Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

[emoji85] [emoji106] [emoji1]
Ima li veze region sa nadogradnjom sistema? Ako ima, na koji je najbolje staviti, kad bude izlazio ovaj Miui 9

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ne dobija se update po regionima, vec izlazi globalno za sve. 11. izlazi Global Beta ROM. Za stable ne znam.

OTA nightly ide na srecu, znaci random varijanta...neko dobije, neko ne.. Ko ne dobije, dobije kasnije kada postane OTA Stable.
Za 11-ti je najavljen Global Dev rom MIUI 9, bice verovatno ponudjen svima koji su na MIUI 8 dev rom-u(ali ne u istom danu, zbog opterecenja servera)...

Znaci , ko je na Global stable nece jos dobiti nista.

Ko hoce, moci ce da skine fastboot rom i flesuje preko Mi flash ceo rom ili ako je na Dev rom, skine zip i preko Updater app odradi update na novi Dev rom MIUI 9.

Sent from my Redmi Note 4X

Poslednja izmena:
Ne.

Hm da tako sam i predpostavljao samo x ima 3/16, dok global valjda 3/32 i 3/64 za ove sa 3gb rama.

Kapiram da ni ovi na KP nemaju pojma sta je sta pa mesaju global rom sa global modelom.

Ipak hvala ;)

Nema 3/64...vec 32/3 i 64/4 su Global verzije sa SD625.

Šta je problem sa ovom 16/3gb verzijom? Taj mi cenovno odgovara, mada mozda uzmem i 32/3

Ako moze neko u par reci da pojasni...

Slusaj ja sam ga uzeo. Odlican je on. Jedino je problem sto ne moze nijedna aplikacija da se prebaci na memorijsku. Barem na romu stable koji je meni dosao instaliran. Tako da ako igras igrice i treba ti bas dosta memorije uzmi veci 32gb. Imas problem sa LTE na 800 mhz, to je problem na svim verzijama osim globalne telefona(note 4). Ako ti to ne smeta uzmi 16. Meni je vrh

To za LTE 800 znam. Nisam odavno na andoridu, moze li da se rootuje i prebacuje sa app2sd na memorijsku? Mada slabo igram igre, dosta mi je i trenutnih 8gb na lumiji...

To ce neko iskusniji napisati. Jos u te vode nijesam ulazio. Ja sam isto presao sa Lumie i mogu ti reci da ce ti biti odlican.

Koji su kodovi za kamere, kad se udje iz kernela?
Pitam za sve tri: sony, samsung i omnivision(ili kako vec).

Imas par strana unazad... ovXXXX- omnivision, imxXXX- sony i sXXXX-samsung

I ja sam od pre par dana vlasnik Note 4x 3/16gb. Telefon je fantastican, prvi utisci jako dobri, deluje bas kvalitetno i mocno. Uvek sam imao Sonyericcson a kasnije Sony i posle dosta preporuka sam ga i uzeo a nedostajalo je 10 min da uzmem Sony Xa :D. Posle njega mogu slobodno reci Sony nikad vise :D jer je bilo jako puno problema na sva tri Z modela koja sam imao (Z,Z1,Z2)

Kod mene je omnivision kamera nazad i sto se mene tice pravi bas lepe fotke. Gps fantastican bukvalno u milimetar tacan. Tek se upoznajem sa telefonom pa cu se kasnije igrati sa romovima kad ga jos malo isprobam sa njegovim redovnim softverom

Dobro dosao u klub Redmi Note srecnih korisnika. Jedno pitanjce, da li si se odlucio za RN4x posle citanja komentara ovde u ovoj temi ili?

Poslednja izmena:
Hvala. Ne... Temu sam nasao tek posle kupovine a ima ga moj kolega sa posla pa sam mogao da vidim i testiram sta me zanima :) Dosta stvari je i ovde napisano tako da pratim temu...

Ma ovde je napisano sve i to po 10x ponovljeno :D

Ja sam citajuci komentare odavde se odlucio za 4x, malo je reci odusevljen telefonom :)

Sretan bio. Ljudi sta potpada pod Other files. Vidim da je oko gigabajt' a ne moze se obrisati ?

Meni rade, samo nisu bas nesto posebno, ima mnogo boljih tema za instaliranje. Jel znate kako se uopste instaliraju teme? Druga, treca i cetvrta su te tri Miui 9 teme i rade odlicno kod mene.Screenshot_2017-08-06-13-31-15-376_com.android.thememanager.pngScreenshot_2017-08-06-13-31-58-953_com.android.thememanager.png

Poslednja izmena:
Pa import nadjes mtz fajlove i ubacis, jel ima neka druga fora

Mislim da akaunt mora da ti ima neku dozvolu da instalira teme van theme stora

Mora acc da bude kao neki developer..ja sam čekao odobrenje neke 2-3 nedelje.. pričam za global rom, preko xiaomi.eu roma ne treba account za import 3rd party tema.

Eto nisam znao za to, uvek se nauci nesto novo. Ja imam globerom koji je na osnovi xiaomi.eu roma i zato onda mogu ove teme da instaliram i da ih koristim.

Pa i ja imam global al nece da rade :(

mi-globe.com (globerom tako ga zovu) i global miui oficijalni nisu isto. Ovaj prvi je kuvani rom, a drugi je pravi oficijalni Miui koji ti imas.

Moze i to da se zaobidje...Mogu ove teme na Global rom , bez root-a i bez designer acc...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno