na levoj strani, zadnja kamera i citac su malo spusteni i gore nije isti raspored otvora i IR-a.ne znam da li je jos nesto razlika sto se softvera tice.Ne znam da li je krenuo update na 7.0 .ima da se ubaci valjda ali pre bih sacekao da sam ponudi.rekli su da od 05.08 krece na global verzije

Pa recimo duplo duže

Nazad
Vrh Dno