Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Po svemu sudeci kupio si polovan/koriscen...Xiaomi ne daje sd kartice, kao ni slusalice u pakovanju.

Sent from my Redmi Note 4X

Mnogo verujete u "radnje" koje prodaju telefone nezvanicno, da se ne izrazim drugacije....

Reci nam šta ima na kartici pa ćemo dati tačan odgovor [emoji14]

I meni najviše lici na flešovanje roma ali ne mora da bude [emoji14]

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Ima neki: GangbangCreampie.17.07.28.G121.Richelle.Ryan.XXX.SD.MP4-KLEENEX, pa MyGirlfriendsBustyFriend.17.07.28.Angela.White.XXX.1080p.MP4-KTR

I meni liči na flešovanje OS :smoke:

Drugari vernee mars pro ili redmi note, vernee mars 150 [emoji387], kazu da sot za mars pro ide od 4h (3g) do 7h(wifi) na nekih 12-14h uptime, koliko očekivati na sd625 raspon na uptime od 12-14h, koliko na helio x20? I da, da li se uopste moze naci note 4 sa sd625 i 4gb rama, vidjao sam samo jedan ili dva primerka na kp, min od 230 [emoji387]

Sent from my D6503 using Tapatalk

Formatirao sam karticu tako da ne znam sta je tacno bilo na njoj inace telefon je uzet u logic shopu

Moze li meni neko u par reci da pojasni to za 4g band 800, vidim da se pominje po temi ali nisam pohvatao sta i kako, i koji je najstabilniji custom rom, da radi sve bez mnogo zezanja, pa cu posle da trazim po xda forumu dalje..?

Uradio sam factory reset. Instalirao whatsapp, stigle mi 4 poruke i radio je notification light (white). Posle toga nece da svetli, kao da ga ugasi neko

Moze li meni neko u par reci da pojasni to za 4g band 800, vidim da se pominje po temi ali nisam pohvatao sta i kako, i koji je najstabilniji custom rom, da radi sve bez mnogo zezanja, pa cu posle da trazim po xda forumu dalje..?

Band 800 za sada koristi samo telenor, tako da ako nisi kod njih nemaš problema sa tim... najstabilniji rom ti je naravno MIUI... svi ostali imaju nešto što im ne radi kako bi trebalo.

Korist ga i vip ..

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Band 800 za sada koristi samo telenor, tako da ako nisi kod njih nemaš problema sa tim... najstabilniji rom ti je naravno MIUI... svi ostali imaju nešto što im ne radi kako bi trebalo.
Ja imam problem i sa VIP-om i sa mts-om na 4G mreži. Vip mi je na LG G5 perfektno radio. Za mts doduše nisam siguran - mislim da od njih i ne dobij 4G signal. Neće i neće! Flasovao sam xiaomi. eu ROM - *opet isto. Mislim da telefoni sa MTK procesorima imaju taj problem

Послато са Redmi Note 4X уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
To nije istina , imao sam MTK i hvatao sam 4g vip

Ne korusti YVip u čitavoj Srbiji 800 MHz. U mestu u kom ti živiš verovatno rade na 1800

Послато са Redmi Note 4X уз помоћ Тапатока

ADB root pristup

Ima li neko rešenje za adbd cannot run as root in production builds, što dobijam kao odgovor na komandu adb root?
Na RR ROM-u sam, RN4 SD, u Magisk Manageru je za Superuser Access izabrano Apps and ADB i aplikacija "adbd Insecure" ne pomaže.

Ja sam u VIP-u, mada nesto nisam ni primetio prednosti 4g signala od kad sam promenio karticu, uglavnom koristim za mtalk i tviter, poneki sajt... Bitno mi je da bar 3g radi kako treba.

Znaci rom da ne cackam, u principu me proslo to da stavljam custom romove i da se zezam s tim, mada ako ima neki znacajni bolji, sto da ne. Probao sam neki redmi 4x, miui mi je sasvim ok... Eventualno Nova launcher i vozi...

Poslednja izmena:
Jeli koristi neko Redmi Note 4x bez zastitnog stakla ili folije? Kakvi su utisci, izgrebe li se displej brzo? Koristim sad staklo ali mi je ovo vec drugo, uvek se zavuce vazduh vec posle 10tak dana, a folija me nervira jer ne pokriva displej skroz i izgleda ruzno.

Note 4 ( MTK ) je imao one sitne ogrebotine posle 2 nedelje i pored toga što ja extremno čuvam telefone . Tako da verujem i da je na s625 ista priča ali nisam zagledao u njega na suncu .

Poslednja izmena:
Ja koristim vec skoro pola godine i bas ga ne stedim. Ima samo one sitne ogrebotine sto se vide pod uglom i mozda 2,3 jedva primetne.(ako ih trazis). Iznenadio me Šomi sa ovim staklom, dok sam na RN3 bas bio razocaran. Na RN3 se izgrebalo posle par dana, na RN4X kao novo posle 6 meseci...

A probacu sa jos jednim staklom pa ako i dalje ne ide, skidam ga pa sta mu bude. Legne staklo kako treba, sve ok, i za 10tak dana vec vazduh na krajevima, prasina ispod... A nema sanse da ga bas cuvam zbog posla. A inace danas gladamo na vr headset neke klipove, one vr 360,kolega na samsung A5 pustio dva klipa telefon mu vreo kao ringla, drugi na P9, isto par minuta vec se ugrejao. E onda smo nastavili na mog somija, posle 20min se tek tek malo umlacio. :D Somi je mama. ;)

Juče mi (ponovo) ispao telefon. Ovog puta na ivičnjak i to direktno na ekran. Ponovo puklo zaštitno staklo, drugi put za dva meseca. Situacija kada je čoveku drago što je stavio tu zaštitu...

^^ biće da je do s625 :)
Soc bomba

Steta sto ovako nesto ne postoji za Šomija...

http://www.bestskinsever.com/cell-phones

Video sam ovo kod coveka na jabuci, brutalno izgleda...Kao da nema nista zalepljeno i ima odlican grip...
Odusevio sam se... ;)

Drugari vernee mars pro ili redmi note, vernee mars 150 [emoji387], kazu da sot za mars pro ide od 4h (3g) do 7h(wifi) na nekih 12-14h uptime, koliko očekivati na sd625 raspon na uptime od 12-14h, koliko na helio x20? I da, da li se uopste moze naci note 4 sa sd625 i 4gb rama, vidjao sam samo jedan ili dva primerka na kp, min od 230 [emoji387]

Ljudi bre dajte neki odgovor, nemoj ste sebicnjaci :p
Voleo bi da neko odokativno udari neko misljenje, i onako procenu neku na 12-14h uptime-a koje sotove ocekivati otprilike od min do max :)
Aj budite pozdravljeni, i ne zamerite, ne mogu bas da citam 200 stranica, ipak sam ovde bio prilicno konkretan sa pitanjima :-D

Ljudi bre dajte neki odgovor, nemoj ste sebicnjaci :p
Voleo bi da neko odokativno udari neko misljenje, i onako procenu neku na 12-14h uptime-a koje sotove ocekivati otprilike od min do max :)
Aj budite pozdravljeni, i ne zamerite, ne mogu bas da citam 200 stranica, ipak sam ovde bio prilicno konkretan sa pitanjima :-D

Proceni sam...
bd1277998192c85eb8ad9d8be275e0fd.jpg
3770870ac32bae08c01e1d88af6e16c0.jpg

Sramota je doci ovde i taj garazni brend porediti sa Šomijem... ;) Ja ne znam kako uopste imas dilemu...

Nazad
Vrh Dno