Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Kad mi stigne poruka na whatsapp, ne pali se svetlo za notifikaciju. Za ostale (viber, sms, poziv) radi. Resenje? Xiaomi redmi note 4x
Probaj u settings/installed apps/downloaded/whatsapp/custom notification i vidi notification light da li ukljuceno

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Vidi direktno iz whatsappa da li nisi slucajno ugasio lights

Kako vam se cini ekran na ovom telefonu? Meni se boje cine malo bledim,kao da su isprane. Imao sam pre njega Samsung sa Amoled ekranom,ne znam da li je zbog toga utisak da su ovde boje isprane.

Zbog presljasteceg amoleda.

Znaci ovi sa mi-globe.com uopste nisu slagali kada izlazi Miui 9... imate na onim mojim ss. Cekamo sada xiaomi.eu, a potom globerom :)[emoji2]

Sent from my Redmi Note 4X

Poslednja izmena:
Kako, pa ovde su zvanicno rekli http://en.miui.com/thread-708968-1-1.html

3) MIUI 9 China ROM closed alpha / beta test for Mi 6 and Redmi Note 4X Qualcomm officially starts from 7.7.27. MIUI 9 for other devices will start closed test successively. Please stay tuned!

A ovo je postupak prijavljivanja http://en.miui.com/thread-697553-1-1.html

To je closed China Beta ROM. Ko hoce moze da proba onaj leak gore. Ima mnogo bloatware-a.

Ja oduševljen baterijom,neverovatno .
915c4ebad6fe448f3b467596a543afef.jpg

Ja oduševljen baterijom,neverovatno

Вероватно имаш лош сигнал, па се батерија троши више него што треба, пробај да у изборнику мрежа промениш на 3Г или 2Г ако је сигнал баш толико лош...:d:d:d:d

Moracu nekako da nadjem nacin da pristedim dodatno,ovo nema smisla.

U proseku 10 sati sot lagano, aa pre ovog fona sam imao nexus 4, pred kraj svog zivota jedva 2 sata sam uspeo da izvucem iz njega [emoji20]

8c69adec46f8db3879cf5330d4c69ae4.jpg

Poslednja izmena:
Ja imam isti telefon kao i vi i prosto ne verujem sta pisete za taj sot. 5ipo do 7 kod mene max

12h do 13h 4g ostalo wi fi, osvetnjenje u proseku na pola

Onda ti je ~6 do 7h sot-a sasvim normalno :)

Je l SD ili MTK procesor?

Poslano sa mog Redmi Note 4X koristeći Tapatalk

Ако телефон "не дрндам" у цугу по сат времена батерија ЛАГАНО прелази 12 сати СОТ-а на глобе рому, када се користи за "хало-молим" цифра се драстично повећава, највећи адут овог телефона је управо свемирска батерија и још свемирскијијијији СОЦ..И ја сам био на нексусу 5икс, када се сетим шта сам све морао да радим за пола сата више "батерије" ... "кинези" са батеријама од 4000мАх и више су обрисали патос са флегшиповима од 800е...здраво-ћао!

Baš zato mi se ne sviđa ovaj trend na 5X, baterija na ~3000mAh, daj bre, ja se nadam na sledećem Redmi-ju da ide bliže 5000mAh a ne nazad...

Videli ljudi da je RN4(x) brutalan telefon, da niko nece da ga menja, pa svesni toga resili da prave losije modele... ;) razumite ih :)

Neverovatno popularan, bio sam pre neki dan i jednom od trznih centara u Bangaloru (Indija), i kao da vidim šta ima u Mi storeu... Red ispred radnje, ne mozes da udjes. Ne znam šta je tačno razlog, produžio sam dalje :)

Videli ljudi da je RN4(x) brutalan telefon, da niko nece da ga menja, pa svesni toga resili da prave losije modele... ;) razumite ih :)

Upravo tako, ja stvarno ne verujem sta su spakovali u 150 evra (4x, 3gb, sp), telefon je za taj novac vrh...mene su sa nexusom na poslu prozvali punjac, vecito sam stajao u pored uticnice :D

Koja je poenta u auto brightnesu kada i dalje mozes da povlacis onaj bar za stelovanje jacine svetla?

Autobrightness ti kompenzuje, a slajder je referentna tačka.

Via RN4x

Pošto sam nov što se ovog telefona tiče zamolio bih za malu pomoć. Kao što ranije rekoh kupio sam Redmi Note 4 MTK 4GB RAM. Otključao sam bootloader, instalirao twrp. Želim da onstaliram xiaomi. eu ROM. Pitanje - da li se to radi preko twrp ili preko Xiaomijevog alata za flešovanje iz fastboota? I drugo - twrp ne vidi internu sd karticu pa pročitah negde da moram da odradim Format data. Da li ću posle toga moći da pokrenem ROM na telefonu koji trenutno imam ili odmah moram da flešujem novi ROM? Unapred se zahvaljujem

Poslano sa mog Redmi Note 4X koristeći Tapatalk

Nazad
Vrh Dno